Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
hurremmsultan canim sesin cikmiyor bayadir nasilsin
Canım ben pek iyi değilim bu aralar. Fazla kusuyorum yemeden içmeden kesilmiş durumdayım. İdrarımda enfeksiyonda çıktı. Hastaneye yatmam gerekebileceğini söyledi doktorum, moral olarak bitik durumdayım yani ama girip sizleri takip ediyorum, yazmasamda okuyorum

Çok geçmiş olsun, umarım hemen atlatırsın.bebeğin nasıl ?

Geçmiş olsun canım çok

Iyiyim bende canim boyle sizler yazmayinca meraklaniyorum şahsen iyi oldugunuzu duyunca merakımız gidiyo , benden önce gidiyorsun.doktora bende 30 aralikta gidecegim.gunler geçmiyor

Ahh canim benim cok gecmis olsun ya önce diş seni mahvetti simdide bu durumlar insallah gerek kalmaz yatmana , enfeksiyin bendede cikti ama az dedi bol su ile atlatırmışım sende icebiliyorsan uc ilacini duzgun kullan enfeksiyon geçer insallah

Sen ne düşünüyorsun?
Sen de öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. Ben de okula gidiyorum. Sınıfta ders anlatırken maskeyle duramıyorum. Sürekli kalabalık toplantılara katılıyorum. Oğlum ilkokulda eve her an virüs taşıma ihtimali var. Ben olmayı düşünüyordum. Ama doktorum öyle söyleyince tereddütle düştüm. Ama şunu dedi: olmanın bir riski var mı bilmiyorum. Ama olmadığında hastalığı kaparan nasıl gececehgi muamma. O da riskli.

Şimdi çok tereddütle düştüm. Bir taraftan nasılsa 2 aşim var acaba kapsam da bir şey olmaz mı diye düşünüyorum. Düşük riskim olduğu için hasta olursam daha mı kotu olur diyorum. Çünkü Covid de düşük riski yaratiyormis. Vallahi kafam karıştı.

Çok sağol canım sorma bitmiş durumdayım artık. Banada doktorum bol su iç dedi ancak ne yiyip içsem 5dakika sonra çıkarıyorum afedersin. O yüzden suda tüketemiyorum maalesef içtiğim suyunda bir faydası olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…