Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Bende ilkinde çok kız istedim ikincide de hiç üzülmedim iki kız hem birbirlerine hem bana arkadaş olurlar diye ama 3 olunca insan farklı olsa diyor
 
Benim doktorum nifty testten bahsetti ama çok pahalı 3700 fiyat verdiler ayın 14 ünde ikili için randevum var doktorum kendisi yapıyor fiyattan dolayı mecbur onu seçicem. İnşallah hepimizin sonuçları iyi gelir sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
 
Benim 3. Olunca her duyanda ay erkek olsun kesin erkek falan diiyorlar iyice sinirim bozuluyor insan istiyor tabiki değişik olsun ama herşey Allahtan ne yapabilirim ki
Ben daha nub falan göremedim çin rus takvimleri benim diğerlerinde de tutmadığı için bakmadım kan değişimi erkek galiba birkaç tanıdığım kendime göre hesabım var dediler hesapladılar erkek dediler bilmem neyle hesapladılar ama ben kız hissediyorum rüyamda da pembe pembe taşlar topladığımı gördüm geçen akşam.
Bende iyice emin olmadan tam olarak görmeden tahmin etmesini istemiyorum öyle yada böyle 9 aylık bir yolculuk 1 ay önce öğrensem de çok bişey farketmez sağlıklı olsun sağlıkla doğsun en önemlisi o.
 
Niifty bana da 3750 dediler açıkçası çok geldi ve yaş harici bir tehlikem yok önce ikili testi bi yaptırayım sadece yaştan dolayı çokta sıkıntı olacağını sanmıyorum ultrasonda da ense burun vs iyi çıkarsa çok kurcalamayı düşünmüyorum çok araştırdım testlerin hepsinde yanılma payı var en sağlamı detaylı ultrasonlar çünkü bu testler sadece belirli hastalıkları gösteriyor ama organlar da vücutta vs bir sürü sıkıntı olabiliyor Allaha emanetler artık...
 
Tabi canım hakikaten büyük. Kusura bakmasınlar ama benim hislerim bence onların %1 inden daha etkilidir
yüzde 70 dediklerinde bile cinsiyet farklı olabiliyor da. 51 ne .keşke yüzde 50 50 desen hihh
Ya zaten o sebeple doktor 16. Haftaya kadar kesin bir şey diyemem sonra tersi çıkar üzmek istemem dedi.
 
Yok haklısın bende doğum ya da muayene için değilde kaydım olsun diye gittim. Ama şart değil tabi.
 
Merhaba, ben diğerlerinde memorialda doğum yaptım. Yine oraya gidiyorum doktorum orada ama bence uçuk fiyatlar şimdi sigorta yaptırıyoruz.

Naciye hanım çok tatlı ben orada oturdum 5 yıl arada muayeneye gidiyordum ama yoğun bakım yok dediğin gibi sıkıntı bencede.

Ortadoguyu biliyorum ama hiç bulaşma hem orta sınıf hizmet hem yüksek ücret talep ediyor ivedi caddesinde ulaşım kolay ama hiç tavsiye etmem.
 
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım. Sana erkek bana kız. fbtl ye kız
Amin amin haftaya Perşembe aşağı yukarı tahmin eder bence 12+0 olacak. Bekleyelim bakalim

Bu arada alianzla genel sigorta yaptırıyorum. Görüştük memorial anlaşması var kolaylık sağladılar gebe olduğumu vs söyledim aktarım yapacaklar faydalanabilecegim. Çok sağol sen söyleyince arastirdim
 
Ultrasonla bakan kişinin radyolog değilde kadın doktoru olduğundan emin ol canım özeldeki doktorum öyle dedi bana
 
Doğru diyorsun aslında. Ama bir şey söyleyim sana. Ben ilk çocuğumda kız hissediyordum erkek çıktı. Şimdi deli gibi kız istiyorum ama erkek hissediyorum. Umarım hepimizin de gönlüne göre olsun. Sen diğer konuşanları boşver. Onlara erkek istiyorum da deme zaten. Hayırlısı olsun. Biz hiç cinsiyet düşünmüyoruz de en güzeli.,
 
Rica ederim canım faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Ben de cok araştırdım forumda yazanları okudum. Faydalı oluyor, paylaşmak lqzim böyle şeyleri.
 
Rica ederim canım faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Ben de cok araştırdım forumda yazanları okudum. Faydalı oluyor, paylaşmak lqzim böyle şeyleri.
Bende önce paket alacaktım ama şöyle bir durum oldu. Benim zaten acıbadem genel sigortam kesintisi 2021 içinde olmustu oda geneldi. Sigorta gecisi şeklinde hemen 2021 bitmeden başlayalım genel yapalım dediler. Bununda memorial annelik teminatı limitsizmis öyle sevindim ki bana çok çok uyguna gelecek çok mutluyum o yüzden. Bide hasimato olduğu için endokrin takip edecek o yüzden çok karlı oldu. Bilsem en baştan alianz alirdim boşa acıbadem için fark odemisim ogullarimda.
 
Memorial çok pahalı ya doğum paketi sordum dun 14 bin TL dedi bence çok yüksek ☹ sana sigorta ile kaça mâl oldu acaba canım?? kafam çok karışık o zaman ortadoguyu eledim acaba nereye gitsem bilmiyorum keşke naciye hanımın orada olsaydı kesin oraya giderdim bakalım koru yu bi sorayım bakalım hayırlısı.
Ben de bugün tam 10 haftalığım. Sat 13 ekim mi ?
Aynıyız canım benim de sat 13 ü ama ben aşılama ile gebe kaldım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…