- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.561
Sizleride üzüp korkuttuysam affedin.Hakkınızı helal edin .korkutmayın kendinizi .Sağlıklı bir gebelik olsaydı hiç bir şekilde gitmezdi.Gidersede yapacak bir şey yok tekrar olur Allah’ın izniyle .Rabbim başka dert vermesin .
Gittigim hastane platinde olunca fiyat farkı ondan cıkmıs canımEvet canim 2 hafta önce yaptırdım. Sen nereye sordun ki. Bu demir hayat in kendi sayfasına girdim oradan satın al adımına girdim fiyat direk çıktı. Telefonla da arayıp sordum yine aynı fiyatı verdiler. Ben de internetten satın aldım. Hatta şimdi girip ekran görüntüsü aldım ekliyorum.Eki Görüntüle 2973381 Eki Görüntüle 2973384 Eki Görüntüle 2973390
Merhaba neresi bu lab/Hastane? Paylasir misiniz özelden?Ben kesin karar verdim. Nifty testi yapacağım10-11 haftalıkken. 3850 TL ye anlaştım bir yerle.
Canım benim kızdığım nokta ; gözardı edilmesine rağmen karşı tarafa sürekli beğenmedim iadesi atıp, polemiğe girip
Sonrada size ne demesi!
Bu gruptaysak bazı şeylere şahit olursak yorum yapma hakkına sahibiz.
Ama gözardı edılmene rağmen halen " beğenmedim ifadesi atıyorsan" takıksın demektir.
Sonra yorum yapan olunca ona da sarıyorsun.
Bu arada karşı taraf da bunu yaptıysa bu onun için de geçerli. Görmeyin kardeşin birbirinizi. Ve en önemlisi gormedıgınızı belli edin.
Biz de varız bu grupta sonucta
Sana ne diyemezsin!
Kimseden yana değilim !! Olması gerekeni savunuyorum sadece .
Pek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler
Anladım benim hastane silver da olunca uyguna geldi demek.Gittigim hastane platinde olunca fiyat farkı ondan cıkmıs canım
2 gündür beni de kurtarmıyor, geceleri kusuyorumPrilam günü kurtarıyor ama akşam ben yine çok kötü oluyorum. Her şey kokuyor ve günü istifra ederek kapatıyorum
Çok üzüldüm cnm, ne denirki. Sağlıklı değilmiş demekki. En yakın zamanda İnşallah sağlıkla hamile kalırsın.8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Maşallah cnm, cinsiyette belli olmuş. Kan vermek için aç olma vs gibi özel bir şart yok değil mi?Ben zaten bir önceki gidişimde bu randevumu yazmıştık, ikili yaparız diye konuşmuştuk ama ikili için öyle özel bir randevu alınmıyor.
Zaten kendi doktorumuz ultrason da bakıyor diğer günlerden tek farkı biraz daha özel bir inceleme olması belki Bi beş dakika daha uzun.
Sonrasında kan vermeye yönlendirdi, sonucu 1 haftada çıkacak bir hafta sonra görüşürüz uzun uzun konuşuruz dedi. Folik asiti bırakıp omega3e geçecekmişiz artık.
Buna ne yazılır bilemedim.. bizzat basima geldiği için hem cok iyi anlıyorum hem zamana ihtiyacın olduğunu biliyorum ama şunu da biliyorum ki evlat hasretin yok, kızına gidip sımsıkı sarılabilirsin rabbim ona uzun hayırlı ömürler versin inşallah tez zamanda kucağına alacağın kızına bi kardeş nasip etsin hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah..8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
2 li testi en geç 12 .haftaya kadar yaptirabiliyormussun bu arada .Doktorum bana kaçırma dedi .
En geç yani son tarih 13 un sonu 14 e girmeden canım 12 son değil rahat ol her doktorun farklı bir fikri oluyor malesef ben daha bi doktorun dediğinin diger doktorun da dediğini duymadım şu yaşıma geldimAaaa heryerde 11-14 diyo
Günaydın. Bana aç gel dedi ama sebebi bilmiyorum. Benim tsh da bakılacak o yüzden olabilir.2 gündür beni de kurtarmıyor, geceleri kusuyorum
Çok üzüldüm cnm, ne denirki. Sağlıklı değilmiş demekki. En yakın zamanda İnşallah sağlıkla hamile kalırsın.
Maşallah cnm, cinsiyette belli olmuş. Kan vermek için aç olma vs gibi özel bir şart yok değil mi?
Yok canım. Normal bir randevudan hiç bir farkı yoktu diyebilirim. Deli gibi de Toktum2 gündür beni de kurtarmıyor, geceleri kusuyorum
Çok üzüldüm cnm, ne denirki. Sağlıklı değilmiş demekki. En yakın zamanda İnşallah sağlıkla hamile kalırsın.
Maşallah cnm, cinsiyette belli olmuş. Kan vermek için aç olma vs gibi özel bir şart yok değil mi?
Canım seni anlıyorum iki defa yaşadım aynı şeyleri. Kan pıhtılaşmana baktır lütfen, tekrar olacak sağlıkla inşAllah. Umudunu yitirme sakın.Normalde 10 haftanın içinde.8+4 de kalmış.Çok değildi .
Bana da aynısını söyledi bakalım ne çıkacak canım. Ama oğlum diye sevmeyin değişme ihtimali yüksek dedi bakalımBana da kız istediğimden hep kız gibi geliyor .doktor %51 erkek dedi .artık ne çıkarsa şansıma
O kadar üzüldüm ki8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Canim sen oksapar kullanıyor musun ?Canım seni anlıyorum iki defa yaşadım aynı şeyleri. Kan pıhtılaşmana baktır lütfen, tekrar olacak sağlıkla inşAllah. Umudunu yitirme sakın.
Sağolasın.Yine olur inşallah .Sağlıkli olsaydı hiç bir engel olmazdıÇok üzüldüm. Allah yardımcın olsun.
Hayırlısı buymuş. Problem olmasa gebelik bir anda sonlanmaz zaten.
Yine olur çok üzme kendini
Psikolojik olarak hazır hissettiğimde inşallah.2 gündür beni de kurtarmıyor, geceleri kusuyorum
Çok sağol sen üzme canını.2.olusu sarsmiyor fazla insanı .Kızımda olduğu için kafam meşgul oluyor onunla.Rabbin senin bebeğine sağlık versin.Kucagina almayı nasip etsin.Buna ne yazılır bilemedim.. bizzat basima geldiği için hem cok iyi anlıyorum hem zamana ihtiyacın olduğunu biliyorum ama şunu da biliyorum ki evlat hasretin yok, kızına gidip sımsıkı sarılabilirsin rabbim ona uzun hayırlı ömürler versin inşallah tez zamanda kucağına alacağın kızına bi kardeş nasip etsin hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah..
En geç yani son tarih 13 un sonu 14 e girmeden canım 12 son değil rahat ol her doktorun farklı bir fikri oluyor malesef ben daha bi doktorun dediğinin diger doktorun da dediğini duymadım şu yaşıma geldimtıbbi kaynaklar olarak net 11-14 haftalar
Sağlık olsun.O kadar üzüldüm kine denir bilmiyorum
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur, Allah gönlüne göre versinSağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?