- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.801
Benim de bitmiş hayret ben yine aynıyımVayyy 1.trimester dönemim sona ermiş
Ankarayla kıyaslarsan Türkiye’nin çoğu geri kalmış görünür. İleri görüşlü aydın insanlardır genelde buradakiler, tabi ilçeden ilçeye değişir. Amma savundum memleketimiHerkese memleketi güzel. Bilmiyorum ben hep Ankara da yaşadım o yuzden bana biraz geri kalmış gibi geldi
Zor şeyler yaşamışsın, İnşallah çok daha güzeldir gelecek günlerBenim de bitmiş hayret ben yine aynıyımMide bulantim azalmadı hani 12 .haftada azalıyordu bu ???
Çok çabuk geçti bu 1.donem .3 ay olmuş sanki dün gibi .2400 km yaptım,önce dış gebelik oldum güya sonra hamilelik yok denildi ,kese gözükmedi, kese gözüktü kanama bölgesi var dediler ,sonra yok yok bu kanama bolgesi değil dediler .sonra kalbi attı hah şimdi miden bulanır dediler .mide bulanmasi da neymiş bu ağrı yanında dedim !kabiz oldum kan geldi, ağzımda aft çıktı, başım ağrıdı, bunalıma girdim ... Galiba zor dönemi atlattık gibi sanki Daha güzel günler mi bekliyor bizi inşallah öyledir. Bak çocuğum akıllı uslu ol artık büyüdün koca insan oldun .Ne bu küçük bebekler gibi mide bulandırmalar falan. Kendine gel sen bugüne bugün 3 aylıksın
Eşim gözümde canlandı bu sözleri duyuncaAnkarayla kıyaslarsan Türkiye’nin çoğu geri kalmış görünür. İleri görüşlü aydın insanlardır genelde buradakiler, tabi ilçeden ilçeye değişir. Amma savundum memleketimi, ben de İstanbul’da okudum. Bana sorsan, Türkiye’nin en güzel şehridir İstanbul
İnşallah hepimizin geride kalmıştırZor şeyler yaşamışsın, İnşallah çok daha güzeldir gelecek günler
Aynı doktor 3 hafta sonra gel dedi ama tavrında gelmesen de olur gibi algıladım ben3.gebelik aynı doktor sana serbest diyorçıkarken tarih vereyim ama sen ne zmaan istersen gel diyor.
Düzenli olarak bulantı ilacı kullanıyorum ben deBenim de bitmiş hayret ben yine aynıyımMide bulantim azalmadı hani 12 .haftada azalıyordu bu ???
Çok çabuk geçti bu 1.donem .3 ay olmuş sanki dün gibi .2400 km yaptım,önce dış gebelik oldum güya sonra hamilelik yok denildi ,kese gözükmedi, kese gözüktü kanama bölgesi var dediler ,sonra yok yok bu kanama bolgesi değil dediler .sonra kalbi attı hah şimdi miden bulanır dediler .mide bulanmasi da neymiş bu ağrı yanında dedim !kabiz oldum kan geldi, ağzımda aft çıktı, başım ağrıdı, bunalıma girdim ... Galiba zor dönemi atlattık gibi sanki Daha güzel günler mi bekliyor bizi inşallah öyledir. Bak çocuğum akıllı uslu ol artık büyüdün koca insan oldun .Ne bu küçük bebekler gibi mide bulandırmalar falan. Kendine gel sen bugüne bugün 3 aylıksın
Allah söyletti bakErken olur yazacağıma erkek olur yazmışım
13. Haftadan sonra dedi benim doktorKizlar ya aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?? Doktor bana yeni çalışma yapıldı artık hamileye ilk üç da da aşı yapılıyor dedi ama bununla ilgili sürekli bi karar değişiyor ben şimdilik düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz???
