- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.681
Şuan küçücük ama yine bağ kuruyosun cidden kötü haber alan arkadaşlar kadar üzüldüm onlar için, birde üstüne hamilelik duygusalı insan dahada etkileniyor.. güzel düşünüp güzel olsun inşallahEtkilenmemek mümkün değil ama şöyle bir durum var. Her gebelik ilerleyemebiliyor. Bazen çok başında bazen ileri haftalarda. Bu ancak endişe veriyor insana. Her an baksak hergun gitsek doktora sonuç değişmeyecek. En olumluyu düşünüyorum enerjimi dağıtmıyorum.
Bende bugün iyiydim ama şuan hiç iyi değilim. Hem aşırı gaz var hem midem çok kötü. Ankara çok soğuk bide onun etkisi var.Buralar ıssız kalmış, nerelerdesiniz kızlarrr?
Ben bulantıyla koltuğa sindim her an lavaboya doğru koşabilirimm
Ne zaman bitecek bu bulantı, bu hamileliğimde çok erken başladı erken bitse bariBende bugün iyiydim ama şuan hiç iyi değilim. Hem aşırı gaz var hem midem çok kötü. Ankara çok soğuk bide onun etkisi var.
Merhaba ben 0,4 oksapar ve coraspin kullanıyorum. 7 haftalıkken perinatolojiye gittim anti faktör xa testi yapılıyormuş iğnenin yeterli gelip gelmediğini anlamak için. Onu yaptırmamı önerdi. Aklında olsun senin deKizlar genel sorayım aranızda kimler kan sulandırıcı iğne kullanıyor??
Coluk cocuk anca uyuttumBuralar ıssız kalmış, nerelerdesiniz kızlarrr?
Ben bulantıyla koltuğa sindim her an lavaboya doğru koşabilirimm
Canım kesinlikle haklısın Allah korusun ama doğum esnasında su pislik yutabilir, doğum uzar havasız kalabilir herşeyi düşünmek lazım resmen bebeği alıp ambulans ile başka hastaneye gönderiyolarmis büyük sıkıntı bu yüzden yeni doğan yoğun bakım önemli normalde 19 mayısa gitmeyi düşündüm ama malesef orada yokmuş 100.yil da da yokmuş koru yu arayıp paket fiyatı alacağım, memorial ve acibadem cok pahalı orayı eledim , TOBB ve güveni arayacağım aklımda olsun, bir kac arkadaş ortadogu hastanesini met etti yeni mahallede ama malesef o da telefonda fiyat bilgisi vermiyor çok saçma fiyat için taa oraya gidecekmişim hayatta gidememBu çok önemli bir konu. Aslında büyük hastanelerin var. Tobb, güven, acıbadem, koru ve memorialda yenidogan yoğun bakım katı var. Doğum yapınca gerekirse ayrilmiyorsun. Hatta bebekle anneme buluşma imkanı veriyor memorial. Medicalparkta yoktu ama açılacak diye duymuştum arayıp sormak gerek. Diğer özelelrde yok mesela lokman hekim 19 mayıs ortadogu liv de. Umarım gerekmez ama gerekirse bile çok önemli bir konu. Bu hastanelerde doğum paketleri var arastirabilirsin. Bide randevu bulabilirsen gazı ya da hacettepe 10 haftaya kadar kabul ediyor sonrasında istesen bile gidemezsin ben kayıt açtım her ihtimale karşı.
Aaa çok sağol canım bildiğim iyi oldu etlik Zübeyde Hanım hastanesinde umarım yapılır ikili taramaya gidince doktora rica ederim yapmazsa da şehir hastanesine giderim artıkMerhaba ben 0,4 oksapar ve coraspin kullanıyorum. 7 haftalıkken perinatolojiye gittim anti faktör xa testi yapılıyormuş iğnenin yeterli gelip gelmediğini anlamak için. Onu yaptırmamı önerdi. Aklında olsun senin de
Ben sadece coraspin kullanıyorum. C677t ve 1298c heterozigot. Hematoloji ileri tetkikle de sorun yok coraspin yeterli dedi. Bazı arkadaşlar bu iki heterozigotta da iğne kullanmışlar. Bakalım coraspinle devam ediyorum. Bu şekilde olanlar nasıl bir tedavi görüyor?Kizlar genel sorayım aranızda kimler kan sulandırıcı iğne kullanıyor??
Dr değilim tabi ama benim bildiğim heterezigot riskli değil , homozigot sıkıntıBen sadece coraspin kullanıyorum. C677t ve 1298c heterozigot. Hematoloji ileri tetkikle de sorun yok coraspin yeterli dedi. Bazı arkadaşlar bu iki heterozigotta da iğne kullanmışlar. Bakalım coraspinle devam ediyorum. Bu şekilde olanlar nasıl bir tedavi görüyor?
Ben zeynep kamil kadın doğuma gittim doktor dedi ki perinatoloji bakmıyor.. burada kadın doğumun alanları var. KısıtŞöyleki her hastanenin prosedürü aynı olmayabiliyor sanırım, bundan bağımsız sizde istanbuldasınız gördüğüm kadarıyla.ben çam sakura sehir hastanesine normal kadın doğuma gttim 10+0 iken bana yeşil kart mı ne açdı sisteminden perinatoloji bölümünden randevu alalbilmem için o bölüm yapıyor ikili testi dedi.ondan öncesinde perinatolojiden randevu alamamıştım sevk etmesi gerekiyor yani.aynı gün 11+5 için randevu aldım. 11+0 ile 13+6 arası yapılabiliyormuş ikili test ama çok geç zamana kalmayın deniliyor.sizin gttiğiniz hastane prosedürü aynımıdır bilemiyorum bir arayıp bilgi alın isterseniz.
