- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.401
Hahahahaha ikiz cok istiyorum diye rabbim bana ikiz verdide ikinci dogunca suprizmi yapcak acabaTövbe tövbe
5 iz falan da doktorun haberi mi yok
Ama gece benimde boyle oluyor. şişkinlik, gaz, yediklerimiz işte. Ama gündüz cok normal
Kesinlikleeee şuan cidden ne alsak karr, favorilediğim hiç birşey dünle aynı değil şaka gibi yaaaaaİnse bile zam sonrasi inecek. Çok anlamı olmayacak bence. O yüzden ne alsam kar diyorum.
Cidden biz dolarla maaş alıyoruz sanki, böyle bi zam yok deliriyorum, akıl mantık işi değil napıcaz allah sonumuzu hayır etsin, cidden moralim bozuk buyuzdenGerçekten öyle , 1 günde 4-5 bin arttı baktığım bir model, çok üzgünüm ne alicam, nasıl alicam hiç bilemiyorum. Geçen 4400 e satılmış bir de, sim di 10-11 bin
Aynen zaten doktor tahmin yapınca bısıler almayım hemen cevrenıze soylemeyınde dıyor genelde kesin kız yada erkek dıyorsa doktor net gormustur anne adayınada gosterır zatenNet görürse yin söyleyen varmış. Ama bana %li ni oran verirse bende inanmamkesin net görüyorum demesi lazım
Allah seni kocis yağla beniKızlar çatlak konusu icin de yazayım
Annem ve ablam aşırı çatlakları var. Ama ben de olmadı mesela. Genetik derler ama bilemedim.
Ben hergun kocama tatlı badem yağı sürdürdüm karnıma . Son 3 ay başlamış olabilirim hatırlamıyorum suan . Göbeğim hic çatlamadı
Bunda da aynı şeyi yapmayı dusunuyorum
Senin bidahaki randevun nezamanAynen zaten doktor tahmin yapınca bısıler almayım hemen cevrenıze soylemeyınde dıyor genelde kesin kız yada erkek dıyorsa doktor net gormustur anne adayınada gosterır zaten
Canım zaten ben yakın zmanda dusuk yasamamın beni piskolojik etkiledigini acıklamak ıstedım orada yoksa kimseye karısmıyorum ısteyen ıstedgnı yazablr sorablr kımsenınde kırmaya incitmeye hakkı yok diyorum :) benım gbı hıssedenler o sorulara cevap vermeyın gormeyın kimseyi kısıtlama hakkınız yok dıyorum aslnda iyi birsey soyluyorum ama anlsılmıyor galıbaBence bu tamamen senin yaşadıkların ve psikolojik durumunla alakalı canım benim.. Kendini rahatlatmak için hamile yogası filan deneyebilirsin. Belki senin gibi okuduklarından dolayı aklına takılan kendi kendine kuran insanlar vardır. Ama bilinçli sağlıklı düşünebilen herkes burada konuşulanların bir hekim ağzından olmadığını bilir. Yani misal benim kanamam varsa buraya yazdığımda sadece birilerinin tecrübelerini görmüş olurum emin olmak için doktora giderim yani. Her zaman çok bilgi sahibi olmak paylaşmak iyidir bence. Ama vesveselerle de kalbini beynini doldurmamak gerekir. İyi düşün iyi olsun. Herşey başımıza gelebilir dediğin gibi.. Herşey biz insanlar için.. Kayıplarımız da başka birşeye vesile oluyordur belki biz bilemeyiz Allah bilir. Her korktuğunda suya dua oku onu iç canım. Buradaki endişeler çok normal inan. İnsan eşine söylese onu korkutuyor veya kv anneye söylese onlar bu sefer üstüne düşüyor.. Kiminle paylaşsın bir hamişi en çok bir hamiş anlarBak ne güzel ultrason resmini paylaşmışsın onu paylaşmak kadar doğal korkularımız.. sağlıkla gelsin bebelerimiz ❤
Canim hamile kaldığında kaç kiloydun önceden fazla kilonuzu varmiydi11+3 haftaligim ama goren 6 aylik saniyor hatta kayinvalidem acaba ikizmi falan diyor ama ikizde degil
Ben 30 aralıkta ikili teste gidiyorum canım :) oglumdada sadece 3lümü 4 lümü ne dıyolar o testi yaptrmıstım ama duydugumu gore ikili iyi cıkarsa baska testlere gerek duyulmuyomus oyuzden en ıyısı bastan yaptrp rahatlamak zaten gerisi takdiri ilahiSenin bidahaki randevun nezaman
Senin nezman sen bayadr gıtmedın galiba helal olsun sabrınaaa vallahi :))Senin bidahaki randevun nezaman
Ben 1 buçuk yıllık evliyim evlendigimde 50 kiloydum evlendikten sonra pcos sebebiyle 70 e kadar ciktim hamile kaldigimda 70 dim suan mide bulantilarim sebebiylr 67 ye dustum ama asiri kilolu biri degildim hicCanim hamile kaldığında kaç kiloydun önceden fazla kilonuzu varmiydi
Saol tşk ederim canımGözün aydıngönlüne göre oldu
Saol canım benim çok teşekkür ederimCanım tebrik ederim,sağlıkla gelsin paşa
Bilmem kuzum söyler belki inşallah kalbinde olan nasip olsunBenim de yarın 12+1 olacak, görülür mü acaba cinsiyeti, ay hadi inşallah
Evet canım çok şükür gönlüme göre verdi rabbim Allah sizlerede nasip etsin inşallah
Saol kuzum Allah razı olsun inşallah sizlerinde kalbine göre versin
Korkma kuzum aynısı bende dr oldu 2 gün önce acile gittm hatta icim rahat etmedi kalbini ferah tut ❤Bugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorumVar mı aynı durumda olan
Ben 30 aralıkta ikili teste gidiyorum canım :) oglumdada sadece 3lümü 4 lümü ne dıyolar o testi yaptrmıstım ama duydugumu gore ikili iyi cıkarsa baska testlere gerek duyulmuyomus oyuzden en ıyısı bastan yaptrp rahatlamak zaten gerisi takdiri ilahirabbim bilir
Aynen bencede onu yaptır kafanrahat olsun inşallah cinsiyetleride söylerler gittğimizde , valla aynen ben bayadır gitmiyorum kendimedr şaşıroyorum nasıl sabrettim diyeSenin nezman sen bayadr gıtmedın galiba helal olsun sabrınaaa vallahi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?