Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da doktorum coraspin vermişti ama çok hafif lekelenmem olunca onu bıraktırdı progestan kullanıyorum lekelenme için de
Ben de geceleri progestan fitil kullanıyorum canim
Bak ben bu yüzden demiştim arkadaşlara hani iyilik olsun diye arkadaşlar şimdiden bebek arabası gibi büyük şeyler almayın göz görür üzülürsünüz erken maksadıyla ama o gün çok gereksiz tepkiler alıp bencillik ile suclandim bi kaç kişi var zaten belli başlı burada a desen b anlayan ortamı germeye fırsat kollayan neyse Allah kalbimi biliyordu.. kizlar hayat bu hersey gelir insanın başına hazırlıklı olmak lazım heves etmek güzel ama bazı şeyler için birazcık beklemek de lazım benim fikrim tabi bu tamamen kendi düşüncem herkese saygım var Allah kucagimiza almayı nasip etsin ne diyelim

Aynen böyle üst üste kötü haberler alınca cidden alma hevesim de kalmadı, moralimde
Eşim diyo bak girme çok etkileniyorsun, bir müddet bakmaaa istersen okuma diyo , ama burdan başka kimseylede konuşup paylaşmıyorum hamilelik için.. kendimi iyi hissediyorum .
Ama işte böyle okuyunca cidden moral fln kalmadı.. sanırım dediğin gibi bende bi müddet bişi almıcam en azından 6-7 ay olana kadar .. beklemeye karar verdim.. hayat bu nolur nolmaz kötü düşünmek istemiyorum ama işte engel olamıyo insan

Ne güzel bir mesaj İnşallah

Cidden sıktı artık şu muhabbetler hala alttan alta laflar dokunduruluyor. Görmek istemediğiniz insanları görmezden gelin olsun bitsin. Eskiyi ikide bir konuşmak ne kazandırıyor anlamıyorum cidden.

Herkesin ruh hali farklı, kimi korkar kimi rahattır. Herkeste kendi kafasına uygun bulduğu ile konuşsun o zmaan. Olumsuz yorum gördüğü kişiyi göz ardı etsin.

Cidden ben sıkıldım kendi adıma.
Hala o onu dedi bu bunu dedi.
İki güzel sey konusalım paylaşalım diye geliyoruz kavga, laf sokma bitmiyor.

Dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım alanlar atıyor bayılarak bakıyorum ama ben almayı düşünmüyorum ama alana da neden aldın demem güle güle kullansın inşallah herkes aldıklarını ❤ hayırlısı ile herkes burada doğurdum yazsin inşallah

Amin inşallah görcez herkesin bebişlerinin doğduğunu sağlıklı sıhatli bi şekilde dünyaya gelsinlerde
Şuan incir kadar ama insan ona bile endişeleniyo, anneliği böyle anlıyosun cidden

Amin inşallah görcez herkesin bebişlerinin doğduğunu sağlıklı sıhatli bi şekilde dünyaya gelsinlerde
Şuan incir kadar ama insan ona bile endişeleniyo, anneliği böyle anlıyosun cidden
Kiz İncir kadar bile yok bence kadınlara annelik doğuştan bahşediliyor, erkeklere kucağına alınca şimdiden koruma içgüdüsü oluyor bizlerde

Sürekli rahim geride dediler görünmüyor dedi doktor. Bu sefer farklı bir doktora gittim özelde bu öyle dedi. Yani baştan beri göremedik hiç ama rahim ters ve geride olduğu için buna bağlamıştı doktor
Bendede rahim ters peki alttanmi muayene yaptılar üstten mi usttense pek görünmüyor benim 7 haftanın içinde göründü bebek ben bekledim gitmedim doktora

Merhaba, sizin kanamanız olduğunda kasiklarda falan ağrınızda oluyormuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…