Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkadaşlar Ankara da yaşayanlar için söylüyorum ya sigorta ya doğum paketi almayı düşünüyorum çünkü devlet hastaneleri ilgisiz özele de paket sigorta olmadan gücümüz yetmez çok pahalıya geliyor ancak bi iki hastanenin YENI DOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ yokmuş bence bu önemli Allah korusun doğum esnasında su yutar vb böyle olunca bebeği ambulans ile başka hastaneye yolluyorlarmis bence yogun bakımı olmalı bebek için önemli yani sizin fikriniz ne ??
Ankara da olan arkadaşlar hangi özel hastaneye gidiyorsunuz acaba yılbaşından önce paket alalım diyorum yılbaşında zam gelecekmiş??? Bilgi verirseniz çok sevinirim

Aklımıza hiç getirmicez canım sağlıkla kucağımıza alicaz inşallah bende ecoprin kullaniorum bide şifa olsun ilaçlar bebislere

Oksapar ve ecoprin kullanıyorsun yani sanırım ecoprin ve coraspirin aynı işlevi görüyormuş dozu aynı mı bilmiyorum gerçi
Evet ikisinide kullaniorum ne zaman bırakırız şuanda bilmiorum kuzum aynıdır bencede geçen tahlilelrrde de baktı yine pıhtılaşma yok dedi ama önlem için mi verio bilmiorum hapı sabah iciodim iki hafta önce onuda aksama çevirdi

Bende aksam içiyorum hapı ya sende sorun yokken benle aynı şeyi vermiş bi perinatoloji doktoruna gidip doz yeterli mi diye sorsam mı acaba?

Bende aksam içiyorum hapı ya sende sorun yokken benle aynı şeyi vermiş bi perinatoloji doktoruna gidip doz yeterli mi diye sorsam mı acaba?
Ama şimdi benim tüm değerlerim başından takip edilio belki risk gördü muhtemelen öyle dir ama için rahat etcekse iki test için peritonoloji uzmana görünürken sonuçlarını şöyle yardımcı olur bence

Oyle yapayım aynen yanımda götüreyim sağol canım çok istiyorum buraya bir bir doğurdum yazmamizi

Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim fakat bugün doktora gittim 5 hafta 5 günlük gebelik görünüyor. Adetim düzenlidir geç dollenmede değil sanırım çünkü 5 haftalıkta kalmış doktor sağlıksız gebelik kürtaj dedi yaşayan var mı beklemeli miyim? Ne yapmalıyım

Kizlar genel sorayım aranızda kimler kan sulandırıcı iğne kullanıyor??
Ben ikisinde kullanıyorum canım 2 kaybım vardı.ecopirin 100mg oksapar 4000 lik kullanıyorum. İğneyi doğumdan sonra 2 hafta daha kullanmaya devam edicekmişim.

Eklentiler

• 9885E879-4661-4FA2-9D1C-F83EC2C10D67.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 43
Geç döllenme de olsa fazla fark var gibi :/
Başka bir doktora da görünün ondan sonra krar verin derim.

Ben ikisinde kullanıyorum canım 2 kaybım vardı.ecopirin 100mg oksapar 4000 lik kullanıyorum. İğneyi doğumdan sonra 2 hafta daha kullanmaya devam edicekmişim.
Aslında seninki heterezigot yani çok şükür risksiz masallah . Benimki homozigot en eyisi ikili için devlette dr a gideceğim sanırım o perinatoloji den de anlar bir sorayım dozu için test yapılırsa belki onu yaptırırım ya da bilgi alırım

Gecmis olsun belirti varmiydi

Aynen canım yatkınlık var demişti doktor ama önemli amaçlı şükür herşey yolunda gidiyor. Bugün kontrol vardı doktor ikili ya da nifty test anlattı nifty pahalı bir testmiş karar vericez bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız canım

Başka bi doktora daha görün canım, daha önceki doktor kontrolünde nasıldı

Başka bi doktora daha görün canım, daha önceki doktor kontrolünde nasıldı
Sürekli rahim geride dediler görünmüyor dedi doktor. Bu sefer farklı bir doktora gittim özelde bu öyle dedi. Yani baştan beri göremedik hiç ama rahim ters ve geride olduğu için buna bağlamıştı doktor

Bana da doktorum coraspin vermişti ama çok hafif lekelenmem olunca onu bıraktırdı progestan kullanıyorum lekelenme için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…