Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da kız istediğimden hep kız gibi geliyor .doktor %51 erkek dedi .artık ne çıkarsa şansıma

Hic sevmiyorum bu vitamin mantığını. Bizler büyürken folik asit mi varmış. Hihhh

Bana da kız istediğimden hep kız gibi geliyor .doktor %51 erkek dedi .artık ne çıkarsa şansıma
Ay bide benim aklım çok karışık o konuda.
Kızım var erkek istiyodum şimdide o kız istiyor ona yoldaş olsun diye kız istiyorum sanırım bilmiyorum sağlıklı olsun da

2 li testi en geç 12 .haftaya kadar yaptirabiliyormussun bu arada .Doktorum bana kaçırma dedi .
Peki neden 11-14 hafta arası deniyor? benim doktorum 11-14 hafta arası yaptırabilirsin dedi . Özellikle şu hafta demedi mesela.
O yuzden o konuya takılmıyorum
Yapacak bisi yok

Cnm ikili testi kadın dogum uzmanı yapmıyor dıye biliyorum ama insAllah yapar cınsiyeti cok merak edıyorum ama saglıklı olduklarnı ogrenmekte yetecek gbi şmdilik :)
Hayır, kendi doktorumuz yapıyor.
Sizin bahsettiğiniz detaylı ultrason. Onu başka bir doktor yapıyor. Bide fetal dna.

Aslında ense kalınlığı dahil
Kemik yapısından bile anlıyorlar
Demek ki hepsi anlamıyor

Ahhh teşekkür ederim bilgin için

Aslında ense kalınlığı dahil
Kemik yapısından bile anlıyorlar
Demek ki hepsi anlamıyor
Ya ülkemizde erkek istiyorum oğlum olsun soyum yürüsün mantığında çok büyük bir kesim var.
Bence net bir şekilde cinsiyetleri söylememe sebeplerinden biride bu.
Kızıma hamileyken konuşmuştuk doktorum o kadar çok kavga edildiki benimle 14 15. Haftadan önce söylemiyorum o sebeple demişti.
Haklılar.

Doğrudur
Ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah.

Çok sevdiğim bir dua var mesela

" allahım hakkımda hayırlısını ver, hayırlısını verirken benim gönlümü de buna razı et "

Dua'nın güzelliğine bak

Evet gerçekten çok güzel bir dua.
Ben bunun ceremesini çok ağır bir şekilde yaşamış biriyim. Çok çok istediğim bir şey vardı. Olsun olsun diye çok dua ettim oldu. Bana öyle büyük bir şer getirdi ki. Ben nasıl böyle bir durumun içine düştüm dediğimi hatırlıyorum.
Cidden hayırlısını dilemeyi bilmiyordum.
O kadar önemli ki..

Hem de nasıl !
Aşırı istediğimiz şey belki bizim için hayırlı bir şey değil, o yüzden olmuyor.

Eğer biz hayırlısını dilemeyip istersek allah veriyor ama sonuçlarıyla birlikte katlan diyor
Bu bir gerçek.

O yuzden ben her zaman hayırlısını dilerim.

Kan pıhtılaşmasıyla ilgili testlerini yaptırmış mıydın? Sebep için doktor bir şey dedi mi?
Hiç bir sebep yok dedi bundada.Bütün vitaminlerim Hormonel değerlerim hepsi gayet güzel .İlk çocuğumda enteresan bir şekilde bu hafta da ölmüştü.Kızımda hiç böyle bir şey olmadı yaşamadım.Cinsiyetsel problemmi bilmiyorum.

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Üzülme demek de zor. Umarım çok çabuk atlatırsın Allah kimseye yaşatmasın
2. Yaşamam bunu .İlkinde çok harep etmiştim kendimi .Bunda ne bilim hem üzülüyorsun hem kendini teselli ediyorsun karışık bir şey .Amin .Hepiniz sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza .

Canım çok üzüldüm. Sana da üzülme demek haddimiz değil İnşallah bi sonraki guzellik ilaç gibi gelir. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eylesin Dualarımızı seninle canım benim
Allah razı olsun.inşallah bir sonrakine .Hayırlısını versin Rabbim .İlk çocuğum hayatını kaybetmişti .3 ay sonra kızıma hamile kaldım.Kısmette yiyecek ekmeği kızımın varmış.Kısmet .

Sizleride üzüp korkuttuysam affedin.Hakkınızı helal edin .korkutmayın kendinizi .Sağlıklı bir gebelik olsaydı hiç bir şekilde gitmezdi.Gidersede yapacak bir şey yok tekrar olur Allah’ın izniyle .Rabbim başka dert vermesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…