- 2 Kasım 2015
- 1.306
- 786
- 123
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.621
Hayır mide bulantısı sürekli baştan beri vardı zaten yani normaldi her seyGecmis olsun belirti varmiydi
Ben de geceleri progestan fitil kullanıyorum canimBana da doktorum coraspin vermişti ama çok hafif lekelenmem olunca onu bıraktırdı progestan kullanıyorum lekelenme için de
Bak ben bu yüzden demiştim arkadaşlara hani iyilik olsun diye arkadaşlar şimdiden bebek arabası gibi büyük şeyler almayın göz görür üzülürsünüz erken maksadıyla ama o gün çok gereksiz tepkiler alıp bencillik ile suclandim bi kaç kişi var zaten belli başlı burada a desen b anlayan ortamı germeye fırsat kollayan neyse Allah kalbimi biliyordu.. kizlar hayat bu hersey gelir insanın başına hazırlıklı olmak lazım heves etmek güzel ama bazı şeyler için birazcık beklemek de lazım benim fikrim tabi bu tamamen kendi düşüncem herkese saygım varGrupda 2 gündür hep kötü haberler var yeminle moralim psikolojim bozulduDaha çok edişelenmeye başladım, 1 hafta kontrole gidene kadar zaman geçmez bana, zaten hamilelik daha çok duygusallık yapıyor, okudukça üzülüp ağlıyorum
Aynen böyle üst üste kötü haberler alınca cidden alma hevesim de kalmadı, moralimdeBen de geceleri progestan fitil kullanıyorum canim
Bak ben bu yüzden demiştim arkadaşlara hani iyilik olsun diye arkadaşlar şimdiden bebek arabası gibi büyük şeyler almayın göz görür üzülürsünüz erken maksadıyla ama o gün çok gereksiz tepkiler alıp bencillik ile suclandim bi kaç kişi var zaten belli başlı burada a desen b anlayan ortamı germeye fırsat kollayan neyse Allah kalbimi biliyordu.. kizlar hayat bu hersey gelir insanın başına hazırlıklı olmak lazım heves etmek güzel ama bazı şeyler için birazcık beklemek de lazım benim fikrim tabi bu tamamen kendi düşüncem herkese saygım varAllah kucagimiza almayı nasip etsin ne diyelim ❤
Ne güzel bir mesajKızlar benim ilk kızda durumlar baya kötüydü ev sobalıydı park yatağı teyzem aldı bizde 250 tlye bi araba almıştık ki güzel bir araba 500 tldi eşimin maaşı 1000 tldi o zamanlar nasıl alayım bir de ikinci el anakucağı almıştım sallanan 15 tl falandı yürüteci de kaynanamın komşusu vermişti kaynanam da utanmadan almış getirmiş halbuki bırak yürüteci akülü araba bile alırlardı isteseler durumları iyi. Ne oto koltuğu ne mama sandalyesi ne oda.
Ama kızımdan sonra herşey daha iyiye gitmeye başladı eve kalorifer yaptırdık eşimin maaşı arttı arabayı yeniledik vs sonra 2. kızım oldu 2.ye hamileyken iyice kısmetimiz açıldı şansımıza ucuza bir yatırım yapma şansımız oldu mal sahibi olduk eşim başka bir işe girdi kızlara oda bile yaptık vs şimdi çok şükür durumumuz çok çok iyi.
Hep iki elle hep çabalayarak geldik bu günlere 0 destekle. Ben çocukların şansına inanıyorum gelirken uğur getiriyorlar Allahın izniyle herşey hallolur.
Dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım alanlar atıyor bayılarak bakıyorum ama ben almayı düşünmüyorum ama alana da neden aldın demem güle güle kullansın inşallah herkes aldıklarını ❤Aynen böyle üst üste kötü haberler alınca cidden alma hevesim de kalmadı, moralimde
Eşim diyo bak girme çok etkileniyorsun, bir müddet bakmaaa istersen okuma diyo , ama burdan başka kimseylede konuşup paylaşmıyorum hamilelik için.. kendimi iyi hissediyorum .
Ama işte böyle okuyunca cidden moral fln kalmadı..sanırım dediğin gibi bende bi müddet bişi almıcam en azından 6-7 ay olana kadar .. beklemeye karar verdim.. hayat bu nolur nolmaz kötü düşünmek istemiyorum ama işte engel olamıyo insan
Amin inşallah görcez herkesin bebişlerinin doğduğunuDediğim gibi herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım alanlar atıyor bayılarak bakıyorum ama ben almayı düşünmüyorum ama alana da neden aldın demem güle güle kullansın inşallah herkes aldıklarını ❤hayırlısı ile herkes burada doğurdum yazsin inşallah
Kiz İncir kadar bile yokAmin inşallah görcez herkesin bebişlerinin doğduğunusağlıklı sıhatli bi şekilde dünyaya gelsinlerde
Şuan incir kadar ama insan ona bile endişeleniyo, anneliği böyle anlıyosun cidden
Bendede rahim ters peki alttanmi muayene yaptılar üstten mi usttense pek görünmüyor benim 7 haftanın içinde göründü bebek ben bekledim gitmedim doktoraSürekli rahim geride dediler görünmüyor dedi doktor. Bu sefer farklı bir doktora gittim özelde bu öyle dedi. Yani baştan beri göremedik hiç ama rahim ters ve geride olduğu için buna bağlamıştı doktor
Ahhh minnoşlar yaaaa küçücükler ama hissettirdikleri kocamannKiz İncir kadar bile yokbence kadınlara annelik doğuştan bahşediliyor, erkeklere kucağına alınca şimdiden koruma içgüdüsü oluyor bizlerde
Merhaba, sizin kanamanız olduğunda kasiklarda falan ağrınızda oluyormuydu?Kan sulandırıcı coraspirin kullandım. 5+3 te ilk kanama ile acile gittim dokturu da aradım. Coraspirin kesti. Proluton iğne verdi 2 günde bir. Ariyetten karından sabah akdam Progestan Dex ve Progestan Fitil kullanıyordum sabah öğle akşam 2 güne bitti. Geçen yine aynı kanama oldu ama az. Onda da aynı yöntemi denedik.. evet doktorun doğru yönlendirmesi çok önemli.
Kanama bazen yerleşme kanaması; devir daim kanaması da olabilir. Ve 12. Haftaya kadar doktorum kanama alanını iyi görmek için alttan bakacağız dedi. Dinlenmen gerekiyor ve strese üzüntüye asla yer yok. İnşallah iyi bı doktora denk gelirsin sağlıkla kucağına alırsın
Ha şöyle modunu yükselt bebiş ini sevAhhh minnoşlar yaaaa küçücükler ama hissettirdikleri kocamann
Yaaaaa sevmem miHa şöyle modunu yükselt bebiş ini sev
Hiç bir gelin robot değildirKızlar Show tv de Gelin Evi başlamışBu bataklığa düşmek istemiyorum ama kendimi durduramıyorum
Ya ismi neAyyy haftaya bizim gelinde olucaken çok haftayakini merak ediyorum
Burcu gelinYa ismi neBari izlerken bakın bu benim topik arkadaşımın akrabası derim
TamamdırBurcu gelinleoparlı fln evi haftaya direk anlarsın zaten
Nolur yalan de leoparlı mi eviBurcu gelinleoparlı fln evi haftaya direk anlarsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?