- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.341
Evrene o kadar mesaj yolladım ki bu erkekse bile kesin 4.cuye hamile kalacağım diyorumSenle benim kızımız olacak canım için rahat olsun
Yani evet 100 lira 120 ml diğerini 119 a aldim indirimli bideBende avent istiyorum e bebekten baktim baya pahaliydi gecen carfurda 54 tl kadar dusmstu gidip bakamadim bi sekilde alicaz herlde artik
Kendi bırakması güzel bişey aslında hani psikolojik olarak kötü etkilendiği bi durum değil tercihi olmuş oluyorBen emzirdim ilkini 7 ay sonra kendi bıraktı yoksa emzirmeye devam ederdim
Ne zaman cinsiyet öğrenmeye gideceksin?Evrene o kadar mesaj yolladım ki bu erkekse bile kesin 4.cuye hamile kalacağım diyorum
Bundan beş yıl önce alabilirdi artık istese de alamaz haklısın canım. ki istemez zatenKizzz ne bilezigi hele su ekonomide ben ceyregede raziyim
Aa evet onu almadim yazdın iyi kiBak ya gene biseyler alma istek perileri geliyorBen biberon olarak Dr. Browns alicam iki cocugumda da avent almistim simdi bunu alicam nedense Sootie emzik bende alicam kizimda kullanmisti cokta tatlilar . Ve olmazsa olmazimiz Lansinoh gogus kremi alicam
Ben ilk hamileliğimde mustela çatlak öncesi yağını kullandım hemen emiliyor yağlı hissi bırakmıyordu. Bunda da onu kullanırım sanırım.Evet ben cok duydum ama ne kullanmam gerektifini falan hic bilmiyorum o sebeple baslamadim
Ben bebek yağı aldım. Henüz başlamadım ama iyi gelir heraldeAy maşallah büyümüşhemen kreme başlamalısın. Sabah sordum kremlemeye başladınız diye kimse cevap yazmamış başlayan yok sanırım
Bi bakayımBen ilk hamileliğimde mustela çatlak öncesi yağını kullandım hemen emiliyor yağlı hissi bırakmıyordu. Bunda da onu kullanırım sanırım.
12 bitiyor haftaya perşembe ikili yaptırmaya karat verdim ona gidecegim. Tahmin ederim dedi ama net olmazsa söylemez. 13 te tam söylerim dedi ocak 4 5 gibiNe zaman cinsiyet öğrenmeye gideceksin?
Türkiyenin durumu belli bencede imkanin varsa alAa evet onu almadim yazdın iyi kio periler hep benimle fiyatlar zamlanmadan ne varsa hallediyorum. Bir kıyafet kalacak sona.
Ben de Ocak 4 te öğrenirim muhtemelen inşallah12 bitiyor haftaya perşembe ikili yaptırmaya karat verdim ona gidecegim. Tahmin ederim dedi ama net olmazsa söylemez. 13 te tam söylerim dedi ocak 4 5 gibi
Yaa varsa ikimizde kızsa cidden kendim kadar sevineceğim sana. Aynı çünkü durumlar.Ben de Ocak 4 te öğrenirim muhtemelen inşallah
Ben de öyle valla,inşallah çifte kutlama yaparızYaa varsa ikimizde kızsa cidden kendim kadar sevineceğim sana. Aynı çünkü durumlar.
Evet ilk gebeliğim
Canım öncelikle hayirli olsun , ben kizimi hamile olmasaydim eger yine kesecektim beni fazlasiyla yıpratmıştı artık hamile oluncada cabalarim dahada artti karnimdakide etkilendi şöyle etkilendi benim bulamtilarim tiksinmelerim oldu istahim kalmadi hem emzirip hem yemek yiyemiyordum hayattan sogudum kisaca kilo vermey basliyordum bu yuzden kestimSelam sütten kesme serüveni nasıl oldu 5 haftalık hamile oldugumu ögrendim ve ilk oglum 1 yaşında hala emiyor memeye çok düşkün tandem emzirme mi yapsam diye düşünüyorum ama doktor sütün bebege faydası yok kes dedi
Bakalim bu hafta gittigimde birde doktora sorayim herkes oyle garip bakiyorki bana normal gelen sey anormal gelmeye basladi
Plansız olunca cevap da veremem ki, yoksa istedim yaptım derim de o iş öyle olmadı
Selam kizlar bana akil verin, simdi 17 ocak icin randevu aldim ikili test icin, perinatoloji ye gidicem. 17 ocaktan once de detayli ultrason yapilabilir. Detayliyi yaptirmayip direkt ikilk testimi yaptirsam kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?