Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tövbe tövbe
5 iz falan da doktorun haberi mi yok
Ama gece benimde boyle oluyor. şişkinlik, gaz, yediklerimiz işte. Ama gündüz cok normal
Hahahahaha ikiz cok istiyorum diye rabbim bana ikiz verdide ikinci dogunca suprizmi yapcak acaba

Gerçekten öyle , 1 günde 4-5 bin arttı baktığım bir model, çok üzgünüm ne alicam, nasıl alicam hiç bilemiyorum. Geçen 4400 e satılmış bir de, sim di 10-11 bin
Cidden biz dolarla maaş alıyoruz sanki, böyle bi zam yok deliriyorum, akıl mantık işi değil napıcaz allah sonumuzu hayır etsin, cidden moralim bozuk buyuzden

Net görürse yin söyleyen varmış. Ama bana %li ni oran verirse bende inanmam kesin net görüyorum demesi lazım
Aynen zaten doktor tahmin yapınca bısıler almayım hemen cevrenıze soylemeyınde dıyor genelde kesin kız yada erkek dıyorsa doktor net gormustur anne adayınada gosterır zaten

Allah seni kocis yağla beni

Canım zaten ben yakın zmanda dusuk yasamamın beni piskolojik etkiledigini acıklamak ıstedım orada yoksa kimseye karısmıyorum ısteyen ıstedgnı yazablr sorablr kımsenınde kırmaya incitmeye hakkı yok diyorum :) benım gbı hıssedenler o sorulara cevap vermeyın gormeyın kimseyi kısıtlama hakkınız yok dıyorum aslnda iyi birsey soyluyorum ama anlsılmıyor galıba

Senin bidahaki randevun nezaman
Ben 30 aralıkta ikili teste gidiyorum canım :) oglumdada sadece 3lümü 4 lümü ne dıyolar o testi yaptrmıstım ama duydugumu gore ikili iyi cıkarsa baska testlere gerek duyulmuyomus oyuzden en ıyısı bastan yaptrp rahatlamak zaten gerisi takdiri ilahi rabbim bilir

Canim hamile kaldığında kaç kiloydun önceden fazla kilonuzu varmiydi
Ben 1 buçuk yıllık evliyim evlendigimde 50 kiloydum evlendikten sonra pcos sebebiyle 70 e kadar ciktim hamile kaldigimda 70 dim suan mide bulantilarim sebebiylr 67 ye dustum ama asiri kilolu biri degildim hic

Saol kuzum Allah razı olsun inşallah sizlerinde kalbine göre versin

Bugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorum Var mı aynı durumda olan
Korkma kuzum aynısı bende dr oldu 2 gün önce acile gittm hatta icim rahat etmedi kalbini ferah tut ❤
Ama aklıma şey geldi adet günü geldiği için mi aceba sanırım boyle bisey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorm ama doğuma kadar her adet dönemi ufak ağrı olurmuş

Senin nezman sen bayadr gıtmedın galiba helal olsun sabrınaaa vallahi :))
Aynen bencede onu yaptır kafanrahat olsun inşallah cinsiyetleride söylerler gittğimizde , valla aynen ben bayadır gitmiyorum kendimedr şaşıroyorum nasıl sabrettim diye 28.de gidicem bende ozamana aldım randevu, ama ikili testte yapar herhalde randevu alırken onu söylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…