- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.381
Valla ben saklamistim neyse kiHamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki
Bende bendeYaa varsa ikimizde kızsa cidden kendim kadar sevineceğim sana. Aynı çünkü durumlar.
Şuan tam 11+0 deyimAyyy o hafta işlerini birtürlü çözemedim ben zatenaynen bende öyle gdcm ozaman tmm canım ben 13+ sandm o yüzden sölemek istedimm inşallah güzel haberler alırız hepimiz suan kac haftalık senin tam olarak
Canım ben avent sootie kullandımKızlar ven bugün yine aldim birseyleravent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
Gece göbeği galiba? Sabah göbeği olamaz buKizlar benim gibi gobusu erkenden cikan varmi
Benim ilki asla almadı. İkinci hastanede kaptı sootie ondan bunu aldim.Canım ben avent sootie kullandım
Yarım yamalak aldı diyelim. O yuzden bu sefer ondan almayacağım. Gerçi ben bir-kac çeşit emzik almayı düşünüyorum
Sanmıyorum artık şuan ne alırsan kâr gibi, dolar arttıkça artıyo, dünle aynı fiyat değil bugunBebek arabası indirimi olacak mı sizce
Evet ben de hastanede verdım.Benim ilki asla almadı. İkinci hastanede kaptı sootie ondan bunu aldim.
İnse bile zam sonrasi inecek. Çok anlamı olmayacak bence. O yüzden ne alsam kar diyorum.Sanmıyorum artık şuan ne alırsan kâr gibi, dolar arttıkça artıyo, dünle aynı fiyat değil bugun
Benim emdi 8 ay emzikli uyudu çok kolay oldu yine öyle olur insaallah aminEvet ben de hastanede verdım.
İste dışarı çıktığında, ara sıra besıkteyken aldı o kadar
Yok canım halsizdim uyumuşum gelir gelmez.. Doktor muayne etti ultrasonla ama ikili test için başka bir alanda muayne almak gerekiyormuş randevu bulamadım 2hafta içinde bulamazsam özelde yaptırcam mecburCanim naptin yazdinmi buraya kacirdim galiba
Valla sabah aksam ayni benmGece göbeği galiba? Sabah göbeği olamaz bu
Benim gündüz minicik gecesiyle oluyor ama bence gazdan hazımsızlıktan okuyor diye düşünüyorum
Ben de bunu istiyorum.Benim emdi 8 ay emzikli uyudu çok kolay oldu yine öyle olur insaallah amin
Tövbe tövbeValla sabah aksam ayni benm
Gerçekten öyle , 1 günde 4-5 bin arttı baktığım bir model, çok üzgünüm ne alicam, nasıl alicam hiç bilemiyorum. Geçen 4400 e satılmış bir de, sim di 10-11 binSanmıyorum artık şuan ne alırsan kâr gibi, dolar arttıkça artıyo, dünle aynı fiyat değil bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?