Öyle mi dersinAllah söyletti bak
12+1 olmasın. Aramızda 8 gün var. Benim 11+0 bugün.12. haftamı bitirdim kızlar bugün tam 13+1 im. Bulantılarım hafifledi birazcik çok şükür ama aç kalınca beni yine zorluyor. İştahsızlık devam ediyor. Birçok yemekten tiksiniyorumen son kontrole 1 aralıkta gittim. İkili tarama testi için randevu arıyorum fakat bulabilene aşk olsun. Bütün hamileler diyarbakir da mı toplanmış diye düşünmüyor değilim. Bu haftaiçi gitmezsem taramayı kaçıracam. Ne yapıcam bilmiyorum
Benim dr 3. Ay tamamlansın hemen yap dedi.Kizlar ya aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?? Doktor bana yeni çalışma yapıldı artık hamileye ilk üç da da aşı yapılıyor dedi ama bununla ilgili sürekli bi karar değişiyor ben şimdilik düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz???
Ben 1 ay önce medicalpark sormuştum batıkentteki 8.5 demişti ben oraya gideceğim dogum için büyük ihtimal ilk kızımı da orda dogurmuştum pazarlık yapar 8 bine baglarım 30 lu haftalarda alırım zaten o zamana kadar herseyimi devlette üniversite de yaptırırımGüven hastanesi 12.000 TL .
Koru 12 ile 14.000 TL arası.
Memorial 14.500 TL.
Bu ne yaaaa iki haftaya yılbaşı ve zam gelecek bi de yuh ya
Bana kalsa ben de öyle yapmayı düşündüm 30 lu haftalara kadar devlette sonra özele ama yine de paket alınca aynı para oluyormuş almadığın hizmet ile fiyat düşmüyor dediler sadece doğum için gideceksen orasi ayrı ama bu seferde en az bi ay önce gideceksin her gidişte muayene ücreti ödenecek o da varBen 1 ay önce medicalpark sormuştum batıkentteki 8.5 demişti ben oraya gideceğim dogum için büyük ihtimal ilk kızımı da orda dogurmuştum pazarlık yapar 8 bine baglarım 30 lu haftalarda alırım zaten o zamana kadar herseyimi devlette üniversite de yaptırırım
Oradaki medicalpark guzel bencede. İyi de fiyat vermiş. Ulaşımı kolay hastanede güzel.Ben 1 ay önce medicalpark sormuştum batıkentteki 8.5 demişti ben oraya gideceğim dogum için büyük ihtimal ilk kızımı da orda dogurmuştum pazarlık yapar 8 bine baglarım 30 lu haftalarda alırım zaten o zamana kadar herseyimi devlette üniversite de yaptırırım
16 ya kadar söylemek istemem demiş. Ama tahmini vermiş. Hayırlısı olsun. İçin rahat etmiş çok şükürSevgili arkadaşlar bugün sabah hem kontrol hem de ikili test için hastaneye gittim. Kaç gündür korkuyordum. Acaba bir şey çıkar mı diye.Benim gebelik düsuk riskli çünkü. Ama bugün anladım ki boş yere kendimizi üzüyoruz. Gereksiz evhamlara kapılarak. Bundan sonra böyle şeyler düşünmeyecegim kendime söz veriyorum.
Bebek 51mm olmuş. Ense kalinligini görebilmek için doktor önce karnımı salladı.Sadece ellerini oynattı. Sonra öksür dedi. O zaman daha hızlı döner. Öksürdüm fıkır fıkır döndü.0.8 dedi ense kalınlığı için. Cinsiyeti sordum. Şimdi bir şey söyleyemem dedi. Hatta 16 ya kadar soylemek istemem dedi. Sonra yanlış çıkar üzmek istemem dedi. Ama bence %51 kız dedi. Bir çıkıntı gösterdi. Yukarı doğru olunca erkek, aşağı doğru olunca kız oluyormuş. Bu bahsettiğiniz nub teorisi mi yoksa.
Nasılsın ehliyeti alabildinmi16 ya kadar söylemek istemem demiş. Ama tahmini vermiş. Hayırlısı olsun. İçin rahat etmiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?