Ben zeynep kamil kadın doğuma gittim doktor dedi ki perinatoloji bakmıyor.. burada kadın doğumun alanları var. İnfertilite,gebe izlem vs bu tarz alt alanlar çıkıyor randevu alırken.. Onun gibi ikili test 11,14 hafta arası yazar dedi doktor isminin altında.. Oraya randevu oluşturmak gerekiyor. Bende aldım ama sonrsında nasıl bir yol izlenir bilmiyorum.Şöyleki her hastanenin prosedürü aynı olmayabiliyor sanırım, bundan bağımsız sizde istanbuldasınız gördüğüm kadarıyla.ben çam sakura sehir hastanesine normal kadın doğuma gttim 10+0 iken bana yeşil kart mı ne açdı sisteminden perinatoloji bölümünden randevu alalbilmem için o bölüm yapıyor ikili testi dedi.ondan öncesinde perinatolojiden randevu alamamıştım sevk etmesi gerekiyor yani.aynı gün 11+5 için randevu aldım. 11+0 ile 13+6 arası yapılabiliyormuş ikili test ama çok geç zamana kalmayın deniliyor.sizin gttiğiniz hastane prosedürü aynımıdır bilemiyorum bir arayıp bilgi alın isterseniz.
Anladım canım orda farklı demekki.her hastanenin prosedürü değişik sanırım.burdada normal kadın doğumcular bakmiyormus.dedigi gibi ikili test yazandan randevu aldıysan sorun olmayacaktır zaten.Ben zeynep kamil kadın doğuma gittim doktor dedi ki perinatoloji bakmıyor.. burada kadın doğumun alanları var. İnfertilite,gebe izlem vs bu tarz alt alanlar çıkıyor randevu alırken.. Onun gibi ikili test 11,14 hafta arası yazar dedi doktor isminin altında.. Oraya randevu oluşturmak gerekiyor. Bende aldım ama sonrsında nasıl bir yol izlenir bilmiyorum.
Doktorum kendisi yaptı zaten, ben yaptırdım dün ikili taramayı.Benim özeldeki doktorum yaptırıp sonucunu at bana dedı hatta randevuları cok dolu oldugu icin randevu istedim hemen birdahaki aya ama gerk yok ikili yaptır sonuc at ona gore tarıh ayarlaylm dedı kendısı yapsa ben yapıcam ıkılıyı demezmi aynı zmanda devletede gıdıyorum testler icin nezman gitsem doktor ikili test için perinatoloji bölümüne randevu al dedı aldım bir onceki hamileligimdede perinatoloji de yaptırdım bilmiyorum belki bazı kadın dogum uzmanı yapıyordur bazısı yapmıyordur ben yapanı duymadım hic ama doktorunuz ben yapacagım dedıyse hic bi sorun yok ne guzel
Haklisin kuzumEtkilenmemek mümkün değil ama şöyle bir durum var. Her gebelik ilerleyemebiliyor. Bazen çok başında bazen ileri haftalarda. Bu ancak endişe veriyor insana. Her an baksak hergun gitsek doktora sonuç değişmeyecek. En olumluyu düşünüyorum enerjimi dağıtmıyorum.
Dün amy ‘le , gökkusağı gerlmişti acaba oyuzdemi oldu ikiside banlanmıl çünküBan yiyen karılar iyi halt ettiniz iki sohbet ediyordukçenenizi tutamadınız demi
Evet ondandir işte hic yere uzadi konu neyse yarin gelirler birde ben şahsen eger ortada buyuk haksizlik yoksa çenemi yoramam hic yere vallaDün amy ‘le , gökkusağı gerlmişti acaba oyuzdemi oldu ikiside banlanmıl çünkü
Tam aynısı değil ama örnek olması için yazayım. Benim sadece 1298 olan heterozigot. Doktor bu pıhtılaşma değil dedi. Yüksek dozda folik asit kullanıyorum, bu çok önemli dedi. 15 mg alıyorum yani baya bi yüksek. Benim 2 kimyasalım var diye baya bir kan sulandırıcı kullanma taraftarıydım. Doktor çok tecrübeli, asla gerek yok diyor, vermiyor.Ben sadece coraspin kullanıyorum. C677t ve 1298c heterozigot. Hematoloji ileri tetkikle de sorun yok coraspin yeterli dedi. Bazı arkadaşlar bu iki heterozigotta da iğne kullanmışlar. Bakalım coraspinle devam ediyorum. Bu şekilde olanlar nasıl bir tedavi görüyor?
Bende vallaaa boşuna banlanamam, sessiz kalmayı tercih ediyorum yada ortalığı toparlamayı daha çok seviyorumEvet ondandir işte hic yere uzadi konu neyse yarin gelirler birde ben şahsen eger ortada buyuk haksizlik yoksa çenemi yoramam hic yere valla
Cok teşekkür ederim her bilgiye iSudan çok miden bulanıyorsa içine biraz limon sıkıp içmeyi dene. Derin bir nefes al, Burnunu kapat tek dikişte bitir. Suyu içtiğin sürece nefes alma. Yarım litrelik bardaklardan alabilirsin. Bu bardakları kullanırsan hem be kadar su içmiş olduğunu bilirsin hem de fazla su içmiş olursun.
Günde 2,5-3 litre su içersen bayağı rahatlarsın. İlk günden farkı görürsün zaten.
İkili testi ozeldemi yaptıracak sinizÇarşamba gidicem inşallah iyidir canım ikili test için sonra bı ay sonra bida görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?