Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Çok geçmiş olsun yordun mu kendini acaba. Dinlen ağır işten uzak dur

Ayakta çok kaldıysan olabiliyor, dinlen, yarına geçmezse dr a gidersin istersen.

Toplu cevap vereyim dedim.. ❤ İyi ki varsınız kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve yorum yazdığınız için.. Bugün iyiyim. Dün gece ağrılardan uyuyamadım bugün de gece uyumadığım için öğlene kadar uyumuşum.. Ağrılarım geçti sanırım dediğiniz gibi büyüdüğü için böyle minik yordu beni gece gece İyi olsunlar da .. Doktora gitmeyi düşündüm ama sabahı bekleyeyim dedim geçti çok şükür

Çok tuhaf ya, uygulamada Anadolu yakasındam bulabildim Avrupa yakası ne mümkün zaten. Onda da ikili test ve detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir yazıyor. Yemin ediyorum bu sağlık için boşu boşuna vergi ödüyoruz.

İlk gebeliğimde yaşadım. Gelişmemişti. 9 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı. Kalp atışı yoktu. Kürtaj oldum. 3 ay korunup sonra oğluma hamile kaldım.
Belki ilaçla düşürtebilirdim. Ama doktor alınması lazım deyince tecrübesizliğime geldi..

İstersen 1-2 gün daha bekle kanama başlayabilir. İlaçla düşürülebilir doktora sor. İllaki kürtaj şart değil galiba..

Uygulamadan direk randevu alınamıyor yani benim gttiğim hastane için öyle en azından.kadın doğum randevusuna gttim önce 10+0 iken ordaki doktor yeşil kartmı ne açması gerekiyormuş perinatolojiden randevu alınabilmesi için açtı onu ben aynı gün randevu aldım 11+5 için.doktorda o hafta al demişti zaten.zorlanmadım yani biraz da gidilen hastanenin vs prosedürünü bilmek gerekiyor sanırım.yaptıran bir tanıdğım vardı o yönlendirdi beni çok rahat aldım.avrupa yakasından ist.şehir hastanesinden.hatta aldığım gün burayada yazmıştım tüm detaylarıyla almak isteyen olursa diye ama herkes görmemiştir tabiki.

Hic deme bende gitrigimde bi surprizle karsilasackmis gibi hissediyorum artik cunku benimkide rahmin tersinde biyerdeydi konum olarak net görünmüyordu 2 haftafirda girmiyorum haftaya persembe belli olur artik

Kızlar ikili test için bilgisi olanlar bana dönebilir miii ? Devlette randevu buldum kadın doğum polikliniği - ikili test 11-14 hafta arası fakat 13+3 e denk geliyor tarih... Acaba o gün gittiğimde hemen o gün test yaparlar mı yoksa doktor ileri bir tarihe tekrar test için randevu mu verir ? Kafama takıldı.. Randevu aldım ama sormak istedim. Doktorum da o gün test yapacaklar mı 13haftayı geçmesin dedi.

Kızlar ya ben neyi anlamadım biliyor musunuz neden 12. Haftada perinatoloji ye gidiyorsunuz 2li test dediğimiz şey burun kemiği olusmus mu ense kalınlığı nasil bi de anneden kan alıp bakiliyor neden ayrıntılı inceleme ye gerek görülsün ki kafama takıldı bu

Organlar için falan desem ona daha çok erken doktor ne gerekçe ile gönderiyo

Şöyleki her hastanenin prosedürü aynı olmayabiliyor sanırım, bundan bağımsız sizde istanbuldasınız gördüğüm kadarıyla.ben çam sakura sehir hastanesine normal kadın doğuma gttim 10+0 iken bana yeşil kart mı ne açdı sisteminden perinatoloji bölümünden randevu alalbilmem için o bölüm yapıyor ikili testi dedi.ondan öncesinde perinatolojiden randevu alamamıştım sevk etmesi gerekiyor yani.aynı gün 11+5 için randevu aldım. 11+0 ile 13+6 arası yapılabiliyormuş ikili test ama çok geç zamana kalmayın deniliyor.sizin gttiğiniz hastane prosedürü aynımıdır bilemiyorum bir arayıp bilgi alın isterseniz.

