- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.721
Canım kız istiyorum çok fena.Aynen nub teorisi o oluyor aşağı doğruysa kızdır bunu bi dr kesin diye söylüyordu hatta. Gönlündeki neydi bilmiyorum ama hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah.
Bence kız bu
Maşallah bebişe dr bakıp çıkıntı düz dediyse düz ve kızdır gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bende erkek istiyorum artık hepiniz biliyorsunuz ama içime hep kız doğuyor kız fikrine de alıştırıyorum kendimi 3 kızla cenneti garantilerim artık napalımCanım kız istiyorum çok fena.İnşallah kız olur. Senin de inşallah erkek olur.
Canım insallah senin de gönlüne göre versin Allah. Sağlıklı bir şekilde inşallah. Ama kız çocukta çok iyi eminimMaşallah bebişe dr bakıp çıkıntı düz dediyse düz ve kızdır gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bende erkek istiyorum artık hepiniz biliyorsunuz ama içime hep kız doğuyor kız fikrine de alıştırıyorum kendimi 3 kızla cenneti garantilerim artık napalım
Aslında kız çocuk bambaşka kısmetse sende anlayacaksın ama işte insan olmayanı istiyorCanım insallah senin de gönlüne göre versin Allah. Sağlıklı bir şekilde inşallah. Ama kız çocukta çok iyi eminim
Kesinlikle insan psikolojisi sanırım hep kendimizde olanın tersini istiyoruz.Aslında kız çocuk bambaşka kısmetse sende anlayacaksın ama işte insan olmayanı istiyor
Uyurken telefonla mı oynuyorsun? Ekran da uykuyu bozuyor.
Kesinlikle haklısınız ben de çok tedirgindim ilk başta. Doktora da kafa tutmak istemiyorum adam ProfBiliyorum bu ikisi aslında aktif formda folik asit ve B12 almayı gerektiriyor. Ben de alıyorum zaten. Ama forumda bu iki heterozigotla da düşük yaşayanı okudum. İnsan endişeleniyor az da olsa. Hematoloji coraspin yeter dedi. Şimdilik içim biraz daha rahat.
Bu %51 de moda olmaya başladıSevgili arkadaşlar bugün sabah hem kontrol hem de ikili test için hastaneye gittim. Kaç gündür korkuyordum. Acaba bir şey çıkar mı diye.Benim gebelik düsuk riskli çünkü. Ama bugün anladım ki boş yere kendimizi üzüyoruz. Gereksiz evhamlara kapılarak. Bundan sonra böyle şeyler düşünmeyecegim kendime söz veriyorum.
Bebek 51mm olmuş. Ense kalinligini görebilmek için doktor önce karnımı salladı.Sadece ellerini oynattı. Sonra öksür dedi. O zaman daha hızlı döner. Öksürdüm fıkır fıkır döndü.0.8 dedi ense kalınlığı için. Cinsiyeti sordum. Şimdi bir şey söyleyemem dedi. Hatta 16 ya kadar soylemek istemem dedi. Sonra yanlış çıkar üzmek istemem dedi. Ama bence %51 kız dedi. Bir çıkıntı gösterdi. Yukarı doğru olunca erkek, aşağı doğru olunca kız oluyormuş. Bu bahsettiğiniz nub teorisi mi yoksa.
Kuzum sen kaç haftalıksın şu anYaaaa kizlar masallah bugün ne çok kişi ikili olmuş ya da olacak gözünüz aydın darısı basimiza insallah bizde insallah güzel haberler ile doneriz yerim hepsini yaaaaa
Ben bugün tam 10 haftalık oldum canım haftaya çarşamba özele gideceğim ikili için ama kanı rica edip devlette vereceğim maddi olarak şu sıra az sıkışığız dr umarım kabul ederKuzum sen kaç haftalıksın şu anSen ne zaman gideceksin diyeceğim de, haftanı göremiyorum kafam karışıyor
Kabul eder kesinlikle. Bende ilk testleri yaptırırken istersen dışarıda yaptır dedi. Kime gideceksin özelde?Ben bugün tam 10 haftalık oldum canım haftaya çarşamba özele gideceğim ikili için ama kanı rica edip devlette vereceğim maddi olarak şu sıra az sıkışığız dr umarım kabul eder
Orası hiç belli olmaz .Ben de kız istiyorum ve içimden hep kız gibi geçiyor doktor %51 erkek dedi. Ben 20.haftaya kadar bekleyeceğim. Bir pozisyonda kafası yusyuvarlak gözükürken diğerinde sivri gözüktü. Nub teorisine göre de kesin kız olmalı benim .cin takvimi rus takvimi yenileme teorisi bilumum teorileri göre de kız. belki 100 tane resim baktım. Artık beklentiye de girmiyorum .doktor kız da dese 20.haftaya kadar şüpheyle bakacağım. Valla kendi adıma soyleyim soğudum ben bu cinsiyet işinden .Maşallah bebişe dr bakıp çıkıntı düz dediyse düz ve kızdır gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bende erkek istiyorum artık hepiniz biliyorsunuz ama içime hep kız doğuyor kız fikrine de alıştırıyorum kendimi 3 kızla cenneti garantilerim artık napalım
Ya sorma bende bu %51 peri görünce hiç söylemese daha iyiymiş diyordum.Bu %51 de moda olmaya başladı
Canım ben 19 mayıs hastanesi ne gittim naciye sandikci sevdim iyi biri gibi aslında tam orada doğum paketi almaya niyet ettim yoğun bakımı yokmuş yeni doğan için vazgeçtim o yüzden bu dr a şimdilik gideceğim sonrası malesef bırakacağım.. şimdilik aklımda hastane pek yok koru yu düşündüm ama fiyatı uçtu mu bilmiyorum iki sene once ki gebeliğim de oradan 6 bin 500 e paket almıştım çiğdem hanıma sonrası ölü doğum kürtaj derken para sıfırlandı elde var sıfır şimdi fiyatı nedir aramam lazım artmıştır bence gücümüz yeter mi bilmiyorum .. Yeni doğan yoğun bakımı olan bi hastane bulmam lazım ama çok çok da tuzlu olmamalı ankara malesef bu açıdan çok pahalı diğer şehirdeki ozellere göre.. Aslında Yenimahalle de ortadogu varmis bi kaç kişi met etti ama çok saçma telefonda fiyat vermiyor ben de gidemiyorum oralara bilemiyorum karışık yani sen hangi hastaneye gidiyorsun ???Kabul eder kesinlikle. Bende ilk testleri yaptırırken istersen dışarıda yaptır dedi. Kime gideceksin özelde?
Tabi canım hakikaten büyük. Kusura bakmasınlar ama benim hislerim bence onların %1 inden daha etkilidirYa sorma bende bu %51 peri görünce hiç söylemese daha iyiymiş diyordum.Bugün benim doktor da söyledi. Ben dedim bu oran çok bir şey ifade etmiyor. Doktor da AA öyle deme 1 büyük fark dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?