Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Amy cim bu yüzden ceza almana üzüldüm valla. Nafile bir çaba seninki.
Ben mesajlarının hiçbirini görmüyorum ki yaptığım bir şey olsun.
Ben onu unuttum bile ama kendini hatırlatmaya uğraştı. Ben de o yüzden 'beğenmedim yapıp durma seni görmüyorum' diye mesaj yazdım ortaya
Bazı kişiler forumda nasıl davranılır diyalog ne düzeyde tutulur bilmiyor.

Bir tek bir mesajına beğenmedim attım diye nasıl kinlendi. Gitti geçmiş sayfalardaki mesajlara bile beğenmedim yaptı
Moderatörlere söyleyelim de kaldırsın şu seçeneği

Ben gözardı ediyorum dedim yazdıklarını görmedim ama o devam etti.
Bazı insanlar takıntılı oluyor. Şimdi seninle polemik yüzünden ceza aldı ya daha fazlasını yapacak. O yüzden boşver yazma bir şey bence..

Pek aşırı sancım yokturdu.Hafifti .Hamilleiktir normaldir diye pek aklıma gelmedi kötü şeyler

Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun.
Hayırlısı buymuş. Problem olmasa gebelik bir anda sonlanmaz zaten.
Yine olur çok üzme kendini

Prilam günü kurtarıyor ama akşam ben yine çok kötü oluyorum. Her şey kokuyor ve günü istifra ederek kapatıyorum
2 gündür beni de kurtarmıyor, geceleri kusuyorum
8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Çok üzüldüm cnm, ne denirki. Sağlıklı değilmiş demekki. En yakın zamanda İnşallah sağlıkla hamile kalırsın.
Maşallah cnm, cinsiyette belli olmuş. Kan vermek için aç olma vs gibi özel bir şart yok değil mi?

8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Buna ne yazılır bilemedim.. bizzat basima geldiği için hem cok iyi anlıyorum hem zamana ihtiyacın olduğunu biliyorum ama şunu da biliyorum ki evlat hasretin yok, kızına gidip sımsıkı sarılabilirsin rabbim ona uzun hayırlı ömürler versin inşallah tez zamanda kucağına alacağın kızına bi kardeş nasip etsin hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah..

2 li testi en geç 12 .haftaya kadar yaptirabiliyormussun bu arada .Doktorum bana kaçırma dedi .

Aaaa heryerde 11-14 diyo
En geç yani son tarih 13 un sonu 14 e girmeden canım 12 son değil rahat ol her doktorun farklı bir fikri oluyor malesef ben daha bi doktorun dediğinin diger doktorun da dediğini duymadım şu yaşıma geldim tıbbi kaynaklar olarak net 11-14 haftalar

Günaydın herkese. Avust Çok üzüldüm başın sağolsun.

Doları bende takip ettim 5 lira kadar düştü ama hiç sanmıyorum fiyatlar hemen değişsin. Bu seviyede bir süre kalırsa yansır umarim

İkili test için bizim hastanede istersek periontolog muayenesi ve kan istersek kendi doktorumuz ve kan alma şeklinde oluyormuş. Kendi doktorumun aynı zamanda periontoloji geçmişi var o yüzden gerek görmedim doktorda gerek yok dedi. Zaten ayrıntılı için periontologa gideceğiz hem iyice büyümüş olur.

İkili yaptırmayada yaşım ilerde birde ihtimal varsa görelim nifty yaptıralım diye karar verdim. Hem doktor yaptırmak iyi olur dedi hem eşim ısrarcı oldu umarım iyi çıkar sonuç.

Günaydın. Bana aç gel dedi ama sebebi bilmiyorum. Benim tsh da bakılacak o yüzden olabilir.

Yok canım. Normal bir randevudan hiç bir farkı yoktu diyebilirim. Deli gibi de Toktum

Psikolojik olarak hazır hissettiğimde inşallah.

Çok sağol sen üzme canını.2.olusu sarsmiyor fazla insanı .Kızımda olduğu için kafam meşgul oluyor onunla.Rabbin senin bebeğine sağlık versin.Kucagina almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…