Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana göre de her şeye bir lafı olan, her şeye burnunu sokan, her şeyde bir şeyler söyleme zorunluluğu hisseden, insanlara ne yapmaları gerektiğini söyleyen insanlar sorunludur net. Siz de işinize bakın lütfen. İyi geceler.

Bu gruptaysak şahit oluyorsak yorum yapma hakkına sahibiz. O yuzden karışmayın diyemezsiniz.

Tekrar ediyorum iyi okuyun!!! Bu grupta hepimizin içinde polemiğe girip, siz karışmayın diyemezsiniz!!!! Yalniz değilsiniz cunku

zaten biz dolar alınca düşer valla gülmez bu yüz cidden bak düşse ayrı düşmese ayrı. Herşey, sen yinede altın al en iyisi o
Altın da dolara ve ons a endeksli o yüzden dolar düşünce altın da düşüyor. Yani altın alsaydım o da düşmüş olacaktı.

Yahu size ne benim beğendim butonuna basıp basmamam. Size ne ya söyler misiniz? Sorunlu falan diyorsunuz utanmadan. Ben size yorum yapın ya da yapmayın demedim. Bana ne yapmam gerektiğini söylemek Sizin haddiniz değil. Yoksa kime ne yorum yapıyorsanız yapın. İyi okuması gereken biri varsa o da sizsiniz.

Altın da dolara ve ons a endeksli o yüzden dolar düşünce altın da düşüyor. Yani altın alsaydım o da düşmüş olacaktı.
Evet mesela ben altınım var , bi yandanda eviim mütahitte Doların çıkmamasını istiyorum para yansırıyo bize dolar arttıkça, altın çıkmasını istiyorum altınım var ama malesef olmuyo

İnsanlara takıksınız!!!!!

Surrender kızlar boşverin niye geriliyorsunuzz sakin olun annişler
gokkusaginadusenbukalemun bence sende senin görmeyi istemediğin kişileri göz ardı ett en azındna yaptığı yorumları görmessin. Çünkğ o sanırım seni göz ardı etmiş görmüyo yazdıklarını.. oyuzden boşverin kim kimi sevmiyosa göz ardı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…