- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.741
Bende ilkinde çok kız istedim ikincide de hiç üzülmedim iki kız hem birbirlerine hem bana arkadaş olurlar diye ama 3 olunca insan farklı olsa diyorKesinlikle insan psikolojisi sanırım hep kendimizde olanın tersini istiyoruz.Mesela benim saçım kıvırcık hep düz sac istemisimdir. Düz saçlı olan arkadaşlarım da hep bana özeniyor keşke kıvırcık olsa diyorlar.
Ama bence de kız çocuk başkailkinde de çok kız istiyordum. Erkek olunca üzülmüştüm.
Benim 3. Olunca her duyanda ay erkek olsun kesin erkek falan diiyorlar iyice sinirim bozuluyor insan istiyor tabiki değişik olsun ama herşey Allahtan ne yapabilirim kiOrası hiç belli olmaz .Ben de kız istiyorum ve içimden hep kız gibi geçiyor doktor %51 erkek dedi. Ben 20.haftaya kadar bekleyeceğim. Bir pozisyonda kafası yusyuvarlak gözükürken diğerinde sivri gözüktü. Nub teorisine göre de kesin kız olmalı benim .cin takvimi rus takvimi yenileme teorisi bilumum teorileri göre de kız. belki 100 tane resim baktım. Artık beklentiye de girmiyorum .doktor kız da dese 20.haftaya kadar şüpheyle bakacağım. Valla kendi adıma soyleyim soğudum ben bu cinsiyet işinden .
Niifty bana da 3750 dediler açıkçası çok geldi ve yaş harici bir tehlikem yok önce ikili testi bi yaptırayım sadece yaştan dolayı çokta sıkıntı olacağını sanmıyorum ultrasonda da ense burun vs iyi çıkarsa çok kurcalamayı düşünmüyorum çok araştırdım testlerin hepsinde yanılma payı var en sağlamı detaylı ultrasonlar çünkü bu testler sadece belirli hastalıkları gösteriyor ama organlar da vücutta vs bir sürü sıkıntı olabiliyor Allaha emanetler artık...Benim doktorum nifty testten bahsetti ama çok pahalı 3700 fiyat verdiler ayın 14 ünde ikili için randevum var doktorum kendisi yapıyor fiyattan dolayı mecbur onu seçicem. İnşallah hepimizin sonuçları iyi gelir sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ya zaten o sebeple doktor 16. Haftaya kadar kesin bir şey diyemem sonra tersi çıkar üzmek istemem dedi.Tabi canım hakikaten büyük. Kusura bakmasınlar ama benim hislerim bence onların %1 inden daha etkilidir
yüzde 70 dediklerinde bile cinsiyet farklı olabiliyor da. 51 ne .keşke yüzde 50 50 desen hihh
Yok haklısın bende doğum ya da muayene için değilde kaydım olsun diye gittim. Ama şart değil tabi.fbtl Gazi ve hacettepe hiç gitmedim gazı eski askeri hastane değil demi yani Gülhane orası ise orayı hiç sevmedim başka bi bölüme gitmiştim berbat bi yerdi.. vallahi artık çok geç sanırım bugün 10 haftalık oldum ama büyük konuşmayayım çok zor maddi sıkıntı da olmazsak devlette doğum düşünmem çok korkuyorum çünkü biraz ilgi alaka istiyorum diye ama bakalım hayırlısı
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım. Sana erkek bana kız.Bende ilkinde çok kız istedim ikincide de hiç üzülmedim iki kız hem birbirlerine hem bana arkadaş olurlar diye ama 3 olunca insan farklı olsa diyor
Keşke hepimizin gönlüne göre olsa
Merhaba, ben diğerlerinde memorialda doğum yaptım. Yine oraya gidiyorum doktorum orada ama bence uçuk fiyatlar şimdi sigorta yaptırıyoruz.Canım ben 19 mayıs hastanesi ne gittim naciye sandikci sevdim iyi biri gibi aslında tam orada doğum paketi almaya niyet ettim yoğun bakımı yokmuş yeni doğan için vazgeçtim o yüzden bu dr a şimdilik gideceğim sonrası malesef bırakacağım.. şimdilik aklımda hastane pek yok koru yu düşündüm ama fiyatı uçtu mu bilmiyorum iki sene once ki gebeliğim de oradan 6 bin 500 e paket almıştım çiğdem hanıma sonrası ölü doğum kürtaj derken para sıfırlandı elde var sıfır şimdi fiyatı nedir aramam lazım artmıştır bence gücümüz yeter mi bilmiyorum .. Yeni doğan yoğun bakımı olan bi hastane bulmam lazım ama çok çok da tuzlu olmamalı ankara malesef bu açıdan çok pahalı diğer şehirdeki ozellere göre.. Aslında Yenimahalle de ortadogu varmis bi kaç kişi met etti ama çok saçma telefonda fiyat vermiyor ben de gidemiyorum oralara bilemiyorum karışık yani sen hangi hastaneye gidiyorsun ???
