- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.841
Ben az önce dr a yazdım, 11+5 de gelsem olur mu diye, bakalım ne diyecek? Gel derse haftaya ptesi olacak benim de.Kızlar birsey soracagim normalde 12+0 gidecektim ama bir toplantı çıktı. 11+5 te gitsem ikili için erken olur mu?
Canım ben pek iyi değilim bu aralar. Fazla kusuyorum yemeden içmeden kesilmiş durumdayım. İdrarımda enfeksiyonda çıktı. Hastaneye yatmam gerekebileceğini söyledi doktorum, moral olarak bitik durumdayım yanihurremmsultan canim sesin cikmiyor bayadir nasilsin
Çok geçmiş olsun, umarım hemen atlatırsın.bebeğin nasıl ?Canım ben pek iyi değilim bu aralar. Fazla kusuyorum yemeden içmeden kesilmiş durumdayım. İdrarımda enfeksiyonda çıktı. Hastaneye yatmam gerekebileceğini söyledi doktorum, moral olarak bitik durumdayım yaniama girip sizleri takip ediyorum, yazmasamda okuyorum
Amin inşallah canım. Bebek iyi çok şükür iki gün önce kontrole gittim hiç bir sorun yoktuÇok geçmiş olsun, umarım hemen atlatırsın.bebeğin nasıl ?
Çok şükürAmin inşallah canım. Bebek iyi çok şükür iki gün önce kontrole gittim hiç bir sorun yoktu
İnşallahÇok şükürumarım sen de hastaneye yatmadan atlatırsın
Geçmiş olsun canım çokCanım ben pek iyi değilim bu aralar. Fazla kusuyorum yemeden içmeden kesilmiş durumdayım. İdrarımda enfeksiyonda çıktı. Hastaneye yatmam gerekebileceğini söyledi doktorum, moral olarak bitik durumdayım yaniama girip sizleri takip ediyorum, yazmasamda okuyorum
İlk ben doğururum galiba..çünkü hem ikiz..hemde sezeryanlıyım
Eşim gececi sabah geliyo , bende sabah uyandım dün. Sonra biraz yanına yatıyım dedim gitttim uyudum yine , düzelticem inşallahAslında bir gün erken uyusan düzenini oturtursun
Kalıp aradım işte illa macera yasayacak bu bünye ama töbeeee bi dahaNiye bıraktın ki , ben doktor ee tamam yeter artık demeden bırakmamgece bulantısı bende de oluyordu ara ara uykudan uyandırıyor. Çok fena ya.
Senin dahada sıkıntı valla , bebişle uğraşıyosun bideBenimde kızım uyumuyor. Gece 2 de uyuyor 5 de uyanıyor.
İlk ben doğururum galiba..çünkü hem ikiz..hemde sezeryanlıyım
Evet canım..kendiliğinden ikizlere gebe kaldım.bi tanede kızım var..ikiz miydi öyle olur muhtemelen
Iyiyim bende canim boyle sizler yazmayinca meraklaniyorum şahsen iyi oldugunuzu duyunca merakımız gidiyo , benden önce gidiyorsun.doktora bende 30 aralikta gidecegim.gunler geçmiyorSağol canım Allah razı olsun senden. Hamd olsun sen nasılsın.
Benim 27 Aralık randevum var doktorda.
Daha Ikıncı randevum olacak.
Tahlillerim yapılmadı henuz.
Ama kalp atışını görmüştüm ilk termin de
Ahh canim benim cok gecmis olsun ya önce diş seni mahvetti simdide bu durumlar insallah gerek kalmaz yatmana , enfeksiyin bendede cikti ama az dedi bol su ile atlatırmışım sende icebiliyorsan uc ilacini duzgun kullan enfeksiyon geçer insallahCanım ben pek iyi değilim bu aralar. Fazla kusuyorum yemeden içmeden kesilmiş durumdayım. İdrarımda enfeksiyonda çıktı. Hastaneye yatmam gerekebileceğini söyledi doktorum, moral olarak bitik durumdayım yaniama girip sizleri takip ediyorum, yazmasamda okuyorum
Sen de öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. Ben de okula gidiyorum. Sınıfta ders anlatırken maskeyle duramıyorum.Sen ne düşünüyorsun?
Çok sağol canım sorma bitmiş durumdayım artık. Banada doktorum bol su iç dedi ancak ne yiyip içsem 5dakika sonra çıkarıyorum afedersin. O yüzden suda tüketemiyorum maalesef içtiğim suyunda bir faydası olmuyorAhh canim benim cok gecmis olsun ya önce diş seni mahvetti simdide bu durumlar insallah gerek kalmaz yatmana , enfeksiyin bendede cikti ama az dedi bol su ile atlatırmışım sende icebiliyorsan uc ilacini duzgun kullan enfeksiyon geçer insallah
Sagolun kızlar değiştirdim şimdi salıya. Yoksa yılbaşından sonraya kalacak o zamanda 13 olacak nerdeyse. Haftaya salı bakalim heyecan yaptım daha yakın artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?