- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.641
Evettttt boğuluyosun leopardan, hatta tanıdım videosunh izleyin onun evinde yapıldıNolur yalan de leoparlı mi evi
Güzel görünüyor
Kız bileğinin hakkıyla 1. Oldu 2 kereGüzel görünüyor
Aman yarabbi ne izledim ben
Alttan bakti kendisi 6 hafta belirledi bebeği ultarasona gönderdi o 5 hafta 5 günlük dedi geç döllenme olabilir dedi. Ama ben ihtimal vermiyorum geç döllenme olsa tam 5 haftalıkken beta değeri 5 haftaya uyumluydu. Demek ki geç döllenme degil diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabiBendede rahim ters peki alttanmi muayene yaptılar üstten mi usttense pek görünmüyor benim 7 haftanın içinde göründü bebek ben bekledim gitmedim doktora
Kalp sesini duydunmu canımAlttan bakti kendisi 6 hafta belirledi bebeği ultarasona gönderdi o 5 hafta 5 günlük dedi geç döllenme olabilir dedi. Ama ben ihtimal vermiyorum geç döllenme olsa tam 5 haftalıkken beta değeri 5 haftaya uyumluydu. Demek ki geç döllenme degil diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi
Evet canım kullanıyorum 6000lik ve coasprin kullanıyorum. İkinci düşüğümde 4000lik kullanmıştım iki gen homozigot benimCanim sen oksapar kullanıyor musun ?
Bu sefer Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim de bi gen homozigot ben de doz yetiyor mu merak ediyorum bunun bi testi vardır herhalde ıkili tarama için gittiğimde inşallah sorayım diyorum doktoraEvet canım kullanıyorum 6000lik ve coasprin kullanıyorum. İkinci düşüğümde 4000lik kullanmıştım iki gen homozigot benim
Her bebeğin gelişimi farklıdır. Doktor iyi dedirse iyidirMerhabalar hanimlar bi sorum olacakti ben 8+1 hamileyim dün doktorum bebege bakti gelisimi gayet iyi dedi popo bas mesafesini ölçtü 1.93 cm çıktı şimdi kafama takılan bazi arkadaşlar ölçum değerlerinden bahsetmis benimkinden baya fazla acaba
ölçülen kese boyumu bebeğin popo baş mesafesimi yardımcı olursanız sevinirim.
Amin canım. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Doz için hiç duymadım. Varsa yaptırmak en iyisi tabiki.Bu sefer Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim de bi gen homozigot ben de doz yetiyor mu merak ediyorum bunun bi testi vardır herhalde ıkili tarama için gittiğimde inşallah sorayım diyorum doktora
Merhaba, bence normal görünüyor olması gereke aralikda benimde 8+0 iken 1.65 olculmustu.10+0 da ise 3.08 diMerhabalar hanimlar bi sorum olacakti ben 8+1 hamileyim dün doktorum bebege bakti gelisimi gayet iyi dedi popo bas mesafesini ölçtü 1.93 cm çıktı şimdi kafama takılan bazi arkadaşlar ölçum değerlerinden bahsetmis benimkinden baya fazla acaba
Her bebeğin gelişimi farklı oluyor. Doktorunuz iyi dediyse haftasına uyumludur. İnan ben daha bebeğimin boyunu hiç merak etmedim. Sağlıklı mı kalp ritmi nasıl onları sordum. Merak etmeyin her bebek farklı ilerlerMerhabalar hanimlar bi sorum olacakti ben 8+1 hamileyim dün doktorum bebege bakti gelisimi gayet iyi dedi popo bas mesafesini ölçtü 1.93 cm çıktı şimdi kafama takılan bazi arkadaşlar ölçum değerlerinden bahsetmis benimkinden baya fazla acaba
Benim özeldeki doktorum yaptırıp sonucunu at bana dedı hatta randevuları cok dolu oldugu icin randevu istedim hemen birdahaki aya ama gerk yok ikili yaptır sonuc at ona gore tarıh ayarlaylm dedı kendısı yapsa ben yapıcam ıkılıyı demezmi aynı zmanda devletede gıdıyorum testler icin nezman gitsem doktor ikili test için perinatoloji bölümüne randevu al dedı aldım bir onceki hamileligimdede perinatoloji de yaptırdım bilmiyorum belki bazı kadın dogum uzmanı yapıyordur bazısı yapmıyordur ben yapanı duymadım hic ama doktorunuz ben yapacagım dedıyse hic bi sorun yok ne guzelHayır, kendi doktorumuz yapıyor.
Sizin bahsettiğiniz detaylı ultrason. Onu başka bir doktor yapıyor. Bide fetal dna.
randevuyu nasıl aldın peki?Benim özeldeki doktorum yaptırıp sonucunu at bana dedı hatta randevuları cok dolu oldugu icin randevu istedim hemen birdahaki aya ama gerk yok ikili yaptır sonuc at ona gore tarıh ayarlaylm dedı kendısı yapsa ben yapıcam ıkılıyı demezmi aynı zmanda devletede gıdıyorum testler icin nezman gitsem doktor ikili test için perinatoloji bölümüne randevu al dedı aldım bir onceki hamileligimdede perinatoloji de yaptırdım bilmiyorum belki bazı kadın dogum uzmanı yapıyordur bazısı yapmıyordur ben yapanı duymadım hic ama doktorunuz ben yapacagım dedıyse hic bi sorun yok ne guzel
Hergun saat 4 te yenı randevu acılıyor ben 182 den degılde tam 4 te mhrs uygulamasına girdim ve perinatoloji (riskli gebe ) yazıyordu tam emin olamadım ama randevu aldım yinede sonra aynı hastanede normal randevum vardı doktoruma sordum bu sekılde randevu aldım olurmu dıye oda bazı riskli gebe bölümü sadece risklilere bakar ikili yapmaz sen bir sor dedi bende randevu aldıgım dr nın odasına gıttım sordum oda 14 haftayı gecmesse yaparız ıkılı sorun olmaz dedı birde sanırım her hastanede bulmak kolay degıl maalesf ben oglumdayken baska hastaneye randevu almıstım üsküdarda onun icin gunlerce ugrasmıstım hatırlıyorum ama suanki aldgm hastanede hemen hemen hergun yenı randevu acılıyorrandevuyu nasıl aldın peki?
Mhrs vermiyor, yan dal olduğu için kadın doğumun yönlendirmesi gerekli dedi.
Ben de okulda bu anın hayalini kuruyorum gözümden evde yiyeceğim yemekler dönüyor. Hemen geçer zaman da sen de evine kavuş canım. Hamileyken özellikle çok zor çalışmakKizlar ne güzel evdesiniz ohh ayaklarınızı uzatın yatın vallaçalışan anneler olarak biz de masada uyuklayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?