- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.761
Sigorta genel ama sen şuan alsanda karşılamaz doğumu. Gebe olmama şartı var normalde. Ben hak kaybı yaşamadım şirket değişikliği gözüktü diye.Memorial çok pahalı ya doğum paketi sordum dun 14 bin TL dedi bence çok yüksek ☹ sana sigorta ile kaça mâl oldu acaba canım?? kafam çok karışık o zaman ortadoguyu eledim acaba nereye gitsem bilmiyorum keşke naciye hanımın orada olsaydı kesin oraya giderdim bakalım koru yu bi sorayım bakalım hayırlısı.
Aynıyız canım benim de sat 13 ü ama ben aşılama ile gebe kaldım
Randevun ne zaman ?Memorial çok pahalı ya doğum paketi sordum dun 14 bin TL dedi bence çok yüksek ☹ sana sigorta ile kaça mâl oldu acaba canım?? kafam çok karışık o zaman ortadoguyu eledim acaba nereye gitsem bilmiyorum keşke naciye hanımın orada olsaydı kesin oraya giderdim bakalım koru yu bi sorayım bakalım hayırlısı.
Aynıyız canım benim de sat 13 ü ama ben aşılama ile gebe kaldım
Ben bi iki arkadaş hamile iken yapılan sigorta dan bahsetti ona bakcam önce koruyu falan kapsıyor mu bi de doğum paketine bakcam bakalım hangisi daha mantıklı ise ona bakcam hayırlısı inşallah sana da hayırlı olsun kuzum güzel hastane cidden ama bana tuzlu geldi eledimSigorta genel ama sen şuan alsanda karşılamaz doğumu. Gebe olmama şartı var normalde. Ben hak kaybı yaşamadım şirket değişikliği gözüktü diye.
14.000 cidden çok ve buna birçok şey dahil değil. Yine ekstra çıkıyor.
Haftaya çarşamba özelde ikili tarama için çağırdı doktor ama kan tahlilini devlette yaptırmayı teklif edeceğim bakalım çarşamba bakarsa ultrason ile bakar ya da belki hiç bakmaz devletteki dr baksin ultrason ile der dr larin pek sağı solu belli olmaz malumRandevun ne zaman ?
İnsan yine de umitleniyor işte en iyisi geç öğrenmek ☺Ya zaten o sebeple doktor 16. Haftaya kadar kesin bir şey diyemem sonra tersi çıkar üzmek istemem dedi.
4 ocakta gitmeyi düşünüyorum daha randevu almadım. Daha 2. Gidişim olacak 6+6da gitmiştim. 3hafta sonra gel dedi. Ben 5 hafta sonra gidiyorumHaftaya çarşamba özelde ikili tarama için çağırdı doktor ama kan tahlilini devlette yaptırmayı teklif edeceğim bakalım çarşamba bakarsa ultrason ile bakar ya da belki hiç bakmaz devletteki dr baksin ultrason ile der dr larin pek sağı solu belli olmaz malumsenin ne zaman randevun ??
Biz üçümüz aynıyız..benimde 12 Ekim..Ben de bugün tam 10 haftalığım. Sat 13 ekim mi ?
Sabrına hayranım4 ocakta gitmeyi düşünüyorum daha randevu almadım. Daha 2. Gidişim olacak 6+6da gitmiştim. 3hafta sonra gel dedi. Ben 5 hafta sonra gidiyorumİnşallah bir sıkıntı yoktur
Artık özel hastaneler bu fiyattan galiba .Ben liv e sormuştum. O zaman 11 bin demişti. Bence 10 binin altında bulmak artık imkansızBen bi iki arkadaş hamile iken yapılan sigorta dan bahsetti ona bakcam önce koruyu falan kapsıyor mu bi de doğum paketine bakcam bakalım hangisi daha mantıklı ise ona bakcam hayırlısı inşallah sana da hayırlı olsun kuzum güzel hastane cidden ama bana tuzlu geldi eledim
Kiz nasıl dayandın ben senin üstüne uc kere gittim4 ocakta gitmeyi düşünüyorum daha randevu almadım. Daha 2. Gidişim olacak 6+6da gitmiştim. 3hafta sonra gel dedi. Ben 5 hafta sonra gidiyorumİnşallah bir sıkıntı yoktur
Yaaaa ne güzelBiz üçümüz aynıyız..benimde 12 Ekim..
Evet genel sigorta varsa ekleme yapılıyormuş bir yerde okumuştum. Ama nerden bileceksin işte etrafta yaptıran biri olmayınca insan böyle şeyleri çok takip etmiyor.Bende önce paket alacaktım ama şöyle bir durum oldu. Benim zaten acıbadem genel sigortam kesintisi 2021 içinde olmustu oda geneldi. Sigorta gecisi şeklinde hemen 2021 bitmeden başlayalım genel yapalım dediler. Bununda memorial annelik teminatı limitsizmisöyle sevindim ki bana çok çok uyguna gelecek çok mutluyum o yüzden. Bide hasimato olduğu için endokrin takip edecek o yüzden çok karlı oldu. Bilsem en baştan alianz alirdim boşa acıbadem için fark odemisim ogullarimda.
Yandım desene , devlet hastanesinde ilgi alaka sıfır özele güç yetmiyor tahlil kontrol falan paket alalım bari diyoruz paketler de uçtu eeee ne yapcazArtık özel hastaneler bu fiyattan galiba .Ben liv e sormuştum. O zaman 11 bin demişti. Bence 10 binin altında bulmak artık imkansız
Valla yine ozel kliniğe göre avantajlı. Ben peşin veriyorum. Ozel hastanede yine kredi kartından ödersin.ha bana 20 dese de verecektim .İlk çocuk olduğu için verirdim. Ama 2.3 olsa veremem .hiç veremem.Yandım desene , devlet hastanesinde ilgi alaka sıfır özele güç yetmiyor tahlil kontrol falan paket alalım bari diyoruz paketler de uçtu eeee ne yapcaz
Canım ben lokman hekime gidiyorum orası 6.500₺ demişti ancak oranın yoğun bakım ünitesi yok.Artık özel hastaneler bu fiyattan galiba .Ben liv e sormuştum. O zaman 11 bin demişti. Bence 10 binin altında bulmak artık imkansız
Her gidişte ne diyorsun doktora meselaSabrına hayranımbenim 4.gidisim haftaya perşembe eşim diyor ki şimdi limitsiz oldu bide kim tutar seni eğer erkekse hevesim accik kırılabilir ama hayirlisi
Benim arkadaşımın eşi 2 yıl önce orda 3500 gibi bir fiyata doğum yaptı. Pek memnun kalmadı.doguma yakın doktoru tatile gitmiş falan .Canım ben lokman hekime gidiyorum orası 6.500₺ demişti ancak oranın yoğun bakım ünitesi yok.
Kiz nasıl dayandın ben senin üstüne uc kere gittim
Yaaaa ne güzel
Mutlaka takip et herkes öyle olacak diye bir şey yok .bazen bir doktordan biri çok memnunken diğeri hiç olmayabiliyor .mesela ümit korucuoglu nü düşünüyordum .onda bile memnun olmayan çıkıyor .önemli olan sana güven vermesiCanım ben lokman hekime gidiyorum orası 6.500₺ demişti ancak oranın yoğun bakım ünitesi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?