- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.781
Benimde ilk de tek maaş asgari ücret Türkiye şartlarında kira fatura giderler anladın sen ... ilkini kaybedince devlete de guvenemiyor insan ilgisizler diye ne diyelim hayırlısı...Valla yine ozel kliniğe göre avantajlı. Ben peşin veriyorum. Ozel hastanede yine kredi kartından ödersin.ha bana 20 dese de verecektim .İlk çocuk olduğu için verirdim. Ama 2.3 olsa veremem .hiç veremem.
Bence yoğun bakım çok önemli ya bak Merve nin çocuğu doğumda su yutmuş allahkorusun bu önemli bir detay herseyi düşünmek lazım doğum uzar havasız kalır falan iyiyi düşünmek lazım ama önlem de önemli. Boyle durumda resmen çocuğu ambulansa atıp başka hastaneye gönderiyorlarmis daha doğali saatler olan çocuğu ne bileyim yoğun bakım mühim ya Allah mecbur etmesin inşallah tabiCanım ben lokman hekime gidiyorum orası 6.500₺ demişti ancak oranın yoğun bakım ünitesi yok.
İş bankası benimki. Ben göremedim daha yahu o fiyatları. TakipteyimSabah 670ten verdi yapikredi hesaptan aldim tüm parayla
Evet canım bende hastane araştırması içerisindeyim doktorum iyi ama yoğun bakım ünitesi önemli benim için bulamadım henüz makul fiyatlı iyi bir hastaneBenim arkadaşımın eşi 2 yıl önce orda 3500 gibi bir fiyata doğum yaptı. Pek memnun kalmadı.doguma yakın doktoru tatile gitmiş falan .
amin inşallah bencede çok önemli hastane arıyorum bende canımBenimde ilk de tek maaş asgari ücret Türkiye şartlarında kira fatura giderler anladın sen ... ilkini kaybedince devlete de guvenemiyor insan ilgisizler diye ne diyelim hayırlısı...
Bence yoğun bakım çok önemli ya bak Merve nin çocuğu doğumda su yutmuş allahkorusun bu önemli bir detay herseyi düşünmek lazım doğum uzar havasız kalır falan iyiyi düşünmek lazım ama önlem de önemli. Boyle durumda resmen çocuğu ambulansa atıp başka hastaneye gönderiyorlarmis daha doğali saatler olan çocuğu ne bileyim yoğun bakım mühim ya Allah mecbur etmesin inşallah tabi
3.gebelik aynı doktor sana serbest diyorHer gidişte ne diyorsun doktora mesela
Artık böyle malesef bide ocakta zamlı fiyat verirler çabuk karar vermek lazimKoru doktora göre 12 bin ile 14 bin TL arasi değişiyor paket dedi ben şok ben iptal bu fiyatlar ne olmuş öyle yaaaaa
Bugün Hatay bile öyle. Ankarayı düşünemiyorumAllah im ankara resmen sibirya gibievin içinde bile ağzımdan buhar çıkacak sanıyorum bu ne soğuk yaaaa ❄❄❄❄🌬
Off çok pahalı gerçektenGüven hastanesi 12.000 TL .
Koru 12 ile 14.000 TL arası.
Memorial 14.500 TL.
Bu ne yaaaa iki haftaya yılbaşı ve zam gelecek bi de yuh ya
Bazı özel hastaneler takipli hasta olmayınca doğuma bakmıyorlar bildiğim kadarıyla canım benim bir arkadaşım baya bu sıkıntı çekti doğumda bir kaç özel hastaneye gitti kabul etmediler iyi araştırmak lazım.Acaba etlik Zübeyde Hanım hastanesine falan muayene olsam da doğumu mu özelde yapsam kizlar ya çok pahalı yaaa bu ne böyle
Maşallah cnm, bazen gereksiz kuruntu yapıyoruz evet. 12. Haftadan sonra toparlarız gibime geliyor. Kız demiş, ne güzel, istiyordun sanırımSevgili arkadaşlar bugün sabah hem kontrol hem de ikili test için hastaneye gittim. Kaç gündür korkuyordum. Acaba bir şey çıkar mı diye.Benim gebelik düsuk riskli çünkü. Ama bugün anladım ki boş yere kendimizi üzüyoruz. Gereksiz evhamlara kapılarak. Bundan sonra böyle şeyler düşünmeyecegim kendime söz veriyorum.
