- 23 Ekim 2018
- 16.346
- 37.840
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.821
Gece yatarken bile bulantı oluyor, ilk defa yaşıyorum bunuPrilamı biraktayim nasilsa degisen bisey olmuyor dedim iyi halt ettim megerse baya faydasini goruyormusum tiksinme kokuya karsidün 2 kere çikardim gece rahat degildim bugunde ictim ama dünün etkileri var hala
Bende ilaca 1 gun ara verince ne var ne yok cikti ortaya gece bulanmazdi oda oldu artik birakmam sen iciyormusun aksattinmi hicGece yatarken bile bulantı oluyor, ilk defa yaşıyorum bunu
Teşekkür ederim canım darısı başına16 ya kadar söylemek istemem demiş. Ama tahmini vermiş. Hayırlısı olsun. İçin rahat etmiş çok şükür
İçiyorum gece yatarken 2 tane ama bu hafta etkisi azaldı çünkü benim bu haftalarda bulantım tavan yapıyorBende ilaca 1 gun ara verince ne var ne yok cikti ortaya gece bulanmazdi oda oldu artik birakmam sen iciyormusun aksattinmi hic
11+6da gidicem tam zamanı yaniKızlar birsey soracagim normalde 12+0 gidecektim ama bir toplantı çıktı. 11+5 te gitsem ikili için erken olur mu?
Evet ya senin ehliyet işi ne olduN
Nasılsın ehliyeti alabildinmi
Benim doktora bugün sordum. Kendisi tavsiye vermek istemedi. Bana bıraktı kararı ol ya da olma demek istemiyorum dedi.13. Haftadan sonra dedi benim doktor
Ben de 11+6 yım normalde bugün gittim. 12+0 çıkmış.11+6da gidicem tam zamanı yani
Sen ne düşünüyorsun?Benim doktora bugün sordum. Kendisi tavsiye vermek istemedi. Bana bıraktı kararı ol ya da olma demek istemiyorum dedi.Sorumluluğu almak istemedi. Kendin karar ver önümüzdeki haftadan itibaren olabilirsin istersen dedi.
Bence zamanı canımKızlar birsey soracagim normalde 12+0 gidecektim ama bir toplantı çıktı. 11+5 te gitsem ikili için erken olur mu?
11+6da gidicem tam zamanı yani
Sagolun kızlar değiştirdim şimdi salıya. Yoksa yılbaşından sonraya kalacak o zamanda 13 olacak nerdeyse. Haftaya salı bakalim heyecan yaptım daha yakın artikBence zamanı canım
Paket alıyorsun ya zaten son haftalar cok gitmen gerekiyor ben 10 randevumuda öyle kullandım ilkinde bin TL düşürdüm ikilimi ve ayrıntılı mı yaptırdım diye baskı ile cok sıkıntılı bir gebeliği olmadıgı için başlarda cok gitmiyorum ben ayda bir falan doguma yakın beni stres kaplıyor 2 li için üniversite ye gidecektim cok uzak geldi burda Tıp merkezine sordum 170 TL dedi valla aklıma yattı devlete de randevu aldım küçük ilçe burası yapmazsa orda yaptırcam ayrıntılımıda ali ipek özel muayenede yaptırırım tamam gerisi muayene dogum ilkinde böyle ilerlemişti bunu da böyle yaparımBana kalsa ben de öyle yapmayı düşündüm 30 lu haftalara kadar devlette sonra özele ama yine de paket alınca aynı para oluyormuş almadığın hizmet ile fiyat düşmüyor dediler sadece doğum için gideceksen orasi ayrı ama bu seferde en az bi ay önce gideceksin her gidişte muayene ücreti ödenecek o da var
Niye bıraktın ki , ben doktor ee tamam yeter artık demeden bırakmamBende ilaca 1 gun ara verince ne var ne yok cikti ortaya gece bulanmazdi oda oldu artik birakmam sen iciyormusun aksattinmi hic
Bana doktorum 11+0 da başlanıyor gitmeye dedi.Kızlar birsey soracagim normalde 12+0 gidecektim ama bir toplantı çıktı. 11+5 te gitsem ikili için erken olur mu?
Otobandan gidiyorum eve biraz daha yakın olsa tadından yenmez idare ediyoruzOradaki medicalpark guzel bencede. İyi de fiyat vermiş. Ulaşımı kolay hastanede güzel.
Ne taraftasiniz? Ben diğerlerinde dikmendeydim 7 8 dk da memorialda oluyordum çocukların doktoruda orada. Şimdi cayyolu tarafındayım çok uzak geliyor bana da. Ama hastaneler hep o tarafta.Otobandan gidiyorum eve biraz daha yakın olsa tadından yenmez idare ediyoruz
Canım direksiyona gidiyorum. Yarında bir terminim var. Artık yeni bir termin mi verir yoksa sınav için tarih mi verir bilmiyorum. Yarında direksiyon varmış.N
Sağol canım Allah razı olsun senden. Hamd olsun sen nasılsın.N
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?