Ben bu tür programlara katılma motivasyonlarını merak ediyorum.
Ne diyor mesela? Hiç neden diye sordun mu? Amaç sadece ev eşya göstermek mi?
Gerçi onu da anlamam ya neyse
Oyle konuşmuyorum pek ekli sadece ama yarışma yarışma takılıyo biliyodun bu devir biraz limke tıkla kaydır al dönemi sanırım takipçi yükletmek içindi yaptı başsrdı

Onu bilmiyordum ilaçla dusurulse daha iyi tabi zaten düşük yapacaksın diyor iki doktorda kanama var köşede dediler. İnşallah benimde hayırlısıyla sonraki sağlıklı olur

Princess91 ben bunu yazmıştım dün. Ben bu sebeple yaptıracağım. Yoksa yaptırmayacaktım
Anladım teşekkür ederim, görmemişim sanırım. 28ine kadın doğumdan randevum var, bunun için gideceğim umarım doktor sıkıntı çıkartmaz.

İnşallah canım.

Benim kendi doktorum yapıyor. Doktorun eğitimi varsa bu konuda yapıyor.

Bu çok önemli bir konu. Aslında büyük hastanelerin var. Tobb, güven, acıbadem, koru ve memorialda yenidogan yoğun bakım katı var. Doğum yapınca gerekirse ayrilmiyorsun. Hatta bebekle anneme buluşma imkanı veriyor memorial. Medicalparkta yoktu ama açılacak diye duymuştum arayıp sormak gerek. Diğer özelelrde yok mesela lokman hekim 19 mayıs ortadogu liv de. Umarım gerekmez ama gerekirse bile çok önemli bir konu. Bu hastanelerde doğum paketleri var arastirabilirsin. Bide randevu bulabilirsen gazı ya da hacettepe 10 haftaya kadar kabul ediyor sonrasında istesen bile gidemezsin ben kayıt açtım her ihtimale karşı.

Hic deme bende gitrigimde bi surprizle karsilasackmis gibi hissediyorum artik cunku benimkide rahmin tersinde biyerdeydi konum olarak net görünmüyordu 2 haftafirda girmiyorum haftaya persembe belli olur artik
Etkilenmemek mümkün değil ama şöyle bir durum var. Her gebelik ilerleyemebiliyor. Bazen çok başında bazen ileri haftalarda. Bu ancak endişe veriyor insana. Her an baksak hergun gitsek doktora sonuç değişmeyecek. En olumluyu düşünüyorum enerjimi dağıtmıyorum.

Onu bilmiyordum ilaçla dusurulse daha iyi tabi zaten düşük yapacaksın diyor iki doktorda kanama var köşede dediler. İnşallah benimde hayırlısıyla sonraki sağlıklı olur

Yani eğer dedikleri gibi gelişmemişse düşer. Sonra kontrolde zaten parça kalmış mı belli olur. Bir de reglin düzene girmesini beklemen gerekiyor. Rahim duvarının eski haline dönmesi için beklemek daha iyi..

Benim kendi doktorum yapıyor. Doktorun eğitimi varsa bu konuda yapıyor.

Özeldeki doktorum ikili tarama için 3 hafta sonra gel dedi. Orada yaptırmam pahalıdır diye hiç sormadım testi siz mi yapacaksınız diye

Üniversite hastanesinden randevu aldım zaten tarama için..

Yani eğer dedikleri gibi gelişmemişse düşer. Sonra kontrolde zaten parça kalmış mı belli olur. Bir de reglin düzene girmesini beklemen gerekiyor. Rahim duvarının eski haline dönmesi için beklemek daha iyi..
Teşekkür ederim, inşallah iyi olur sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…