Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bugün gittim Zeynep Kamil e. İkilitest bölümüne kayıt yaptı. Randevu için aradım 15 Ocak dediler en erken. Zaman geçiyor o zamana kadar. Evime yakın tip merkezinde 175 TL ikili test 120 TL muayne ücreti. Yarın gidip yaptıracağım

Genel de eğitim ve araştırma hastanelerinden bulmak daha kolay oluyor gibi

Ben ilk gebeliğimde zeynep kamilde yaptırdım ama oraya cok zor bulmustum randevu suan ümraniye egitim ve arastırmaya perinatoloji bölümüne uzun zamandır uygulamadan bakıyordum randevu yakalamak icin ama altta alan olarak (riskli gebelere bakılmaktadır) yazıyordu hep bende ertsi gün kadın doguma randevum var sorarım dıye riskli gebede olsa randevu aldım perinatoloji ye kadın dogum doktoruna sordum ve belirttim oda aa riskli gebe bölümüyse yapmayabilir ikili test ama istersen randevu aldgn doktora gidip sor şansını dene dedi bir bende gittim 30 aralık randevum var size ikili test yapıyormusunuz dedim oda artık randevu almıssın dercesine bir ses tonu ile 14 haftayı geçmezse bakarım dedi benimki biraz sans eseride oldu galiba yukarda arkds kayıt acılması gerek demıs ve eklemıs her hastane prosedürü farklıdır belkı dıye bencede tamda oyle bana kayıt flan acılmadı hastaneden hastaneye fark var gibi oyle dırek uygulamadan aldım ama kafamada takıldı şimdi ne diyim inş 30 arlkta ikili testi yaptırabilirim olmazsada yapcak bisi yok önümüzdeki testlere bakarız :)

Zehirrrrr oluyorrrrr geceler inan uyuyamıyoeum diye sabahın bir körüde yazıyım kim bilir yarın kaçda kalıcam Biri şey yazmıştı önceden geceleri bebek gelişiyomuş doktor erken uyumasını söylemiş diye.
Bu gidişle benim bebek gelişemicek uyuyamıyom geceleri

Aslında bir gün erken uyusan düzenini oturtursun

Herkeslere günaydın randevuya 8 gün var daha geçmiyor günler şarkısı eşliğinde bekliyorum

Bide benim karnım akşamları çok çok hafif belli olmayan başladı. Eşim bence yok diyor ama var bence

Benimde kızım uyumuyor. Gece 2 de uyuyor 5 de uyanıyor.

Biliyorum bu ikisi aslında aktif formda folik asit ve B12 almayı gerektiriyor. Ben de alıyorum zaten. Ama forumda bu iki heterozigotla da düşük yaşayanı okudum. İnsan endişeleniyor az da olsa. Hematoloji coraspin yeter dedi. Şimdilik içim biraz daha rahat.

Sevgili arkadaşlar bugün sabah hem kontrol hem de ikili test için hastaneye gittim. Kaç gündür korkuyordum. Acaba bir şey çıkar mı diye. Benim gebelik düsuk riskli çünkü. Ama bugün anladım ki boş yere kendimizi üzüyoruz. Gereksiz evhamlara kapılarak. Bundan sonra böyle şeyler düşünmeyecegim kendime söz veriyorum.

Bebek 51mm olmuş. Ense kalinligini görebilmek için doktor önce karnımı salladı.Sadece ellerini oynattı. Sonra öksür dedi. O zaman daha hızlı döner. Öksürdüm fıkır fıkır döndü. 0.8 dedi ense kalınlığı için. Cinsiyeti sordum. Şimdi bir şey söyleyemem dedi. Hatta 16 ya kadar soylemek istemem dedi. Sonra yanlış çıkar üzmek istemem dedi. Ama bence %51 kız dedi. Bir çıkıntı gösterdi. Yukarı doğru olunca erkek, aşağı doğru olunca kız oluyormuş. Bu bahsettiğiniz nub teorisi mi yoksa.

Çok sevindim canım hadi gözün aydın evet işte kontrole gidene ksdar yüreğimiz ağzımızda oluo ahh bı engel olabilisek kan de verdinmi o bı hafta sonra mı cikio ben de onu sormadım öğlen gidicem bende bugün ikili test için heyecan liyim

Aynen nub teorisi o oluyor aşağı doğruysa kızdır bunu bi dr kesin diye söylüyordu hatta. Gönlündeki neydi bilmiyorum ama hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah.

Yaa gözün aydin. Ultrason varsa tahmin yapalim umarım çok güzel gelir ikili sonucunda.

Evet kanda verdim canım o 1 hafta sonra çıkacakmış. Darısı herkese inşallah Senin de iyi geçecek bebisi hareket ederken göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…