- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.481
Allah iyiliğini versin.Ben onu reklam samiyordum hamilelik uygulaması reklamı hiç size ait bilgi olduğunu düşünmemiştim
Ortam gerginliği icin bisi söylemek istiyorum.
Gözardı edildiği halde yorumlarını görünce " begenmedım " butonuna basmak bana nornal gelmiyor. Ben birini gözardı ettiğim zaman yorumlarını görmem. Eğer baktıysam da nötr kalırım. Yani durup durup beğenmedim atmak bana asla normal gelmıyor. Bu arada kimseden yana değilim özellikle belirteyim!
Mesajlarına beğenemedim atarsanız doğal olarak karşı taraf size yine bisi yazma gereği duyar ve bu böyle uzar gider. ..
Çünkü rahat bırakmamış oluyorsunuz.
Görmeyin birbirinizi olsun bıtsın
Tekrar ediyorum kimseden yana değilim! Madem buraya bısıler yazıldı ben de gruptan biri olarak fikrini yazdım.
Yeminle deli oldukAyyy insallah ya bende onu takip ediyorum
Bak yorumlarimizin altinda bebegin anne karnidnaki şekli haftasi ve bilgilendirme yapan bi takvim var onu diyorumO nedir ?
Dolar düşüyor lilililililililili(zılgıt)Bebek arabası indirimi olacak mı sizce
Aynı şekilde fiyatlarınada bakıyoruz bakalım fiyatlar düşücekmiAltın dolar düştü kızlar
Yarın hemen büyük ihtiyaçları alın :))
Ben bu bahsettiğiniz kadını göz ardı etmedim. Sözde kendisi beni göz ardı etmiş ama ne hikmetse cevap yazıp duruyor.Ortam gerginliği icin bisi söylemek istiyorum.
Gözardı edildiği halde yorumlarını görünce " begenmedım " butonuna basmak bana nornal gelmiyor. Ben birini gözardı ettiğim zaman yorumlarını görmem. Eğer baktıysam da nötr kalırım. Yani durup durup beğenmedim atmak bana asla normal gelmıyor. Bu arada kimseden yana değilim özellikle belirteyim!
Mesajlarına beğenemedim atarsanız doğal olarak karşı taraf size yine bisi yazma gereği duyar ve bu böyle uzar gider. ..
Çünkü rahat bırakmamış oluyorsunuz.
Görmeyin birbirinizi olsun bıtsın
Tekrar ediyorum kimseden yana değilim! Madem buraya bısıler yazıldı ben de gruptan biri olarak fikrini yazdım.
Ne oldu? Nasıl iyi gitmedi?İnşallah sağlıkla ilerlersiniz kızlar.Ben de durumlar iyi gitmedi.Hepiniz hakkınızı helal edin
Nolduuuuİnşallah sağlıkla ilerlersiniz kızlar.Ben de durumlar iyi gitmedi.Hepiniz hakkınızı helal edin
8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.Ne oldu? Nasıl iyi gitmedi?
Yaaaaaa8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Yahu gerçekten taraf değilim.Ben bu bahsettiğiniz kadını göz ardı etmedim. Sözde kendisi beni göz ardı etmiş ama ne hikmetse cevap yazıp duruyor.
Ben sadece beğenmediğim yorumu belirtmek için o butonu işaretliyorum. Kendisi de buna binaen bir şeyler yazıyor.
Ayrıca Taraf olmadığınız çok belli.
Peki canim hicbir belirti yok muydu ?8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Normalde 10 haftanın içinde.8+4 de kalmış.Çok değildi .Yaaaaaaahh bebiş yaaaaa ne diceğimi bilemedim ağrın fln varmıydı bugun gidicektin bakmaya, ama ağrın fln yoktu sanırım.. nezman durmuş kalbi
Kesin düşer ! Bu sefer de o arabaları satanlar biz yüksekten aldık deyip ellerinde tutacaklar ve yükselmesini bekleyecekler.Aynı şekilde fiyatlarınada bakıyoruz bakalım fiyatlar düşücekmi
Sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Rabbim tekrar nasip eder üzme kendini8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?