- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.581
Canim cok gecmis olsun rabbim evladina uzun ömürler versin sana bisey olmasinPsikolojik olarak hazır hissettiğimde inşallah.
Evet onları da sordum.Hic bir engel olmadığını söyledi.Buyukte olmadığı için incelenmeye alınamiyor bebek.Canım seni anlıyorum iki defa yaşadım aynı şeyleri. Kan pıhtılaşmana baktır lütfen, tekrar olacak sağlıkla inşAllah. Umudunu yitirme sakın.
Sağolasın mikan.İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur, Allah gönlüne göre versin
Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah .Canim cok gecmis olsun rabbim evladina uzun ömürler versin sana bisey olmasin
12 hafta dedikleri 11+0 ve 11+6 arası mı yoksa 12+0 ve 12+6 arası mı acaba kızlarValla bana öyle dedi doktor .hep gittiğim doktor doğumu da onunla yapicam .12.haftayi sakin kaçırma dedi .cuma gününe randevu verdi .Ben çıkınca sizleri bilgilendiririm.
İnşallah kuzum. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım da her şey hallolur. Allah rızkını da gönderir
Kızlar benim ilk kızda durumlar baya kötüydü ev sobalıydı park yatağı teyzem aldı bizde 250 tlye bi araba almıştık ki güzel bir araba 500 tldi eşimin maaşı 1000 tldi o zamanlar nasıl alayım bir de ikinci el anakucağı almıştım sallanan 15 tl falandı yürüteci de kaynanamın komşusu vermişti kaynanam da utanmadan almış getirmiş halbuki bırak yürüteci akülü araba bile alırlardı isteseler durumları iyi. Ne oto koltuğu ne mama sandalyesi ne oda.Bizde aynı tek maaşla asgari ücret türkiye de geçinme derdi.. kira fatura ve bi Ton ihtiyaç Allah yardımcımız olsun devlet yüzümüze bakmıyor ilki kaybettim diye gebeligim riskli mecbur özele gidiyoruz dünya para bakalım rabbim yardım eder inşallah
Ben kendimden örnek vereyim çarşamba ultrosna göre 10+6 dim 20 si yada 25 arası peritonoloji randevu al dedi yarın gidicem12 hafta dedikleri 11+0 ve 11+6 arası mı yoksa 12+0 ve 12+6 arası mı acaba kızlar
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda yeniden yüzünü güldürsün inşallah.Psikolojik olarak hazır hissettiğimde inşallah.
Şimdi gördüm8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Ben de sorayım ozaman gitmeden. Bnm doktor hep öğleden sonraya randevu veriyor, aç nasıl olacak bakalımGünaydın. Bana aç gel dedi ama sebebi bilmiyorum. Benim tsh da bakılacak o yüzden olabilir.
Ben iğne ve hap kullaniorum canım oskopar 4000likKizlar genel sorayım aranızda kimler kan sulandırıcı iğne kullanıyor??
Hangi genler de sorun var canım bi de homozigot mu ?Ben iğne ve hap kullaniorum canım oskopar 4000lik
Bı sürü test yaptı ama bilmiorum tüp bebek benim ama her tüp bebekte verilmio kan sulandırıcı iğne başından beri kullaniorumHangi genler de sorun var canım bi de homozigot mu ?
Bende kullanıyorum 4000lik ama benim genetik temiz pıhtılaşma vs çıkmıyor ama yaşadığım kimyasal gebelikler yüzünden doktorum kullanmak zorundasın dediKizlar genel sorayım aranızda kimler kan sulandırıcı iğne kullanıyor??
Bı sürü test yaptı ama bilmiorum tüp bebek benim ama her tüp bebekte verilmio kan sulandırıcı iğne başından beri kullaniorum
Bı sürü test yaptı ama bilmiorum tüp bebek benim ama her tüp bebekte verilmio kan sulandırıcı iğne başından beri kullaniorum
Bende kullanıyorum 4000lik ama benim genetik temiz pıhtılaşma vs çıkmıyor ama yaşadığım kimyasal gebelikler yüzünden doktorum kullanmak zorundasın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?