Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorum Var mı aynı durumda olan
Geçmiş olsun canım, rahat etmessen doktora git istersen. Ben bişi olucağını sanmıyorum ama için rahat eder. Benimde kadık ağrım yok ama, bel ağrım çok var, rahiö genişledikçe ağrı oluyomuş öyle okudum

Ben 1 buçuk yıllık evliyim evlendigimde 50 kiloydum evlendikten sonra pcos sebebiyle 70 e kadar ciktim hamile kaldigimda 70 dim suan mide bulantilarim sebebiylr 67 ye dustum ama asiri kilolu biri degildim hic
Bende şuan aynıyım önceden var olduğu için sana öyle geliyor benim de var biraz bende aynı sorun vardı

Kızçeler iyi aksamlar
Bugün sabahtan beri midem kazınıyor sürekli kendimi bisey yerken buluyorum sanki hiç doymuyorum 2 saate bi acikiyorm bu gidişle 20 kilo alirm
Aynen bende Doyma hissiyatım yok sanırım, eskiden tek öğünle ekmeksiz geçiren kişi ben değilim sanki

Canım keşke soyleseydin doktoruna ikili test içinde.yada ara yarın bir danış istersen.cunku ikili testi yapan doktorun onu yapabilmesi için özel uzmanlığı gerekiyor.her doktor yapamıyor yani.eger o konuda uzmanlığı varsa yapabilir tabiki.bir sor istersen yinede gitmeden asistanına falan en kotu, bilirler.

Detaylı usg 20.haftalarda oluyordu benim bildiğim. Yani organların oluşması gerekiyor kontrol için

Hallettim canım drla gorustum fetal dnaymis adı onu yaptıracagım bu ayın 30 unda. Diğer ayın 17 sin de ikili testi yaptıracagım. Almanyadayim ve bunları bende ilk kez yaptırıcam

Cnm ikili testi kadın dogum uzmanı yapmıyor dıye biliyorum ama insAllah yapar cınsiyeti cok merak edıyorum ama saglıklı olduklarnı ogrenmekte yetecek gbi şmdilik :)

Canım ben sordum cok absurt fiyat söylediler hamileyken mi yaptırdın

Cok teşekkür ederim her bilgiye ihtiyacım var

Bugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorum Var mı aynı durumda olan
Ayakta çok kaldıysan olabiliyor, dinlen, yarına geçmezse dr a gidersin istersen.
Kızçeler iyi aksamlar
Bugün sabahtan beri midem kazınıyor sürekli kendimi bisey yerken buluyorum sanki hiç doymuyorum 2 saate bi acikiyorm bu gidişle 20 kilo alirm
Aynı benhem nasıl bir acıkma, sanki yıllardır yemek yememişim.

Ben de doymak nedir bilmiyorum ya neden böyle. Cinsiyetle alakası var mı oğlumda böyle aç hissetmiyordum kendimi kazınma ve yanmayı ilk kez bu kadar hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…