- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.861
Saglıkla kucagına alırsın insallahEvet canım..kendiliğinden ikizlere gebe kaldım.bi tanede kızım var..
Bende çalıştığım için 11+2 de gideceğim umarım erken değildirBana doktorum 11+0 da başlanıyor gitmeye dedi.
O zaman sorun olmazBana doktorum 11+0 da başlanıyor gitmeye dedi.
Ben olacağım canım ya. Sömestırda olayım doğuma kadar korusun diyorum açıkçası.Sen de öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. Ben de okula gidiyorum. Sınıfta ders anlatırken maskeyle duramıyorum.Sürekli kalabalık toplantılara katılıyorum. Oğlum ilkokulda eve her an virüs taşıma ihtimali var. Ben olmayı düşünüyordum. Ama doktorum öyle söyleyince tereddütle düştüm. Ama şunu dedi: olmanın bir riski var mı bilmiyorum. Ama olmadığında hastalığı kaparan nasıl gececehgi muamma. O da riskli.
Şimdi çok tereddütle düştüm. Bir taraftan nasılsa 2 aşim var acaba kapsam da bir şey olmaz mı diye düşünüyorum. Düşük riskim olduğu için hasta olursam daha mı kotu olur diyorum. Çünkü Covid de düşük riski yaratiyormis. Vallahi kafam karıştı.
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum hiç bir testin %100 güvenirliği yok.Hayırlısı artık Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel bi hamilelik geçiririz inşallahNiifty bana da 3750 dediler açıkçası çok geldi ve yaş harici bir tehlikem yok önce ikili testi bi yaptırayım sadece yaştan dolayı çokta sıkıntı olacağını sanmıyorum ultrasonda da ense burun vs iyi çıkarsa çok kurcalamayı düşünmüyorum çok araştırdım testlerin hepsinde yanılma payı var en sağlamı detaylı ultrasonlar çünkü bu testler sadece belirli hastalıkları gösteriyor ama organlar da vücutta vs bir sürü sıkıntı olabiliyor Allaha emanetler artık...
Geçmiş olsun canim. Geçecek bu günler merak etmeCanım ben pek iyi değilim bu aralar. Fazla kusuyorum yemeden içmeden kesilmiş durumdayım. İdrarımda enfeksiyonda çıktı. Hastaneye yatmam gerekebileceğini söyledi doktorum, moral olarak bitik durumdayım yaniama girip sizleri takip ediyorum, yazmasamda okuyorum
Asko gram altın alan senmiyin yaGeçmiş olsun canim. Geçecek bu günler merak etme
Canım ben gramcıyım 24 ayar gramAsko gram altın alan senmiyin yaBende almak istiyorum da hangisi daha mantıklı olur bilemiyorum gram mı ceyrek mi?
Canım ben gramcıyım 24 ayar gramben 650-660 küsürleri bekliyorum ama göremedim daha
Hep gram alırım
Ceyrekten pek yana değilim.
650e düşerse ben batarımmmm deme ööyleeCanım ben gramcıyım 24 ayar gramben 650-660 küsürleri bekliyorum ama göremedim daha
Hep gram alırım
Ceyrekten pek yana değilim.
Şuan bozdurmayacaksan merak etme düşüşler anlık.650e düşerse ben batarımmmm deme ööyleeşuam böyle iyi
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canim. Geçecek bu günler merak etme
Kesinlikle gramBende gram alacagım o zaman
1050 oldu ozman bozdurmadım cidden doyumsuzum pişman oldumŞuan bozdurmayacaksan merak etme düşüşler anlık.
En büyük hatan oydu bence1050 oldu ozman bozdurmadım cidden doyumsuzum pişman oldumAllahdan şuanlık bozdurmıcamm
Canım ilk bebeğim de 2 haftada bir giderdim. Bu arada doktor değiştirdim diğer doktor tam yabancı düşmanı idi.Iyiyim bende canim boyle sizler yazmayinca meraklaniyorum şahsen iyi oldugunuzu duyunca merakımız gidiyo , benden önce gidiyorsun.doktora bende 30 aralikta gidecegim.gunler geçmiyor
Ah canım çok geçmiş olsun. Şu yerine mineralli su icsen fark eder mi acaba. O da çok faydalı ya da limon sıkarak ne bilim migdeninbulandirmaycak bir formül.Çok sağol canım sorma bitmiş durumdayım artık. Banada doktorum bol su iç dedi ancak ne yiyip içsem 5dakika sonra çıkarıyorum afedersin. O yüzden suda tüketemiyorum maalesef içtiğim suyunda bir faydası olmuyor
Ya ben de çok karatliydim aslında.Ben olacağım canım ya. Sömestırda olayım doğuma kadar korusun diyorum açıkçası.
Teşekkür ederimEvet tedavi ile anne olduğum için mecbur aynı hastaneyle devam ediorum guvenemedim dışarıya
Evet canım.Senin dahada sıkıntı valla , bebişle uğraşıyosun bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?