Bebek 51mm olmuş. Ense kalinligini görebilmek için doktor önce karnımı salladı.Sadece ellerini oynattı. Sonra öksür dedi. O zaman daha hızlı döner. Öksürdüm fıkır fıkır döndü.0.8 dedi ense kalınlığı için. Cinsiyeti sordum. Şimdi bir şey söyleyemem dedi. Hatta 16 ya kadar soylemek istemem dedi. Sonra yanlış çıkar üzmek istemem dedi. Ama bence %51 kız dedi. Bir çıkıntı gösterdi. Yukarı doğru olunca erkek, aşağı doğru olunca kız oluyormuş. Bu bahsettiğiniz nub teorisi mi yoksa.
Ben de oğlum olsun istiyorum, ama soranlara farketmez, bebek özledik diyorum, erkek olsun erkek diyorlar, belirti soruyorlarDoğru diyorsun aslında. Ama bir şey söyleyim sana. Ben ilk çocuğumda kız hissediyordum erkek çıktı. Şimdi deli gibi kız istiyorum ama erkek hissediyorum.Umarım hepimizin de gönlüne göre olsun. Sen diğer konuşanları boşver. Onlara erkek istiyorum da deme zaten. Hayırlısı olsun. Biz hiç cinsiyet düşünmüyoruz de en güzeli.,
Benim sezeryan, erkek olur kesin
Erken olur yazacağıma erkek olur yazmışımMaşallah cnm, bazen gereksiz kuruntu yapıyoruz evet. 12. Haftadan sonra toparlarız gibime geliyor. Kız demiş, ne güzel, istiyordun sanırım
Ben de oğlum olsun istiyorum, ama soranlara farketmez, bebek özledik diyorum, erkek olsun erkek diyorlar, belirti soruyorlar.
Ultrasonla bakan kişinin radyolog değilde kadın doktoru olduğundan emin ol canım özeldeki doktorum öyle dedi bana
Evet canim artık biraz daha rahatlariz bu haftalarda bence deMaşallah cnm, bazen gereksiz kuruntu yapıyoruz evet. 12. Haftadan sonra toparlarız gibime geliyor. Kız demiş, ne güzel, istiyordun sanırım
Ben de oğlum olsun istiyorum, ama soranlara farketmez, bebek özledik diyorum, erkek olsun erkek diyorlar, belirti soruyorlar.
Hataylimisiniz benim eşim de hatayli .yemekleri hariç hatay i sevmiyorumBugün Hatay bile öyle. Ankarayı düşünemiyorum
Vayyy 1.trimester dönemim sona ermiş
Sağlıklı olsun da cinsiyet ikinci planda tabi. Ama olsa ne güzel olurEvet canim artık biraz daha rahatlariz bu haftalarda bence deEvet ben çok fena kız istiyorum. Henüz kesin değil. Çok sevinmiycem o sebeple. Allah gönlümüze göre versin inşallah. Bana kız sana oğlan. Ama en önemlisi sağlıklı olsun.
Evet, yemeklerini sevmeyen yokturHataylimisiniz benim eşim de hatayli .yemekleri hariç hatay i sevmiyorum
Herkese memleketi güzel. Bilmiyorum ben hep Ankara da yaşadım o yuzden bana biraz geri kalmış gibi geldidarısı başımıza
Sağlıklı olsun da cinsiyet ikinci planda tabi. Ama olsa ne güzel olur
Evet, yemeklerini sevmeyen yoktur. Sevmemek için nedenlerin vardır mutlaka, ama güzeldir benim memleketim
Benim de sat 12 EkimBiz üçümüz aynıyız..benimde 12 Ekim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?