- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.501
Yine olan bize oluyorKesin düşer ! Bu sefer de o arabaları satanlar biz yüksekten aldık deyip ellerinde tutacaklar ve yükselmesini bekleyecekler.
Pek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeylerPeki canim hicbir belirti yok muydu ?
Bana göre de her şeye bir lafı olan, her şeye burnunu sokan, her şeyde bir şeyler söyleme zorunluluğu hisseden, insanlara ne yapmaları gerektiğini söyleyen insanlar sorunludur net. Siz de işinize bakın lütfen. İyi geceler.Yahu gerçekten taraf değilim.
Biri beni gözardı ediyorsa ve ben bunu biliyorsam
Onunla hiç-bir sekilde muhatap olmam. Yorumlarına ifade atmak bılr o kişiyle uğraşmak demektir.
Siz istediğinizi düşünebilirsiniz
Kimsenin ne düşündüğü umurumda değil.
Ben bana yanlış geleni yazdım .. Bakın bakalım taraf tutacak sekilde kimsenin yorumunu beğenmiş mıyım?
Bu hoş değil. Karşı taraf size beni görmeyin işinize bakın diyorsa, siz de onu görmeyip işinize bakmanız lazım.
Gözardı edilen kişi kim olursa olsun
Buna rağmen karşı tarafın peşini bırakmıyorsa o kişi sorunludur bana gore net.
Tekrar ediyorum tarafsızım! Kimsenin davası umurumda değil. Bana yanlış geleni yazdım sadece
Çok üzüldüm yaaaaPek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler
Vardır bir hayri. Lütfen üzülmePek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler
Ahhh canım benim ya. Çok üzüldüm gerçekten.8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Allah hayırlısını versin inşallah çok daha sağlıklı gebeliklerin olacak .Zor bir durum Allah sabır versin .En iyisini Allah bilirİnşallah sağlıkla ilerlersiniz kızlar.Ben de durumlar iyi gitmedi.Hepiniz hakkınızı helal edin
Cocugun hesabına 3 kuruş dolar alıyım sonra alırım dedim başıma gelene bakınYine olan bize oluyor
zaten biz dolar alınca düşer valla gülmez bu yüz cidden bakCocugun hesabına 3 kuruş dolar alıyım sonra alırım dedim başıma gelene bakın
Hakkında hayırlısı olsun canımPek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler
Bu gruptaysak şahit oluyorsak yorum yapma hakkına sahibiz. O yuzden karışmayın diyemezsiniz.Bana göre de her şeye bir lafı olan, her şeye burnunu sokan, her şeyde bir şeyler söyleme zorunluluğu hisseden, insanlara ne yapmaları gerektiğini söyleyen insanlar sorunludur net. Siz de işinize bakın lütfen. İyi geceler.
Kan pıhtılaşmasıyla ilgili testlerini yaptırmış mıydın? Sebep için doktor bir şey dedi mi?Pek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler
Geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz tekrar. Can sıkmamaya çalışın. Güçlü kalmanız lazım.8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Altın da dolara ve ons a endeksli o yüzden dolar düşünce altın da düşüyor. Yani altın alsaydım o da düşmüş olacaktı.zaten biz dolar alınca düşer valla gülmez bu yüz cidden bakdüşse ayrı düşmese ayrı. Herşey, sen yinede altın al en iyisi o
Yahu size ne benim beğendim butonuna basıp basmamam. Size ne ya söyler misiniz? Sorunlu falan diyorsunuz utanmadan. Ben size yorum yapın ya da yapmayın demedim. Bana ne yapmam gerektiğini söylemek Sizin haddiniz değil. Yoksa kime ne yorum yapıyorsanız yapın. İyi okuması gereken biri varsa o da sizsiniz.Bu gruptaysak şahit oluyorsak yorum yapma hakkına sahibiz. O yuzden karışmayın diyemezsiniz.
Tekrar ediyorum iyi okuyun!!! Bu grupta hepimizin içinde polemiğe girip, siz karışmayın diyemezsiniz!!!! Yalniz değilsiniz cunku
Evet mesela ben altınım var , bi yandanda eviim mütahitteAltın da dolara ve ons a endeksli o yüzden dolar düşünce altın da düşüyor. Yani altın alsaydım o da düşmüş olacaktı.
Yahu size ne benim beğendim butonuna basıp basmamam. Size ne ya söyler misiniz? Sorunlu falan diyorsunuz utanmadan. Ben size yorum yapın ya da yapmayın demedim. Bana ne yapmam gerektiğini söylemek Sizin haddiniz değil. Yoksa kime ne yorum yapıyorsanız yapın. İyi okuması gereken biri varsa o da sizsiniz.
Çok üzüldümİnşallah sağlıkla ilerlersiniz kızlar.Ben de durumlar iyi gitmedi.Hepiniz hakkınızı helal edin
Yahu size ne benim beğendim butonuna basıp basmamam. Size ne ya söyler misiniz? Sorunlu falan diyorsunuz utanmadan. Ben size yorum yapın ya da yapmayın demedim. Bana ne yapmam gerektiğini söylemek Sizin haddiniz değil. Yoksa kime ne yorum yapıyorsanız yapın. İyi okuması gereken biri varsa o da sizsiniz.
Asıl siz takıksınız da farkında değilsiniz ama olsun. Belki bir ara farkedersiniz.İnsanlara takıksınız!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?