- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.701
Bende bugün gittim Zeynep Kamil e. İkilitest bölümüne kayıt yaptı. Randevu için aradım 15 Ocak dediler en erken. Zaman geçiyor o zamana kadar. Evime yakın tip merkezinde 175 TL ikili test 120 TL muayne ücreti. Yarın gidip yaptıracağımBen zeynep kamil kadın doğuma gittim doktor dedi ki perinatoloji bakmıyor.. burada kadın doğumun alanları var. İnfertilite,gebe izlem vs bu tarz alt alanlar çıkıyor randevu alırken.. Onun gibi ikili test 11,14 hafta arası yazar dedi doktor isminin altında.. Oraya randevu oluşturmak gerekiyor. Bende aldım ama sonrsında nasıl bir yol izlenir bilmiyorum.
Genel de eğitim ve araştırma hastanelerinden bulmak daha kolay oluyor gibiÇok tuhaf ya, uygulamada Anadolu yakasındam bulabildim Avrupa yakası ne mümkün zaten. Onda da ikili test ve detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir yazıyor. Yemin ediyorum bu sağlık için boşu boşuna vergi ödüyoruz.
Evet tedavi ile anne olduğum için mecbur aynı hastaneyle devam ediorum guvenemedim dışarıyaCok teşekkür ederim her bilgiye i
İkili testi ozeldemi yaptıracak siniz
Aslında bir gün erken uyusan düzenini oturtursunZehirrrrr oluyorrrrr geceler inan uyuyamıyoeum diye sabahın bir körüde yazıyım kim bilir yarın kaçda kalıcamBiri şey yazmıştı önceden geceleri bebek gelişiyomuş doktor erken uyumasını söylemiş diye.
Bu gidişle benim bebek gelişemicek uyuyamıyom geceleri
OlmuyooooAslında bir gün erken uyusan düzenini oturtursun
Uyurken telefonla mı oynuyorsun? Ekran da uykuyu bozuyor.OlmuyooooDoktor 23.30 da yat en geç dedi. Bakıyorum eşim 22.30 da yatiyo benim uyku halay cekiyo
Benimde kızım uyumuyor. Gece 2 de uyuyor 5 de uyanıyor.Zehirrrrr oluyorrrrr geceler inan uyuyamıyoeum diye sabahın bir körüde yazıyım kim bilir yarın kaçda kalıcamBiri şey yazmıştı önceden geceleri bebek gelişiyomuş doktor erken uyumasını söylemiş diye.
Bu gidişle benim bebek gelişemicek uyuyamıyom geceleri
Biliyorum bu ikisi aslında aktif formda folik asit ve B12 almayı gerektiriyor. Ben de alıyorum zaten. Ama forumda bu iki heterozigotla da düşük yaşayanı okudum. İnsan endişeleniyor az da olsa. Hematoloji coraspin yeter dedi. Şimdilik içim biraz daha rahat.Tam aynısı değil ama örnek olması için yazayım. Benim sadece 1298 olan heterozigot. Doktor bu pıhtılaşma değil dedi. Yüksek dozda folik asit kullanıyorum, bu çok önemli dedi. 15 mg alıyorum yani baya bi yüksek. Benim 2 kimyasalım var diye baya bir kan sulandırıcı kullanma taraftarıydım. Doktor çok tecrübeli, asla gerek yok diyor, vermiyor.
Çok sevindim canım hadi gözün aydın evet işte kontrole gidene ksdar yüreğimiz ağzımızda oluo ahh bı engel olabilisekSevgili arkadaşlar bugün sabah hem kontrol hem de ikili test için hastaneye gittim. Kaç gündür korkuyordum. Acaba bir şey çıkar mı diye.Benim gebelik düsuk riskli çünkü. Ama bugün anladım ki boş yere kendimizi üzüyoruz. Gereksiz evhamlara kapılarak. Bundan sonra böyle şeyler düşünmeyecegim kendime söz veriyorum.
Bebek 51mm olmuş. Ense kalinligini görebilmek için doktor önce karnımı salladı.Sadece ellerini oynattı. Sonra öksür dedi. O zaman daha hızlı döner. Öksürdüm fıkır fıkır döndü.0.8 dedi ense kalınlığı için. Cinsiyeti sordum. Şimdi bir şey söyleyemem dedi. Hatta 16 ya kadar soylemek istemem dedi. Sonra yanlış çıkar üzmek istemem dedi. Ama bence %51 kız dedi. Bir çıkıntı gösterdi. Yukarı doğru olunca erkek, aşağı doğru olunca kız oluyormuş. Bu bahsettiğiniz nub teorisi mi yoksa.
Aynen nub teorisi o oluyor aşağı doğruysa kızdır bunu bi dr kesin diye söylüyordu hatta. Gönlündeki neydi bilmiyorum ama hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah.Sevgili arkadaşlar bugün sabah hem kontrol hem de ikili test için hastaneye gittim. Kaç gündür korkuyordum. Acaba bir şey çıkar mı diye.Benim gebelik düsuk riskli çünkü. Ama bugün anladım ki boş yere kendimizi üzüyoruz. Gereksiz evhamlara kapılarak. Bundan sonra böyle şeyler düşünmeyecegim kendime söz veriyorum.
Bebek 51mm olmuş. Ense kalinligini görebilmek için doktor önce karnımı salladı.Sadece ellerini oynattı. Sonra öksür dedi. O zaman daha hızlı döner. Öksürdüm fıkır fıkır döndü.0.8 dedi ense kalınlığı için. Cinsiyeti sordum. Şimdi bir şey söyleyemem dedi. Hatta 16 ya kadar soylemek istemem dedi. Sonra yanlış çıkar üzmek istemem dedi. Ama bence %51 kız dedi. Bir çıkıntı gösterdi. Yukarı doğru olunca erkek, aşağı doğru olunca kız oluyormuş. Bu bahsettiğiniz nub teorisi mi yoksa.
Yaa gözün aydin. Ultrason varsa tahmin yapalimSevgili arkadaşlar bugün sabah hem kontrol hem de ikili test için hastaneye gittim. Kaç gündür korkuyordum. Acaba bir şey çıkar mı diye.Benim gebelik düsuk riskli çünkü. Ama bugün anladım ki boş yere kendimizi üzüyoruz. Gereksiz evhamlara kapılarak. Bundan sonra böyle şeyler düşünmeyecegim kendime söz veriyorum.
Evet kanda verdim canım o 1 hafta sonra çıkacakmış. Darısı herkese inşallahÇok sevindim canım hadi gözün aydın evet işte kontrole gidene ksdar yüreğimiz ağzımızda oluo ahh bı engel olabilisekkan de verdinmi o bı hafta sonra mı cikio ben de onu sormadım öğlen gidicem bende bugün ikili test için heyecan liyim
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarmiza alalım inşallahEvet kanda verdim canım o 1 hafta sonra çıkacakmış. Darısı herkese inşallahSenin de iyi geçecek bebisi hareket ederken göreceksin.
Hemen ekliyorum. Mesajı arabada yazmıştım.Yaa gözün aydin. Ultrason varsa tahmin yapalimumarım çok güzel gelir ikili sonucunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?