- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.321
Yabancı gibi bir çeyrek takıldı o kadar. Ne bana bilezik ne bi tulum kıyafet hiç bişey görmedim. İçinde yok kadının heves.Kızlar biraz ortalığı karıştıralım mı
Öncelikle benim yaşadığım yerde beşiği kayınvalide alır. Doğum hediyesi de alır (altın bir takı, mesela şans kolyesi gibi)Anneanne para verir, anne adayı ihtiyacı doğrultusunda gerekenleri alır.
Bebek doğunca da babaanne ve anneanne, bebeğe birer tam altın takar.
Bizim şimdilik çok şükür iki taraftan da bir beklentimiz yok. İçlerinden ne geliyorsa onu yaparlar, yapmasalar da sorun değil
Sizin yaşadığınız yerlerde böyle adetler var mı? Tecrübeli anneler, aileleriniz maddi yönden destek oldu mu?
Yabancı gibi bir çeyrek takıldı o kadar. Ne bana bilezik ne bi tulum kıyafet hiç bişey görmedim. İçinde yok kadının heves.
Ay bunu duymak çok iyi geldi açıkcası düşük riski yok zaten hamileliklerim genelde kolay geçiyo bunda da bebegim emmedi diye test yapmasam haberim olmazdı bende emzirmeyi düşünüyorum eger ilerleyen zamanda oglumu yada beni zorlayan bi durum olursa o zaman kesebilirim ama şimdilik yola devam etmek istiyorum kardeşi olacak diye evladımın en sevdiği memeden ayrı kalması vicdansızlık gibi geliyorHangi doktor söyledi bilmiyorum ama bana da garip geldi. Bebeğim bir buçuk yaşında, çocuk doktoruna keseyim mi dediğimde lütfen iki yaşına kadar emzir tandem emziren birçok annem var dedi. Tandem düşünmüyorum beni zorlayacağı ve bebeğimin yaşı kurtardığı için. 21 aylık gibi kesicem ama demek istediğim kesmek istemiyoraanız kesmeyin. Yararı yok diye birşey yok. Kadın doğum doktorum da onay verdi emzirmeye devam diye.
Çok iyi biliyorum o gün emmedi diye çöktüm resmen bunalıma girdim çocuk emdigi gibi can geldi bana yoks aglamaktan helak oldum sanki beni terk etti aramızdaki bag koptu o an öyle hissettimEmzirmeyi bırakma konusunda annenin de hazır olması çok önemli gerçekten, duygusal bir an
Gözün aydınBenim bir hafta önden gidiyor gebeliğim şu an 12+6 gözüküyor söyledi bugün 100 de 99 dedi gördüm çıkıntısını bariz belliydi yerim onu yer yer teyzesigönlümden geçen oldu Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin
Kizzz ne bilezigi hele su ekonomide ben ceyregede raziyimYabancı gibi bir çeyrek takıldı o kadar. Ne bana bilezik ne bi tulum kıyafet hiç bişey görmedim. İçinde yok kadının heves.
Ben emzirdim ilkini 7 ay sonra kendi bıraktı yoksa emzirmeye devam ederdimAy bunu duymak çok iyi geldi açıkcası düşük riski yok zaten hamileliklerim genelde kolay geçiyo bunda da bebegim emmedi diye test yapmasam haberim olmazdı bende emzirmeyi düşünüyorum eger ilerleyen zamanda oglumu yada beni zorlayan bi durum olursa o zaman kesebilirim ama şimdilik yola devam etmek istiyorum kardeşi olacak diye evladımın en sevdiği memeden ayrı kalması vicdansızlık gibi geliyor
Ay maşallah büyümüşKizlar benim gibi gobusu erkenden cikan varmi
Evet ben cok duydum ama ne kullanmam gerektifini falan hic bilmiyorum o sebeple baslamadimAy maşallah büyümüşhemen kreme başlamalısın. Sabah sordum kremlemeye başladınız diye kimse cevap yazmamış başlayan yok sanırım
Ben almadım ama ne var ne yok vermiştim. Hadi sen 3.dusunmemissin Ben düşünüyordum bideHamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki
Hamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki
Tesettur takimleri genelde lastikli oluyor ben almadim almamda buyuk ihtimal rahat ediyorumHamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki
Biberonu Philips avent mi aldin baska bir marka miKızlar ven bugün yine aldim birseyleravent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
Evet evet philips avent ikiside. Diğerlerinde de bunu kullanmıştım. E bebeğe baktım önce sonra civilde indirim vardi oradan aldim.Biberonu Philips avent mi aldin baska bir marka mi
Senle benim kızımız olacak canım için rahat olsunKızlar ven bugün yine aldim birseyleravent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
Bende avent istiyorum e bebekten baktim baya pahaliydi gecen carfurda 54 tl kadar dusmstu gidip bakamadim bi sekilde alicaz herlde artikEvet evet philips avent ikiside. Diğerlerinde de bunu kullanmıştım. E bebeğe baktım önce sonra civilde indirim vardi oradan aldim.
Bak ya gene biseyler alma istek perileri geliyorKızlar ven bugün yine aldim birseyleravent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?