Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim ilk hamilelikte de hiç bulantı olmadı sadece koku hassasiyeti vardı o da yememe engel olacak kadar degildi bunda aynı şekilde koku var ama bulantı yok eger ogluma yada bana kötü bi etki olursa o zaman bırakmayı aksi halde böyle gidersek emzirmeyi düşünüyorum

Arkadaşımın yorumu kesinlikle normal zaten de benim dert yanmamdan ötürü öyle dedi de bi de 3.nün yolda olduğunu bilse kim bilir ne diyecek Onu eleştirmiyorum ama çok moralim bozuluyor

Arkadaşımın yorumu kesinlikle normal zaten de benim dert yanmamdan ötürü öyle dedi de bi de 3.nün yolda olduğunu bilse kim bilir ne diyecek Onu eleştirmiyorum ama çok moralim bozuluyor
Haklısın ben istediğim halde yorum korkusundan kimseye söylemedim. Cinsiyete söyleyeceğim ama tepkilerden korkuyorum. Yani insanlar normal tepki bile verse bej hassasım bide.

Bu arada benim artık çocuk düşünmediğimi herkes biliyor. O yüzden beklenmedik değil diyemem

Haklısın ben istediğim halde yorum korkusundan kimseye söylemedim. Cinsiyete söyleyeceğim ama tepkilerden korkuyorum. Yani insanlar normal tepki bile verse bej hassasım bide.
Ya belki hormonlardan böyle hassasız ama çocuk konusu benim her zamann hassas noktam

Valla bizimkiler içlerinden gelmiş annemle babam yatak odası takımını alıcaklar, babaneyle dedede, bebek arabasını alıcKlarmış, doğduğundada aştın takarlar mutlaka konuşuluyo

Ay maşallah büyümüş hemen kreme başlamalısın. Sabah sordum kremlemeye başladınız diye kimse cevap yazmamış başlayan yok sanırım
Ben bebe yağına başladım, ilerde çatlak kremine geçecem.
Kızlar ven bugün yine aldim birseyler avent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
Ben de aldım, birini civilden birini e bebekten. Emzik almadım henüz. Cinsiyete göre bakalım

Hamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki
Ben lcwden okula da uygun bir tayt aldım. Gerçi raporuyum ama 2. Döneme hazırlık. Ben de herşeyi dağıtmıştım,

Birşey sorucam ben, hastaneyi aradım randevu aldım. İkili test için doktormu söylicek yoksa doktor söylemeden , ben randevu alırken onudamı söyleseydim acaba

Herkes anormal bakinca aslinda benim hosumada gidiyor ama

Çok şükür benim 12+0 bugün ve de hiç alttan bakılmadı, rahatsız edici değildir muhakkak ama psikolojik olarak çok rahatsızım bu konuda, neden bilmiyorum.
Benim ilk hamileliğimde hiç alttan bakılması doktor pazartesi bakalım diye cuma gittiğimde söyledi. Oğlum pazar günü doğdu sağolsun. Doktor bakamadan çocuk doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…