Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Polemik bile yok ki ortada. Bazıları kaçak dövüş sever Amycim

Yahu burada kim neden kin nefret beslerki. Banane. Üzücü bir dikkat çekme üyenin ki. Ben bugün yazacağımı yazdım onu bile kabul etti

Önceki hafta mide bulantısından dert yanıyordum prilam ile onu ekarte edebildim.
Sonra depresyonda gibiyim hiç tadım tuzum yok ne zaman geçecek bu hal dedim. Bu hafta aşırı bir öksürüklü hastalığa yakalandım. Önceyi unutturdu.
Öyle böyle değil. Dakikada 50 defa öksürüyorum.
Gece uyuyamadım eşim ve çocuk uyanmasın diye kendimi salona kapatıp yattım.

Mide bulantısı ilacı bile aklıma gelmemiş. Ki bugün midemi bile düşünemedim. Zencefilli çaylar, ballar, pekmezler yok bana mısın demiyor. Hayatımda bu kadarını yaşamadım.
Bu bitince sırada ne var merak eder oldum artık. İlaç kullanamamak berbat bir şey..

Ben bu bahsettiğiniz kadını göz ardı etmedim. Sözde kendisi beni göz ardı etmiş ama ne hikmetse cevap yazıp duruyor.

Ben sadece beğenmediğim yorumu belirtmek için o butonu işaretliyorum. Kendisi de buna binaen bir şeyler yazıyor.

Ayrıca Taraf olmadığınız çok belli.

Son düzenleme:
Yahu gerçekten taraf değilim.

Biri beni gözardı ediyorsa ve ben bunu biliyorsam
Onunla hiç-bir sekilde muhatap olmam. Yorumlarına ifade atmak bılr o kişiyle uğraşmak demektir.

Siz istediğinizi düşünebilirsiniz
Kimsenin ne düşündüğü umurumda değil.

Ben bana yanlış geleni yazdım .. Bakın bakalım taraf tutacak sekilde kimsenin yorumunu beğenmiş mıyım?

Bu hoş değil. Karşı taraf size beni görmeyin işinize bakın diyorsa, siz de onu görmeyip işinize bakmanız lazım.

Gözardı edilen kişi kim olursa olsun
Buna rağmen karşı tarafın peşini bırakmıyorsa o kişi sorunludur bana gore net.

Tekrar ediyorum tarafsızım! Kimsenin davası umurumda değil. Bana yanlış geleni yazdım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…