Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sigorta genel ama sen şuan alsanda karşılamaz doğumu. Gebe olmama şartı var normalde. Ben hak kaybı yaşamadım şirket değişikliği gözüktü diye.

14.000 cidden çok ve buna birçok şey dahil değil. Yine ekstra çıkıyor.

Randevun ne zaman ?

Ben bi iki arkadaş hamile iken yapılan sigorta dan bahsetti ona bakcam önce koruyu falan kapsıyor mu bi de doğum paketine bakcam bakalım hangisi daha mantıklı ise ona bakcam hayırlısı inşallah sana da hayırlı olsun kuzum güzel hastane cidden ama bana tuzlu geldi eledim

Randevun ne zaman ?
Haftaya çarşamba özelde ikili tarama için çağırdı doktor ama kan tahlilini devlette yaptırmayı teklif edeceğim bakalım çarşamba bakarsa ultrason ile bakar ya da belki hiç bakmaz devletteki dr baksin ultrason ile der dr larin pek sağı solu belli olmaz malum senin ne zaman randevun ??

4 ocakta gitmeyi düşünüyorum daha randevu almadım. Daha 2. Gidişim olacak 6+6da gitmiştim. 3hafta sonra gel dedi. Ben 5 hafta sonra gidiyorum İnşallah bir sıkıntı yoktur

Kızlar Diyarbakır Dicle üniversitesinde ikili tarama yapıyorlar mı?bilginiz var mı?hangi bölüme randevualıcam perinatoloji ye mi?

4 ocakta gitmeyi düşünüyorum daha randevu almadım. Daha 2. Gidişim olacak 6+6da gitmiştim. 3hafta sonra gel dedi. Ben 5 hafta sonra gidiyorum İnşallah bir sıkıntı yoktur
Sabrına hayranım benim 4.gidisim haftaya perşembe eşim diyor ki şimdi limitsiz oldu bide kim tutar seni eğer erkekse hevesim accik kırılabilir ama hayirlisi

Artık özel hastaneler bu fiyattan galiba .Ben liv e sormuştum. O zaman 11 bin demişti. Bence 10 binin altında bulmak artık imkansız

Evet genel sigorta varsa ekleme yapılıyormuş bir yerde okumuştum. Ama nerden bileceksin işte etrafta yaptıran biri olmayınca insan böyle şeyleri çok takip etmiyor. Ama sevindim hayırlı olsun inşallah.

Yandım desene , devlet hastanesinde ilgi alaka sıfır özele güç yetmiyor tahlil kontrol falan paket alalım bari diyoruz paketler de uçtu eeee ne yapcaz
Valla yine ozel kliniğe göre avantajlı. Ben peşin veriyorum. Ozel hastanede yine kredi kartından ödersin.ha bana 20 dese de verecektim .İlk çocuk olduğu için verirdim. Ama 2.3 olsa veremem .hiç veremem.

Canım ben lokman hekime gidiyorum orası 6.500₺ demişti ancak oranın yoğun bakım ünitesi yok.
Benim arkadaşımın eşi 2 yıl önce orda 3500 gibi bir fiyata doğum yaptı. Pek memnun kalmadı.doguma yakın doktoru tatile gitmiş falan .

Canım ben lokman hekime gidiyorum orası 6.500₺ demişti ancak oranın yoğun bakım ünitesi yok.
Mutlaka takip et herkes öyle olacak diye bir şey yok .bazen bir doktordan biri çok memnunken diğeri hiç olmayabiliyor .mesela ümit korucuoglu nü düşünüyordum .onda bile memnun olmayan çıkıyor .önemli olan sana güven vermesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…