- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.441
Prilam benim niye kokusu bulatıyoNimet resmen
Kendi kokusu kötü evet ama uzun zamandır ilk defa rahat bir aksam geçiriyorum. Her gün fix 4ten sonra bulantım başlardı. Bu aksam yok şükürPrilam benim niye kokusu bulatıyo
Evet bugün öğrendim sürpriz oldu diyebilirim 100 de 99 dedi 12 hafta bitti 12+6 bende gördüm çıkıntısınıAayy canım yeni gördüm cinsiyetimi ogrendin ne mutlu sana ama ben goremedım nedır cınsıyet kesinmi :) kac haftalık ogrendin
Canım benimde bugün kasıklarım ve belim agrio korktum ama buyuyo bebiş senle aynıydi günümüz sanırım ondan görünce diyim dedim benimde bugün ağridi baya çarşamba gitcem Dr bakalım sorcam normal dio başlarda agrio diodum uzun zamandir olmamış ti amaBugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorumVar mı aynı durumda olan
Doğru bencede yarın bi tekrar arayıp sorayım ben ne olur ne olmazz. Mesela detaylı ultrason gittiğim hastanede yapılmıyomuşCanım keşke soyleseydin doktoruna ikili test içinde.yada ara yarın bir danış istersen.cunku ikili testi yapan doktorun onu yapabilmesi için özel uzmanlığı gerekiyor.her doktor yapamıyor yani.eger o konuda uzmanlığı varsa yapabilir tabiki.bir sor istersen yinede gitmeden asistanına falan en kotu, bilirler.
Regl gununuz gelince genelde artıyo o agrılarCanım benimde bugün kasıklarım ve belim agrio korktum ama buyuyo bebiş senle aynıydi günümüz sanırım ondan görünce diyim dedim benimde bugün ağridi baya çarşamba gitcem Dr bakalım sorcam normal dio başlarda agrio diodum uzun zamandir olmamış ti ama
Ayyyy amin aminnnMaaşallahh kuzucuklarabende 10+6 dayım bugün cumartesi gtmştm 3 gün öne geçmişiz değişmezse günlerim 1 gün var aramızda sağlıkla kucagımıza alalım inşallah
YandıkAynen valla galiba artık kilo almaya baslayacagim
Aman sağlıklı olduklarını öğrenelimde yeminle boyu nasıl oldu şuan nasıl gelişimi çok merak ediyorum, habire internte yazıyorum bu aralar ultaron görüntülerine bakıyorum. Hareket fln ediyolarmış görmek istiyorumCnm ikili testi kadın dogum uzmanı yapmıyor dıye biliyorum ama insAllah yapar cınsiyeti cok merak edıyorum ama saglıklı olduklarnı ogrenmekte yetecek gbi şmdilik :)
Evet üç ay regli zamanları oluomus sanırım bende bugün baya ağrı yaptı dediğin gibi yada rahim buyuyo canım aman bebisler iyi olsun daRegl gununuz gelince genelde artıyo o agrılar
Evet üç ay regli zamanları oluomus sanırım bende bugün baya ağrı yaptı dediğin gibi yada rahim buyuyo canım aman bebisler iyi olsun da
Yaaaa ultrason fotoğrafı varmı paylaşırmısın nasıl duruyo erkek merak ettimEvet bugün öğrendim sürpriz oldu diyebilirim 100 de 99 dedi 12 hafta bitti 12+6 bende gördüm çıkıntısınıyerim onu ben
Çarşamba gidicem inşallah iyidir canım ikili test için sonra bı ay sonra bida görüşRahim buyuyor yukarı cıkmaya baslıyor haliyle bebiş buyuyor rahat ol annesi
Evet canim 2 hafta önce yaptırdım. Sen nereye sordun ki. Bu demir hayat in kendi sayfasına girdim oradan satın al adımına girdim fiyat direk çıktı. Telefonla da arayıp sordum yine aynı fiyatı verdiler. Ben de internetten satın aldım. Hatta şimdi girip ekran görüntüsü aldım ekliyorum.Canım ben sordum cok absurt fiyat söylediler hamileyken mi yaptırdın
O nedir ?Kuzum benimki 30 araliga geliyor takvim yapsana günün falan belli olur bizde görürüz
Bizim gibi hamilelik yazızı yazıyor ya onu diyor merve sanırım canımO nedir ?
Benim gttigim yerde örneğin bu testleri detaylı ikili falan hep perinatoliji doktoru yapıyor.ordan aldım randevuyu o sebeple.ara ki sonra sorun çıkmasın en iyisi.Doğru bencede yarın bi tekrar arayıp sorayım ben ne olur ne olmazz. Mesela detaylı ultrason gittiğim hastanede yapılmıyomuşBaşka hastanede gidicem mecbur
Günde kaç kere içiyorsun? Bana doktorum yemekten yarım saat önce dedi ama benim aksam üzerine kadar sorun olmadığı için sabahtan içmedim. Aksam yemeğinden önce içtim. Şuan sorun yok şükürler olsun ne kadar rahatlıkmış.Prilam günü kurtarıyor ama akşam ben yine çok kötü oluyorum. Her şey kokuyor ve günü istifra ederek kapatıyorum
Ağzına atar atmaz iç canım dediğin gibi kokusu varPrilam benim niye kokusu bulatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?