Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım seni anlıyorum iki defa yaşadım aynı şeyleri. Kan pıhtılaşmana baktır lütfen, tekrar olacak sağlıkla inşAllah. Umudunu yitirme sakın.
Evet onları da sordum.Hic bir engel olmadığını söyledi.Buyukte olmadığı için incelenmeye alınamiyor bebek.

Valla bana öyle dedi doktor .hep gittiğim doktor doğumu da onunla yapicam .12.haftayi sakin kaçırma dedi .cuma gününe randevu verdi .Ben çıkınca sizleri bilgilendiririm.
12 hafta dedikleri 11+0 ve 11+6 arası mı yoksa 12+0 ve 12+6 arası mı acaba kızlar

İnşallah kuzum. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım da her şey hallolur. Allah rızkını da gönderir
Kızlar benim ilk kızda durumlar baya kötüydü ev sobalıydı park yatağı teyzem aldı bizde 250 tlye bi araba almıştık ki güzel bir araba 500 tldi eşimin maaşı 1000 tldi o zamanlar nasıl alayım bir de ikinci el anakucağı almıştım sallanan 15 tl falandı yürüteci de kaynanamın komşusu vermişti kaynanam da utanmadan almış getirmiş halbuki bırak yürüteci akülü araba bile alırlardı isteseler durumları iyi. Ne oto koltuğu ne mama sandalyesi ne oda.
Ama kızımdan sonra herşey daha iyiye gitmeye başladı eve kalorifer yaptırdık eşimin maaşı arttı arabayı yeniledik vs sonra 2. kızım oldu 2.ye hamileyken iyice kısmetimiz açıldı şansımıza ucuza bir yatırım yapma şansımız oldu mal sahibi olduk eşim başka bir işe girdi kızlara oda bile yaptık vs şimdi çok şükür durumumuz çok çok iyi.
Hep iki elle hep çabalayarak geldik bu günlere 0 destekle. Ben çocukların şansına inanıyorum gelirken uğur getiriyorlar Allahın izniyle herşey hallolur.

Kızlar akşam rüyamda lunaparktaydım tam hatırlamıyorum da böyle savuran bir alet var onun üstüne benim kıyafetimden mi neyse taşlar dökülmüş onları almak için binmişim çalışmaya başladı benim kemer de takılı değil bir korktum hemen taktım kemeri ama hafif sarstı aa dedim beşik gibi bişeymiş sonra taşları topladım pembeydi hepsi.
Netten baktım anlamları güzel ama acaba kızım olacakta ondan mı gördüm pembeleri acaba dedim hayırlısı artık

8+4 te durmuş kalbi.Eve yeni geldim.İlaçlarla düşüreceğim.
Şimdi gördüm Çok geçmiş olsun. Alan da veren de Allah canım büyük ihtimalle sağlıklı değildi. Ama gebe kalabiliyorsun yine olur Allahın izniyle en sağlıklısı nasip olsun inşallah

Arkadaslar selamlar, aklima bisi takildi bilgisi ya da yorumu olan var midir? Benim tup bebek tedavisi ile ikiz gebeligim oldu ama ikizlerden biri 6. Haftada durdu. Digeri buyudu saglikli Bu haftasonu ayrintili ultrason var. Doktorum ileriki haftalarda genetik test de yapilacagini söyledi. (İkizlerin ikisinin de dnasi hala kanimdaymis bundan dolayi digerinin testi yaniltmamasi icin testin zamanini dr.um belirtecekmis.)

Ben bunu ilk basta rutin kontrol zannetim. Ama arastirinca fetal dna ya da nifty denilen test oldugunu anladim. Ayrintili ultrasonda her sey yolunda cikarsa yine de bu testi yaptirmak gerekir mi? cok karisti kafam.

Bı sürü test yaptı ama bilmiorum tüp bebek benim ama her tüp bebekte verilmio kan sulandırıcı iğne başından beri kullaniorum

Bende kullanıyorum 4000lik ama benim genetik temiz pıhtılaşma vs çıkmıyor ama yaşadığım kimyasal gebelikler yüzünden doktorum kullanmak zorundasın dedi

Benim de bi gende homozigot var pai 4g olan en çok riskli görülen genlerden biriymiş 04 luk oksapar ve coraspirin kullanıyorum doktor buna rağmen yine kalbi durabilir bundan başka tedavi yok dedi bakalım hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…