- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.361
Benim ilk hamilelikte de hiç bulantı olmadı sadece koku hassasiyeti vardı o da yememe engel olacak kadar degildi bunda aynı şekilde koku var ama bulantı yok eger ogluma yada bana kötü bi etki olursa o zaman bırakmayı aksi halde böyle gidersek emzirmeyi düşünüyorumCanım öncelikle hayirli olsun , ben kizimi hamile olmasaydim eger yine kesecektim beni fazlasiyla yıpratmıştı artık hamile oluncada cabalarim dahada artti karnimdakide etkilendi şöyle etkilendi benim bulamtilarim tiksinmelerim oldu istahim kalmadi hem emzirip hem yemek yiyemiyordum hayattan sogudum kisaca kilo vermey basliyordum bu yuzden kestimseninki daha küçükmüş egerki insallah bulantin olmaz mukemmel bir hamilelik gecirisen emzirmeye devam etmelisin yemen icmen kuvvetli olursa bi sıkıntı olmaz allahin izniyle
Arkadaşımın yorumu kesinlikle normal zaten de benim dert yanmamdan ötürü öyle dedi de bi de 3.nün yolda olduğunu bilse kim bilir ne diyecekBen arkadaşının yorumunu normal buldum. Sen dert yanmışsın o da yorum yapmış.
Üçüncü diye bu kadar büyütüyorsun çevre baskısını takma ya. Allah sağlıklı sıhhatli versin. Ağzı olan konuşur. Beklenmedik deme kimseye..
Geçen ben de bir kuzenimin üçüncüye hamile olduğunu öğrendim. Hatta ikizmiş. Önce şaşırdım sonra aman mülteciler üreyeceğine biz üreyelim ne iyi dedim
Haklısın ben istediğim halde yorum korkusundan kimseye söylemedim. Cinsiyete söyleyeceğim ama tepkilerden korkuyorum. Yani insanlar normal tepki bile verse bej hassasım bide.Arkadaşımın yorumu kesinlikle normal zaten de benim dert yanmamdan ötürü öyle dedi de bi de 3.nün yolda olduğunu bilse kim bilir ne diyecekOnu eleştirmiyorum ama çok moralim bozuluyor
Bu arada benim artık çocuk düşünmediğimi herkes biliyor. O yüzden beklenmedik değil diyememBen arkadaşının yorumunu normal buldum. Sen dert yanmışsın o da yorum yapmış.
Üçüncü diye bu kadar büyütüyorsun çevre baskısını takma ya. Allah sağlıklı sıhhatli versin. Ağzı olan konuşur. Beklenmedik deme kimseye..
Geçen ben de bir kuzenimin üçüncüye hamile olduğunu öğrendim. Hatta ikizmiş. Önce şaşırdım sonra aman mülteciler üreyeceğine biz üreyelim ne iyi dedim
Ya belki hormonlardan böyle hassasız ama çocuk konusu benim her zamann hassas noktamHaklısın ben istediğim halde yorum korkusundan kimseye söylemedim. Cinsiyete söyleyeceğim ama tepkilerden korkuyorum. Yani insanlar normal tepki bile verse bej hassasım bide.
Valla bizimkiler içlerinden gelmiş annemle babam yatak odası takımını alıcaklar, babaneyle dedede, bebek arabasını alıcKlarmış, doğduğundada aştın takarlar mutlaka konuşuluyoKızlar biraz ortalığı karıştıralım mı
Öncelikle benim yaşadığım yerde beşiği kayınvalide alır. Doğum hediyesi de alır (altın bir takı, mesela şans kolyesi gibi)Anneanne para verir, anne adayı ihtiyacı doğrultusunda gerekenleri alır.
Bebek doğunca da babaanne ve anneanne, bebeğe birer tam altın takar.
Bizim şimdilik çok şükür iki taraftan da bir beklentimiz yok. İçlerinden ne geliyorsa onu yaparlar, yapmasalar da sorun değil
Sizin yaşadığınız yerlerde böyle adetler var mı? Tecrübeli anneler, aileleriniz maddi yönden destek oldu mu?
Ben bebe yağına başladım, ilerde çatlak kremine geçecem.Ay maşallah büyümüşhemen kreme başlamalısın. Sabah sordum kremlemeye başladınız diye kimse cevap yazmamış başlayan yok sanırım
Ben de aldım, birini civilden birini e bebekten. Emzik almadım henüz. Cinsiyete göre bakalımKızlar ven bugün yine aldim birseyleravent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
Ben lcwden okula da uygun bir tayt aldım. Gerçi raporuyum ama 2. Döneme hazırlıkHamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki
Görürsün tabi canımYaaa ne kadar guzel bir ult fotosu ben en son 8+3 de gitmistim belli degildi pek bu gittigimde bende boyle gorurmuyum acaba
Doktor haftaya yaparsak sonuçlar daha sağlıklı olur dedi. Bugün tam 11+1 iz.Genelde doğru tahmin ediyorlar, sağlıkla gelsin. İkiliyi neden haftaya bıraktınız. Haftası uygun değşl mi?
Herkes anormal bakincaCanım çok anormal değil. Problem de değildir rahat ol. Ama benim 6 aylıkken bile salaş giydiğimde hiç anlaşılmıyordu o yüzden şaşırdım kendi adıma..
Doktor daha iyi bilir onlar neler görüyor takılma.
Ohhh cok sevindim
Ah canim iyiyim şükür.
Benim ilk hamileliğimde hiç alttan bakılması doktor pazartesi bakalım diye cuma gittiğimde söyledi. Oğlum pazar günü doğdu sağolsun. Doktor bakamadan çocuk doğdu.Çok şükür benim 12+0 bugün ve de hiç alttan bakılmadı, rahatsız edici değildir muhakkak ama psikolojik olarak çok rahatsızım bu konuda, neden bilmiyorum.
Ha dogru senin kizin dogum gunu vardi hazirlik falan yapcaktiniz kolay gelsin şimdiden nice mutlu yaşları olsun cepleri para altin dolsunbugün baya yoğun benim için. İşlerimi hallettim. Yemek yapiyorum ablam gelecek .
allah seni
Amin. Ama suan degil 1 hafta sonra yapıcaz.Ha dogru senin kizin dogum gunu vardi hazirlik falan yapcaktiniz kolay gelsin şimdiden nice mutlu yaşları olsun cepleri para altin dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?