Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bugün kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyo ayakta kalamıyorum Var mı aynı durumda olan
Canım benimde bugün kasıklarım ve belim agrio korktum ama buyuyo bebiş senle aynıydi günümüz sanırım ondan görünce diyim dedim benimde bugün ağridi baya çarşamba gitcem Dr bakalım sorcam normal dio başlarda agrio diodum uzun zamandir olmamış ti ama

Doğru bencede yarın bi tekrar arayıp sorayım ben ne olur ne olmazz. Mesela detaylı ultrason gittiğim hastanede yapılmıyomuş Başka hastanede gidicem mecbur

Regl gununuz gelince genelde artıyo o agrılar

Cnm ikili testi kadın dogum uzmanı yapmıyor dıye biliyorum ama insAllah yapar cınsiyeti cok merak edıyorum ama saglıklı olduklarnı ogrenmekte yetecek gbi şmdilik :)
Aman sağlıklı olduklarını öğrenelimde yeminle boyu nasıl oldu şuan nasıl gelişimi çok merak ediyorum, habire internte yazıyorum bu aralar ultaron görüntülerine bakıyorum. Hareket fln ediyolarmış görmek istiyorum

Canım ben sordum cok absurt fiyat söylediler hamileyken mi yaptırdın
Evet canim 2 hafta önce yaptırdım. Sen nereye sordun ki. Bu demir hayat in kendi sayfasına girdim oradan satın al adımına girdim fiyat direk çıktı. Telefonla da arayıp sordum yine aynı fiyatı verdiler. Ben de internetten satın aldım. Hatta şimdi girip ekran görüntüsü aldım ekliyorum.

Prilam günü kurtarıyor ama akşam ben yine çok kötü oluyorum. Her şey kokuyor ve günü istifra ederek kapatıyorum

Doğru bencede yarın bi tekrar arayıp sorayım ben ne olur ne olmazz. Mesela detaylı ultrason gittiğim hastanede yapılmıyomuş Başka hastanede gidicem mecbur
Benim gttigim yerde örneğin bu testleri detaylı ikili falan hep perinatoliji doktoru yapıyor.ordan aldım randevuyu o sebeple.ara ki sonra sorun çıkmasın en iyisi.

Prilam günü kurtarıyor ama akşam ben yine çok kötü oluyorum. Her şey kokuyor ve günü istifra ederek kapatıyorum
Günde kaç kere içiyorsun? Bana doktorum yemekten yarım saat önce dedi ama benim aksam üzerine kadar sorun olmadığı için sabahtan içmedim. Aksam yemeğinden önce içtim. Şuan sorun yok şükürler olsun ne kadar rahatlıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…