Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yabancı gibi bir çeyrek takıldı o kadar. Ne bana bilezik ne bi tulum kıyafet hiç bişey görmedim. İçinde yok kadının heves.

Ay bunu duymak çok iyi geldi açıkcası düşük riski yok zaten hamileliklerim genelde kolay geçiyo bunda da bebegim emmedi diye test yapmasam haberim olmazdı bende emzirmeyi düşünüyorum eger ilerleyen zamanda oglumu yada beni zorlayan bi durum olursa o zaman kesebilirim ama şimdilik yola devam etmek istiyorum kardeşi olacak diye evladımın en sevdiği memeden ayrı kalması vicdansızlık gibi geliyor

Emzirmeyi bırakma konusunda annenin de hazır olması çok önemli gerçekten, duygusal bir an
Çok iyi biliyorum o gün emmedi diye çöktüm resmen bunalıma girdim çocuk emdigi gibi can geldi bana yoks aglamaktan helak oldum sanki beni terk etti aramızdaki bag koptu o an öyle hissettim

Gözün aydın gönlüne göre oldu

Hamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki

Ben emzirdim ilkini 7 ay sonra kendi bıraktı yoksa emzirmeye devam ederdim

Hamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki
Ben almadım ama ne var ne yok vermiştim. Hadi sen 3.dusunmemissin Ben düşünüyordum bide

Ozellikle hamile kiyafeti degilde tayt falan almam gerekiyor. Jeanslerim oluyor ama onunu kapatinca ben kotu oluyorum

Tesettur takimleri genelde lastikli oluyor ben almadim almamda buyuk ihtimal rahat ediyorum

Kızlar ven bugün yine aldim birseyler avent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
Biberonu Philips avent mi aldin baska bir marka mi

Evet evet philips avent ikiside. Diğerlerinde de bunu kullanmıştım. E bebeğe baktım önce sonra civilde indirim vardi oradan aldim.
Bende avent istiyorum e bebekten baktim baya pahaliydi gecen carfurda 54 tl kadar dusmstu gidip bakamadim bi sekilde alicaz herlde artik

Kızlar ven bugün yine aldim birseyler avent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
Bak ya gene biseyler alma istek perileri geliyor Ben biberon olarak Dr. Browns alicam iki cocugumda da avent almistim simdi bunu alicam nedense Sootie emzik bende alicam kizimda kullanmisti cokta tatlilar. Ve olmazsa olmazimiz Lansinoh gogus kremi alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…