Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aa evet onu almadim yazdın iyi ki o periler hep benimle fiyatlar zamlanmadan ne varsa hallediyorum. Bir kıyafet kalacak sona.

Evet ilk gebeliğim

Bence gaz da var sende ya..

Benim biraz çıktı ama yanından geçmez. Bir de bugün aşırı şişkinlik var sancı yapıyor.
Bu haftalarda bu kadar çıksa işyerindekilerden saklayamam da Allah muhafaza. Bir ay daha dursun göbişim

Canım öncelikle hayirli olsun , ben kizimi hamile olmasaydim eger yine kesecektim beni fazlasiyla yıpratmıştı artık hamile oluncada cabalarim dahada artti karnimdakide etkilendi şöyle etkilendi benim bulamtilarim tiksinmelerim oldu istahim kalmadi hem emzirip hem yemek yiyemiyordum hayattan sogudum kisaca kilo vermey basliyordum bu yuzden kestim seninki daha küçükmüş egerki insallah bulantin olmaz mukemmel bir hamilelik gecirisen emzirmeye devam etmelisin yemen icmen kuvvetli olursa bi sıkıntı olmaz allahin izniyle

Bakalim bu hafta gittigimde birde doktora sorayim herkes oyle garip bakiyorki bana normal gelen sey anormal gelmeye basladi

Canım çok anormal değil. Problem de değildir rahat ol. Ama benim 6 aylıkken bile salaş giydiğimde hiç anlaşılmıyordu o yüzden şaşırdım kendi adıma..
Doktor daha iyi bilir onlar neler görüyor takılma.

Plansız olunca cevap da veremem ki, yoksa istedim yaptım derim de o iş öyle olmadı

Ben arkadaşının yorumunu normal buldum. Sen dert yanmışsın o da yorum yapmış.
Üçüncü diye bu kadar büyütüyorsun çevre baskısını takma ya. Allah sağlıklı sıhhatli versin. Ağzı olan konuşur. Beklenmedik deme kimseye..

Geçen ben de bir kuzenimin üçüncüye hamile olduğunu öğrendim. Hatta ikizmiş. Önce şaşırdım sonra aman mülteciler üreyeceğine biz üreyelim ne iyi dedim

Selam kizlar bana akil verin, simdi 17 ocak icin randevu aldim ikili test icin, perinatoloji ye gidicem. 17 ocaktan once de detayli ultrason yapilabilir. Detayliyi yaptirmayip direkt ikilk testimi yaptirsam kafam karisti

Detaylı usg 20.haftalarda oluyordu benim bildiğim. Yani organların oluşması gerekiyor kontrol için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…