- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.521
Hepimizin az çok sancısı oluyor, nasıl aklına gelebilir kiPek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler
Ben kimseyi göz ardı etmek istemiyorum. Eden etsin umrumda değil. Yazılan mesajı beğenmediğim için olay buralara geldi. Görmeyi istemediğim bir şey yok. Arkadaş da ben mesajlarını beğenmedim diye beni göz ardı etti. Az önce de bir şey farkettim Benim mesajlarımı beğenen kişilere de beğenmedim atmış. Amy den bahsetmiyorum. Diğer üyeden bahsediyorum bu arada.Surrender kızlar boşverin niye geriliyorsunuzz sakin olun annişler
gokkusaginadusenbukalemun bence sende senin görmeyi istemediğin kişileri göz ardı ett en azındna yaptığı yorumları görmessin. Çünkğ o sanırım seni göz ardı etmiş görmüyo yazdıklarını.. oyuzden boşverin kim kimi sevmiyosa göz ardı etsin
Canım benim kızdığım nokta ; gözardı edilmesine rağmen karşı tarafa sürekli beğenmedim iadesi atıp, polemiğe giripSurrender kızlar boşverin niye geriliyorsunuzz sakin olun annişler
gokkusaginadusenbukalemun bence sende senin görmeyi istemediğin kişileri göz ardı ett en azındna yaptığı yorumları görmessin. Çünkğ o sanırım seni göz ardı etmiş görmüyo yazdıklarını.. oyuzden boşverin kim kimi sevmiyosa göz ardı etsin
Ikili test davan bitti demek :)Kızlar selam
Bugün doktor kontrol vardı. İkili tarama testi yaptırdım. Doktorun kontrolü ve sonrasında kan verme şeklinde oluyor zaten. Kan sonuçları 1 haftaya çıkacakmış ama ölçümler güzel dedi ve cinsiyet için sıkıştırdım biraz çok gönüllü değildi ama kesin olmamakla birlikte erkek dedi
Bende baya baya gördüm aslında bacak arasında ama tabi 16. Hafta kesin net görürüz sanırım
Canım çok üzüldüm. Sana da üzülme demek haddimiz değilPek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler
Birşey sorucam doktor randevunda ordamı söyledi ikili testi yapalım diye, yoksa randevu alırken senmi söyledin ikili testte yaptırıcam diyeKızlar selam
Bugün doktor kontrol vardı. İkili tarama testi yaptırdım. Doktorun kontrolü ve sonrasında kan verme şeklinde oluyor zaten. Kan sonuçları 1 haftaya çıkacakmış ama ölçümler güzel dedi ve cinsiyet için sıkıştırdım biraz çok gönüllü değildi ama kesin olmamakla birlikte erkek dedi
Bende baya baya gördüm aslında bacak arasında ama tabi 16. Hafta kesin net görürüz sanırım
14.haftaya kadar cinsiyet oluşumu erkekse de kızda da aynıymış. Yanlış olmasın diye tekrar baktım. Yani biz bu pipidir diyemezmisiz.distan bakıldığında anlaşılamazmış.bu cinsiyet konusunu bir kaç haftaya kadar deli gibi araştırdım ve en sonunda bırakmaya karar verdimKızlar selam
O yuzden en garanti 16. Haftada verirler14.haftaya kadar cinsiyet oluşumu erkekse de kızda da aynıymış. Yanlış olmasın diye tekrar baktım. Yani biz bu pipidir diyemezmisiz.distan bakıldığında anlaşılamazmış.bu cinsiyet konusunu bir kaç haftaya kadar deli gibi araştırdım ve en sonunda bırakmaya karar verdim
Onu da 20 ye kadar bekleyeceğim. Benim gibi her şeyi ters olan birinin normal bir cinsiyet tahmini olacağını düşünmüyorumO yuzden en garanti 16. Haftada verirler
2 li testi en geç 12 .haftaya kadar yaptirabiliyormussun bu arada .Doktorum bana kaçırma dedi .O yuzden en garanti 16. Haftada verirler
Aaaa heryerde 11-14 diyo2 li testi en geç 12 .haftaya kadar yaptirabiliyormussun bu arada .Doktorum bana kaçırma dedi .
Valla bana öyle dedi doktor .hep gittiğim doktor doğumu da onunla yapicam .12.haftayi sakin kaçırma dedi .cuma gününe randevu verdi .Ben çıkınca sizleri bilgilendiririm.Aaaa heryerde 11-14 diyo
Bitti valla. Benim kontrolüm perşembeydi ama aşırı bulantı ve sürekli yaşadığın şu tansiyon düşme hali yüzünden öne aldım.Ikili test davan bitti demek :)
Benim halen yapılmadı ay sonu olacak
Heee iyi allahdan haftaya salıya randevu aldımValla bana öyle dedi doktor .hep gittiğim doktor doğumu da onunla yapicam .12.haftayi sakin kaçırma dedi .cuma gününe randevu verdi .Ben çıkınca sizleri bilgilendiririm.
Ohhh misBitti valla. Benim kontrolüm perşembeydi ama aşırı bulantı ve sürekli yaşadığın şu tansiyon düşme hali yüzünden öne aldım.
Artık baya baya büyümüş görünüyor ultrason da
Evet doktorda anlattı. Bacak arası gayet açık ve organ net bir şekilde belliydi ama bu haftalarda vajina dudaklarıda pipide çok benzer görüntüye sahip oluyolarmış.14.haftaya kadar cinsiyet oluşumu erkekse de kızda da aynıymış. Yanlış olmasın diye tekrar baktım. Yani biz bu pipidir diyemezmisiz.distan bakıldığında anlaşılamazmış.bu cinsiyet konusunu bir kaç haftaya kadar deli gibi araştırdım ve en sonunda bırakmaya karar verdim
Ben zaten bir önceki gidişimde bu randevumu yazmıştık, ikili yaparız diye konuşmuştuk ama ikili için öyle özel bir randevu alınmıyor.Birşey sorucam doktor randevunda ordamı söyledi ikili testi yapalım diye, yoksa randevu alırken senmi söyledin ikili testte yaptırıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?