- 18 Mart 2021
- 173
- 100
- 53
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.601
Bana doktorum önlem amaçlı verdiKizlar genel sorayım aranızda kimler kan sulandırıcı iğne kullanıyor??
Aklımıza hiç getirmicez canım sağlıkla kucağımıza alicaz inşallahBenim de bi gende homozigot var pai 4g olan en çok riskli görülen genlerden biriymiş 04 luk oksapar ve coraspirin kullanıyorum doktor buna rağmen yine kalbi durabilir bundan başka tedavi yok dedi bakalım hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah❤
Oksapar ve ecoprin kullanıyorsun yani sanırım ecoprin ve coraspirin aynı işlevi görüyormuş dozu aynı mı bilmiyorum gerçiAklımıza hiç getirmicez canım sağlıkla kucağımıza alicaz inşallahbende ecoprin kullaniorum bide şifa olsun ilaçlar bebislere
Evet ikisinide kullaniorum ne zaman bırakırız şuanda bilmiorum kuzum aynıdır bencede geçen tahlilelrrde de baktı yine pıhtılaşma yok dedi ama önlem için mi verio bilmiorum hapı sabah iciodim iki hafta önce onuda aksama çevirdiOksapar ve ecoprin kullanıyorsun yani sanırım ecoprin ve coraspirin aynı işlevi görüyormuş dozu aynı mı bilmiyorum gerçi
Bende aksam içiyorum hapı ya sende sorun yokken benle aynı şeyi vermiş bi perinatoloji doktoruna gidip doz yeterli mi diye sorsam mı acaba?Evet ikisinide kullaniorum ne zaman bırakırız şuanda bilmiorum kuzum aynıdır bencede geçen tahlilelrrde de baktı yine pıhtılaşma yok dedi ama önlem için mi verio bilmiorum hapı sabah iciodim iki hafta önce onuda aksama çevirdi
Ama şimdi benim tüm değerlerim başından takip edilio belki risk gördü muhtemelen öyle dir ama için rahat etcekse iki test için peritonoloji uzmana görünürken sonuçlarını şöyle yardımcı olur benceBende aksam içiyorum hapı ya sende sorun yokken benle aynı şeyi vermiş bi perinatoloji doktoruna gidip doz yeterli mi diye sorsam mı acaba?
Oyle yapayım aynen yanımda götüreyim sağol canımAma şimdi benim tüm değerlerim başından takip edilio belki risk gördü muhtemelen öyle dir ama için rahat etcekse iki test için peritonoloji uzmana görünürken sonuçlarını şöyle yardımcı olur bence
Aynen canım hep dualarım öyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallahOyle yapayım aynen yanımda götüreyim sağol canımçok istiyorum buraya bir bir doğurdum yazmamizi
Ben ikisinde kullanıyorum canım 2 kaybım vardı.ecopirin 100mg oksapar 4000 lik kullanıyorum. İğneyi doğumdan sonra 2 hafta daha kullanmaya devam edicekmişim.Kizlar genel sorayım aranızda kimler kan sulandırıcı iğne kullanıyor??
Geç döllenme de olsa fazla fark var gibi :/Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim fakat bugün doktora gittim 5 hafta 5 günlük gebelik görünüyor. Adetim düzenlidir geç dollenmede değil sanırım çünkü 5 haftalıkta kalmış doktor sağlıksız gebelik kürtaj dedi yaşayan var mı beklemeli miyim? Ne yapmalıyım
Aslında seninki heterezigot yani çok şükür risksiz masallah . Benimki homozigot en eyisi ikili için devlette dr a gideceğim sanırım o perinatoloji den de anlar bir sorayım dozu için test yapılırsa belki onu yaptırırım ya da bilgi alırımBen ikisinde kullanıyorum canım 2 kaybım vardı.ecopirin 100mg oksapar 4000 lik kullanıyorum. İğneyi doğumdan sonra 2 hafta daha kullanmaya devam edicekmişim.
Gecmis olsun belirti varmiydiMerhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim fakat bugün doktora gittim 5 hafta 5 günlük gebelik görünüyor. Adetim düzenlidir geç dollenmede değil sanırım çünkü 5 haftalıkta kalmış doktor sağlıksız gebelik kürtaj dedi yaşayan var mı beklemeli miyim? Ne yapmalıyım
Aynen canım yatkınlık var demişti doktor ama önemli amaçlı şükür herşey yolunda gidiyor. Bugün kontrol vardı doktor ikili ya da nifty test anlattı nifty pahalı bir testmiş karar vericez bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız canımAslında seninki heterezigot yani çok şükür risksiz masallah . Benimki homozigot en eyisi ikili için devlette dr a gideceğim sanırım o perinatoloji den de anlar bir sorayım dozu için test yapılırsa belki onu yaptırırım ya da bilgi alırım
Başka bi doktora daha görün canım, daha önceki doktor kontrolünde nasıldıMerhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim fakat bugün doktora gittim 5 hafta 5 günlük gebelik görünüyor. Adetim düzenlidir geç dollenmede değil sanırım çünkü 5 haftalıkta kalmış doktor sağlıksız gebelik kürtaj dedi yaşayan var mı beklemeli miyim? Ne yapmalıyım
Prilama başladım sabah akşam iç dedi doktor .başta iyiydi şimdi etki etmiyor sanki gün boyu mideme yumruk yemiş gibi dolanıyorum.Prilam günü kurtarıyor ama akşam ben yine çok kötü oluyorum. Her şey kokuyor ve günü istifra ederek kapatıyorum
Sürekli rahim geride dediler görünmüyor dedi doktor. Bu sefer farklı bir doktora gittim özelde bu öyle dedi. Yani baştan beri göremedik hiç ama rahim ters ve geride olduğu için buna bağlamıştı doktorBaşka bi doktora daha görün canım, daha önceki doktor kontrolünde nasıldı
Bana da doktorum coraspin vermişti ama çok hafif lekelenmem olunca onu bıraktırdı progestan kullanıyorum lekelenme için deBenim de bi gende homozigot var pai 4g olan en çok riskli görülen genlerden biriymiş 04 luk oksapar ve coraspirin kullanıyorum doktor buna rağmen yine kalbi durabilir bundan başka tedavi yok dedi bakalım hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?