- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.421
Geçmiş olsun canım, rahat etmessen doktora git istersen. Ben bişi olucağını sanmıyorum ama için rahat eder. Benimde kadık ağrım yok ama, bel ağrım çok var, rahiö genişledikçe ağrı oluyomuş öyle okudumBugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorumVar mı aynı durumda olan
Bende şuan aynıyım önceden var olduğu için sana öyle geliyor benim de var biraz bende aynı sorun vardıBen 1 buçuk yıllık evliyim evlendigimde 50 kiloydum evlendikten sonra pcos sebebiyle 70 e kadar ciktim hamile kaldigimda 70 dim suan mide bulantilarim sebebiylr 67 ye dustum ama asiri kilolu biri degildim hic
Aynen bendeKızçeler iyi aksamlar❤
Bugün sabahtan beri midem kazınıyor sürekli kendimi bisey yerken buluyorumsanki hiç doymuyorum 2 saate bi acikiyorm bu gidişle 20 kilo alirm
Ben üşeniyordum. Ama o hergun yapmak zorundaydıAllah seni kocis yağla beni
Canım keşke soyleseydin doktoruna ikili test içinde.yada ara yarın bir danış istersen.cunku ikili testi yapan doktorun onu yapabilmesi için özel uzmanlığı gerekiyor.her doktor yapamıyor yani.eger o konuda uzmanlığı varsa yapabilir tabiki.bir sor istersen yinede gitmeden asistanına falan en kotu, bilirler.Aynen bencede onu yaptır kafanrahat olsun inşallah cinsiyetleride söylerler gittğimizde , valla aynen ben bayadır gitmiyorum kendimedr şaşıroyorum nasıl sabrettim diye28.de gidicem bende ozamana aldım randevu, ama ikili testte yapar herhalde randevu alırken onu söylemedim
Aynen valla galiba artık kilo almaya baslayacagimAynen bendeDoyma hissiyatım yok sanırım, eskiden tek öğünle ekmeksiz geçiren kişi ben değilim sanki
Detaylı usg 20.haftalarda oluyordu benim bildiğim. Yani organların oluşması gerekiyor kontrol için
Cnm ikili testi kadın dogum uzmanı yapmıyor dıye biliyorum ama insAllah yapar cınsiyeti cok merak edıyorum ama saglıklı olduklarnı ogrenmekte yetecek gbi şmdilik :)Aynen bencede onu yaptır kafanrahat olsun inşallah cinsiyetleride söylerler gittğimizde , valla aynen ben bayadır gitmiyorum kendimedr şaşıroyorum nasıl sabrettim diye28.de gidicem bende ozamana aldım randevu, ama ikili testte yapar herhalde randevu alırken onu söylemedim
Aayy canım yeni gördüm cinsiyetimi ogrendin ne mutlu sana ama ben goremedım nedır cınsıyet kesinmi :) kac haftalık ogrendinEvet canım çok şükür gönlüme göre verdi rabbim Allah sizlerede nasip etsin inşallah
Dinimiz aminBen de bunu istiyorum.2 yaşına kadar yeterli
Maaşallahh kuzucuklaraŞuan tam 11+0 deyim
Canım ben sordum cok absurt fiyat söylediler hamileyken mi yaptırdınCanım ben bir doğum sigortasi yaptırdım. 5700 doğum eğer muayene eklersen 7100 8 muayene tahliller. Tabi bulunduğun yer ve oradaki ücretlere göre koyaslamak lazım. Bazı yerlerde sigorta uyguna geliyor. Benim hastanemle hesaplarında şimdilik aynı fiyat ama daha sonra artarsa fiyatlar ondan etkilenmeyecegim en azından. Hem de önceden ödemeye başlayacağım diye taksitle yaptırdım.
Çok geçmiş olsun yordun mu kendini acaba. Dinlen ağır işten uzak durBugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorumVar mı aynı durumda olan
Cok teşekkür ederim her bilgiye ihtiyacım varSudan çok miden bulanıyorsa içine biraz limon sıkıp içmeyi dene. Derin bir nefes al, Burnunu kapat tek dikişte bitir. Suyu içtiğin sürece nefes alma. Yarım litrelik bardaklardan alabilirsin. Bu bardakları kullanırsan hem be kadar su içmiş olduğunu bilirsin hem de fazla su içmiş olursun.
Günde 2,5-3 litre su içersen bayağı rahatlarsın. İlk günden farkı görürsün zaten.
Nimet resmenBu prilam ne harika bir ilaçmış yahu
Ayakta çok kaldıysan olabiliyor, dinlen, yarına geçmezse dr a gidersin istersen.Bugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorumVar mı aynı durumda olan
Aynı benKızçeler iyi aksamlar❤
Bugün sabahtan beri midem kazınıyor sürekli kendimi bisey yerken buluyorumsanki hiç doymuyorum 2 saate bi acikiyorm bu gidişle 20 kilo alirm
Sağol canım Allah razı olsun senden.R RabiaIslam canım çok geçmiş olsun. Yeni okudum çok şükür bebek iyiymiş inşallah birdaha yaşamazsındikkat et çok geçmiş olsun
Ben kaçırmışım. Ne oldu bilmiyorum ama Çok geçmiş olsun sağ sağlim doğuralım bebeleri yaSağol canım Allah razı olsun senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?