- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.541
Bana da kız istediğimden hep kız gibi geliyor .doktor %51 erkek dedi .artık ne çıkarsa şansımaEvet doktorda anlattı. Bacak arası gayet açık ve organ net bir şekilde belliydi ama bu haftalarda vajina dudaklarıda pipide çok benzer görüntüye sahip oluyolarmış.
O sebeple kesin olmamakla birlikte dedim.
Bence erkek ama bakıciiiiz
Hic sevmiyorum bu vitamin mantığını. Bizler büyürken folik asit mi varmış. HihhhBen zaten bir önceki gidişimde bu randevumu yazmıştık, ikili yaparız diye konuşmuştuk ama ikili için öyle özel bir randevu alınmıyor.
Zaten kendi doktorumuz ultrason da bakıyor diğer günlerden tek farkı biraz daha özel bir inceleme olması belki Bi beş dakika daha uzun.
Sonrasında kan vermeye yönlendirdi, sonucu 1 haftada çıkacak bir hafta sonra görüşürüz uzun uzun konuşuruz dedi. Folik asiti bırakıp omega3e geçecekmişiz artık.
Ay bide benim aklım çok karışık o konuda.Bana da kız istediğimden hep kız gibi geliyor .doktor %51 erkek dedi .artık ne çıkarsa şansıma
Peki neden 11-14 hafta arası deniyor? benim doktorum 11-14 hafta arası yaptırabilirsin dedi . Özellikle şu hafta demedi mesela.2 li testi en geç 12 .haftaya kadar yaptirabiliyormussun bu arada .Doktorum bana kaçırma dedi .
Hayır, kendi doktorumuz yapıyor.Cnm ikili testi kadın dogum uzmanı yapmıyor dıye biliyorum ama insAllah yapar cınsiyeti cok merak edıyorum ama saglıklı olduklarnı ogrenmekte yetecek gbi şmdilik :)
Aslında ense kalınlığı dahilEvet doktorda anlattı. Bacak arası gayet açık ve organ net bir şekilde belliydi ama bu haftalarda vajina dudaklarıda pipide çok benzer görüntüye sahip oluyolarmış.
O sebeple kesin olmamakla birlikte dedim.
Bence erkek ama bakıciiiiz
Ahhh teşekkür ederim bilgin içinBen zaten bir önceki gidişimde bu randevumu yazmıştık, ikili yaparız diye konuşmuştuk ama ikili için öyle özel bir randevu alınmıyor.
Zaten kendi doktorumuz ultrason da bakıyor diğer günlerden tek farkı biraz daha özel bir inceleme olması belki Bi beş dakika daha uzun.
Sonrasında kan vermeye yönlendirdi, sonucu 1 haftada çıkacak bir hafta sonra görüşürüz uzun uzun konuşuruz dedi. Folik asiti bırakıp omega3e geçecekmişiz artık.
Umarım önce bedenin sonra ruhun hızlıca iyileşir8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Ya ülkemizde erkek istiyorum oğlum olsun soyum yürüsün mantığında çok büyük bir kesim var.Aslında ense kalınlığı dahil
Kemik yapısından bile anlıyorlar
Demek ki hepsi anlamıyor
DoğrudurYa ülkemizde erkek istiyorum oğlum olsun soyum yürüsün mantığında çok büyük bir kesim var.
Bence net bir şekilde cinsiyetleri söylememe sebeplerinden biride bu.
Kızıma hamileyken konuşmuştuk doktorum o kadar çok kavga edildiki benimle 14 15. Haftadan önce söylemiyorum o sebeple demişti.
Haklılar.
Evet gerçekten çok güzel bir dua.Doğrudur
Ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah.
Çok sevdiğim bir dua var mesela
" allahım hakkımda hayırlısını ver, hayırlısını verirken benim gönlümü de buna razı et "
Dua'nın güzelliğine bak
Hem de nasıl !Evet gerçekten çok güzel bir dua.
Ben bunun ceremesini çok ağır bir şekilde yaşamış biriyim. Çok çok istediğim bir şey vardı. Olsun olsun diye çok dua ettim oldu. Bana öyle büyük bir şer getirdi ki. Ben nasıl böyle bir durumun içine düştüm dediğimi hatırlıyorum.
Cidden hayırlısını dilemeyi bilmiyordum.
O kadar önemli ki..
Hiç bir sebep yok dedi bundada.Bütün vitaminlerim Hormonel değerlerim hepsi gayet güzel .İlk çocuğumda enteresan bir şekilde bu hafta da ölmüştü.Kızımda hiç böyle bir şey olmadı yaşamadım.Cinsiyetsel problemmi bilmiyorum.Kan pıhtılaşmasıyla ilgili testlerini yaptırmış mıydın? Sebep için doktor bir şey dedi mi?
Sağol Allah razı olsun.İnşallah herşey insanlar için ağlamakta gülmekte.Sizler üzülmeyin yeter ki.Allah hayırlısını versin inşallah çok daha sağlıklı gebeliklerin olacak .Zor bir durum Allah sabır versin .En iyisini Allah bilir
2. Yaşamam bunu .İlkinde çok harep etmiştim kendimi .Bunda ne bilim hem üzülüyorsun hem kendini teselli ediyorsun karışık bir şey .Amin .Hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza .Çok üzüldümAllah yardımcın olsun. Üzülme demek de zor. Umarım çok çabuk atlatırsın Allah kimseye yaşatmasın
Sağol Allah razı olsun.İnşallah herşey insanlar için ağlamakta gülmekte.Sizler üzülmeyin yeter ki.
Sağol canım .Avust kuzum çok üzgünüm bu durumun teselliside Bi o kadar zor yicek ekmeği yokmuş vakti buraya kadarmış demekki cennet kuşu olmuş meleğimiz
Allah razı olsun.inşallah bir sonrakine .Hayırlısını versin Rabbim .İlk çocuğum hayatını kaybetmişti .3 ay sonra kızıma hamile kaldım.Kısmette yiyecek ekmeği kızımın varmış.Kısmet .Canım çok üzüldüm. Sana da üzülme demek haddimiz değilİnşallah bi sonraki guzellik ilaç gibi gelir. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eylesin Dualarımızı seninle canım benim
Nasip kısmet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?