Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Avust kuzum çok üzgünüm bu durumun teselliside Bi o kadar zor yicek ekmeği yokmuş vakti buraya kadarmış demekki cennet kuşu olmuş meleğimiz

Ben kimseyi göz ardı etmek istemiyorum. Eden etsin umrumda değil. Yazılan mesajı beğenmediğim için olay buralara geldi. Görmeyi istemediğim bir şey yok. Arkadaş da ben mesajlarını beğenmedim diye beni göz ardı etti. Az önce de bir şey farkettim Benim mesajlarımı beğenen kişilere de beğenmedim atmış. Amy den bahsetmiyorum. Diğer üyeden bahsediyorum bu arada.

Canım benim kızdığım nokta ; gözardı edilmesine rağmen karşı tarafa sürekli beğenmedim iadesi atıp, polemiğe girip
Sonrada size ne demesi!

Bu gruptaysak bazı şeylere şahit olursak yorum yapma hakkına sahibiz.
Ama gözardı edılmene rağmen halen " beğenmedim ifadesi atıyorsan" takıksın demektir.

Sonra yorum yapan olunca ona da sarıyorsun.
Bu arada karşı taraf da bunu yaptıysa bu onun için de geçerli. Görmeyin kardeşin birbirinizi. Ve en önemlisi gormedıgınızı belli edin.

Biz de varız bu grupta sonucta
Sana ne diyemezsin!

Kimseden yana değilim !! Olması gerekeni savunuyorum sadece .

Kızlar selam
Bugün doktor kontrol vardı. İkili tarama testi yaptırdım. Doktorun kontrolü ve sonrasında kan verme şeklinde oluyor zaten. Kan sonuçları 1 haftaya çıkacakmış ama ölçümler güzel dedi ve cinsiyet için sıkıştırdım biraz çok gönüllü değildi ama kesin olmamakla birlikte erkek dedi
Bende baya baya gördüm aslında bacak arasında ama tabi 16. Hafta kesin net görürüz sanırım

Ikili test davan bitti demek :)
Benim halen yapılmadı ay sonu olacak

Pek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler
Canım çok üzüldüm. Sana da üzülme demek haddimiz değil İnşallah bi sonraki guzellik ilaç gibi gelir. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eylesin Dualarımızı seninle canım benim

Birşey sorucam doktor randevunda ordamı söyledi ikili testi yapalım diye, yoksa randevu alırken senmi söyledin ikili testte yaptırıcam diye

Var olmaları kadar yok olmaları da Allah'tandır. Bir evlat kaybetmek bir hayal kaybetmek demek ve asla olsun istemem ama dua ediyorum Allahim sağlıksızsa erken zamanda al diye .çünkü hareket ettikten sonra kaybetmek çok daha zordur diye düşünüyorum. Şu an bir bebek gibi değiller yarin bir gün yüzünü gözünü gördükten sonra zor gelir .inşallah hiç yaşamayız ya da yaşarsak da gerçekten böylesi hayırlı olduğu için yaşarız. Ne bileyim inşallah hepsi sağlıklıdır ve bu hayırlıdır

14.haftaya kadar cinsiyet oluşumu erkekse de kızda da aynıymış. Yanlış olmasın diye tekrar baktım. Yani biz bu pipidir diyemezmisiz.distan bakıldığında anlaşılamazmış.bu cinsiyet konusunu bir kaç haftaya kadar deli gibi araştırdım ve en sonunda bırakmaya karar verdim

O yuzden en garanti 16. Haftada verirler

Bitti valla. Benim kontrolüm perşembeydi ama aşırı bulantı ve sürekli yaşadığın şu tansiyon düşme hali yüzünden öne aldım.
Artık baya baya büyümüş görünüyor ultrason da
Ohhh mis
Ben zaman var ya . Çok vakit kaybettim devleti denerken
Bilemedim ki napım

Evet doktorda anlattı. Bacak arası gayet açık ve organ net bir şekilde belliydi ama bu haftalarda vajina dudaklarıda pipide çok benzer görüntüye sahip oluyolarmış.
O sebeple kesin olmamakla birlikte dedim.
Bence erkek ama bakıciiiiz

Birşey sorucam doktor randevunda ordamı söyledi ikili testi yapalım diye, yoksa randevu alırken senmi söyledin ikili testte yaptırıcam diye
Ben zaten bir önceki gidişimde bu randevumu yazmıştık, ikili yaparız diye konuşmuştuk ama ikili için öyle özel bir randevu alınmıyor.
Zaten kendi doktorumuz ultrason da bakıyor diğer günlerden tek farkı biraz daha özel bir inceleme olması belki Bi beş dakika daha uzun.
Sonrasında kan vermeye yönlendirdi, sonucu 1 haftada çıkacak bir hafta sonra görüşürüz uzun uzun konuşuruz dedi. Folik asiti bırakıp omega3e geçecekmişiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…