- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.461
Evet doğru diyorsun onu düşünemedim hiç yaaBenim gttigim yerde örneğin bu testleri detaylı ikili falan hep perinatoliji doktoru yapıyor.ordan aldım randevuyu o sebeple.ara ki sonra sorun çıkmasın en iyisi.
Ayyyy aynen yaaaa bugun yemek yaparken kötü oldum çok ilginç acaba etksiimi azalıuo noluyo anlamadımPrilam günü kurtarıyor ama akşam ben yine çok kötü oluyorum. Her şey kokuyor ve günü istifra ederek kapatıyorum
Gece yatmadan 2 tane içiyorum benGünde kaç kere içiyorsun? Bana doktorum yemekten yarım saat önce dedi ama benim aksam üzerine kadar sorun olmadığı için sabahtan içmedim. Aksam yemeğinden önce içtim. Şuan sorun yok şükürler olsun ne kadar rahatlıkmış.
Çok sevındım ya sanırım gönlünden geçende olmuş darısı basımıza inşAllah rabbim saglıkla kucagına almak nasıp etsin cnmEvet bugün öğrendim sürpriz oldu diyebilirim 100 de 99 dedi 12 hafta bitti 12+6 bende gördüm çıkıntısınıyerim onu ben
Kokular gün boyu rahatsız ediyor ama akşam tolere edemiyorum artıkAyyyy aynen yaaaa bugun yemek yaparken kötü oldum çok ilginç acaba etksiimi azalıuo noluyo anlamadım
Evet tamamen bebıs oldular artk sanırım sen ilk kez o sekılde goreceksin gözlerin dolu dolu olacak gorursn bak cok guzel bi his yasatan rabbime şükürler olsunAman sağlıklı olduklarını öğrenelimde yeminle boyu nasıl oldu şuan nasıl gelişimi çok merak ediyorum, habire internte yazıyorum bu aralar ultaron görüntülerine bakıyorum. Hareket fln ediyolarmış görmek istiyorum
Amin amin inşaallah.Ben kaçırmışım. Ne oldu bilmiyorum ama Çok geçmiş olsun sağ sağlim doğuralım bebeleri ya
Benimde ilk canımEvet doğru diyorsun onu düşünemedim hiç yaaİlk olunca insan şaşırıyo
Evet gönlümden geçen oldu çok şükür darısı sizin başınıza canım çok saolÇok sevındım ya sanırım gönlünden geçende olmuş darısı basımıza inşAllah rabbim saglıkla kucagına almak nasıp etsin cnm
Çarşamba gidicem inşallah iyidir canım ikili test için sonra bı ay sonra bida görüş
Ayyy evet bi görüyim bebişiEvet tamamen bebıs oldular artk sanırım sen ilk kez o sekılde goreceksin gözlerin dolu dolu olacak gorursn bak cok guzel bi his yasatan rabbime şükürler olsun
Aynen aynen söyleeee tecrübelilerden alalım bilgileriBenimde ilk canımama ben tupden döndüm tam son anda başlayacağım ay ordan tanıdığım birisi vardı benden 2 ay önce hamile kaldi mayıs grubunda oda.o sağolsun herşeyi söylüyor o yapıyor ben arkasından izinden gidiyorum bilgi aldıkça değişik bişey ogrenirsem sizede yazarım.
Ben onu reklam samiyordum hamilelik uygulaması reklamı hiç size ait bilgi olduğunu düşünmemiştimBizim gibi hamilelik yazızı yazıyor ya onu diyor merve sanırım canımseninde belli olsun diye , bizim en altta yazıyo
Hamilelik günlüğü imza yazıyo oraya bas anlatıyo nasıl yapman gerektği
Evet herşey aynı hızda düşsün inşallah canımDolar 18 di, sabah şimdi 13 e düştü inşallah artan şeyler fiyatlarıda aynı şekilde düşer
Dolar düşse de fiyatlar düşmez canım türkiye zamlar konusunda doları takip eder indirimde değilDolar 18 di, sabah şimdi 13 e düştü inşallah artan şeyler fiyatlarıda aynı şekilde düşer
Bu arada benim artık çocuk düşünmediğimi herkes biliyor. O yüzden beklenmedik değil diyemem
Aaaaa allah seniBen onu reklam samiyordum hamilelik uygulaması reklamı hiç size ait bilgi olduğunu düşünmemiştim
Ayyy inşallah ben şuan buna bile razıyım fiyatlar da düşer inşallahda bebişlerimize alırız herşeyEvet herşey aynı hızda düşsün inşallah canım
bende öyle düşünüyorum yeminle yaa düşmicek kesin olan bize oluyoDolar düşse de fiyatlar düşmez canım türkiye zamlar konusunda doları takip eder indirimde değil
Ayyy insallah ya bende onu takip ediyorumDolar 18 di, sabah şimdi 13 e düştü inşallah artan şeyler fiyatlarıda aynı şekilde düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?