Ben de bugün tam 10 haftalığım. Sat 13 ekim mi ?Ben bugün tam 10 haftalık oldum canım haftaya çarşamba özele gideceğim ikili için ama kanı rica edip devlette vereceğim maddi olarak şu sıra az sıkışığız dr umarım kabul eder
Ben yaptım şimdi bebek için alacaklarım vardı o parayla gittim altin aldim değerini korusun paraSelam kızlar
Altın düştükçe düşüyor. 650 ye düşsün hemen gram yapicam bekliyorum
Amin amin haftaya Perşembe aşağı yukarı tahmin eder bence 12+0 olacak. Bekleyelim bakalim
Ultrasonla bakan kişinin radyolog değilde kadın doktoru olduğundan emin ol canım özeldeki doktorum öyle dedi banaBende bugün gittim Zeynep Kamil e. İkilitest bölümüne kayıt yaptı. Randevu için aradım 15 Ocak dediler en erken. Zaman geçiyor o zamana kadar. Evime yakın tip merkezinde 175 TL ikili test 120 TL muayne ücreti. Yarın gidip yaptıracağım
Doğru diyorsun aslında. Ama bir şey söyleyim sana. Ben ilk çocuğumda kız hissediyordum erkek çıktı. Şimdi deli gibi kız istiyorum ama erkek hissediyorum.Benim 3. Olunca her duyanda ay erkek olsun kesin erkek falan diiyorlar iyice sinirim bozuluyor insan istiyor tabiki değişik olsun ama herşey Allahtan ne yapabilirim ki
Ben daha nub falan göremedim çin rus takvimleri benim diğerlerinde de tutmadığı için bakmadım kan değişimi erkek galiba birkaç tanıdığım kendime göre hesabım var dediler hesapladılar erkek dediler bilmem neyle hesapladılar ama ben kız hissediyorum rüyamda da pembe pembe taşlar topladığımı gördüm geçen akşam.
Bende iyice emin olmadan tam olarak görmeden tahmin etmesini istemiyorum öyle yada böyle 9 aylık bir yolculuk 1 ay önce öğrensem de çok bişey farketmez sağlıklı olsun sağlıkla doğsun en önemlisi o.
Rica ederim canım faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Amin amin haftaya Perşembe aşağı yukarı tahmin eder bence 12+0 olacak. Bekleyelim bakalim
Bu arada alianzla genel sigorta yaptırıyorum. Görüştük memorial anlaşması var kolaylık sağladılar gebe olduğumu vs söyledim aktarım yapacaklar faydalanabilecegim. Çok sağol sen söyleyince arastirdim
727 den galiba yaptın ? Ben daha da düşmesini bekliyorumBen yaptım şimdi bebek için alacaklarım vardı o parayla gittim altin aldim değerini korusun para
Bende önce paket alacaktım ama şöyle bir durum oldu. Benim zaten acıbadem genel sigortam kesintisi 2021 içinde olmustu oda geneldi. Sigorta gecisi şeklinde hemen 2021 bitmeden başlayalım genel yapalım dediler. Bununda memorial annelik teminatı limitsizmisRica ederim canım faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Ben de cok araştırdım forumda yazanları okudum. Faydalı oluyor, paylaşmak lqzim böyle şeyleri.
Sabah 670ten verdi yapikredi hesaptan aldim tüm parayla727 den galiba yaptın ? Ben daha da düşmesini bekliyorum
Memorial çok pahalı ya doğum paketi sordum dun 14 bin TL dedi bence çok yüksek ☹ sana sigorta ile kaça mâl oldu acaba canım?? kafam çok karışık o zaman ortadoguyu eledim acaba nereye gitsem bilmiyorum keşke naciye hanımın orada olsaydı kesin oraya giderdim bakalım koru yu bi sorayım bakalım hayırlısı.Merhaba, ben diğerlerinde memorialda doğum yaptım. Yine oraya gidiyorum doktorum orada ama bence uçuk fiyatlar şimdi sigorta yaptırıyoruz.
Naciye hanım çok tatlı ben orada oturdum 5 yıl arada muayeneye gidiyordum ama yoğun bakım yok dediğin gibi sıkıntı bencede.
Ortadoguyu biliyorum ama hiç bulaşma hem orta sınıf hizmet hem yüksek ücret talep ediyor ivedi caddesinde ulaşım kolay ama hiç tavsiye etmem.
Aynıyız canım benim de sat 13 ü ama ben aşılama ile gebe kaldımBen de bugün tam 10 haftalığım. Sat 13 ekim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?