Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hamile kıyafeti alan var mı aranızda? Yepyeni hamile pantolonlarımı elbiseleri mi de elden çıkarmıştım. Okula gidiyorum, pantolonlar biraz sıkmaya başladı sanki
Valla ben saklamistim neyse ki bir tane daha pantolon aldım. Şimdilik yeter bana. Ama hava isinincamecbur bir şeyler daha alicam yazlık bir şeyim yok çünkü.

Kızlar ven bugün yine aldim birseyler avent cam biberon aldim 120 ml ve 240 ml. Bide gogus kalkanı ve sootie emzik aldim yalnız sootie ler pembe ve 139 lira eğer kız değilse değişim yaparlar insaallah amin
Canım ben avent sootie kullandım
Yarım yamalak aldı diyelim. O yuzden bu sefer ondan almayacağım. Gerçi ben bir-kac çeşit emzik almayı düşünüyorum

Ortam gerginliği icin bisi söylemek istiyorum.
Gözardı edildiği halde yorumlarını görünce " begenmedım " butonuna basmak bana nornal gelmiyor. Ben birini gözardı ettiğim zaman yorumlarını görmem. Eğer baktıysam da nötr kalırım. Yani durup durup beğenmedim atmak bana asla normal gelmıyor. Bu arada kimseden yana değilim özellikle belirteyim!
Mesajlarına beğenemedim atarsanız doğal olarak karşı taraf size yine bisi yazma gereği duyar ve bu böyle uzar gider. ..
Çünkü rahat bırakmamış oluyorsunuz.

Görmeyin birbirinizi olsun bıtsın

Tekrar ediyorum kimseden yana değilim! Madem buraya bısıler yazıldı ben de gruptan biri olarak fikrini yazdım.

Halen Emızren anneler için söylüyorum
Yararlı ya da zararlı bisi diyemem
Lakin hem hamile olup hem emzirmek anneyi vitamin yönünden bitirir ondan eminim.
Halsizlik de aşırı olur . Cunku hek karnındaki, hem disardaki sizden besleniyor

Kızlar çatlak konusu icin de yazayım
Annem ve ablam aşırı çatlakları var. Ama ben de olmadı mesela. Genetik derler ama bilemedim.
Ben hergun kocama tatlı badem yağı sürdürdüm karnıma . Son 3 ay başlamış olabilirim hatırlamıyorum suan . Göbeğim hic çatlamadı
Bunda da aynı şeyi yapmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…