- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.881
Çok sağol canım. Limonlu su tansiyonumu düşürür mü acaba? Zaten aç gezdiğim için 10-6larda, iyice düşmesin birde.Ah canım çok geçmiş olsun. Şu yerine mineralli su icsen fark eder mi acaba. O da çok faydalı ya da limon sıkarak ne bilim migdeninbulandirmaycak bir formül.
Evet annemin tansiyonu çıkınca bol bol limon yiyor düşmesi için. Benimde düştüğünde tuzlu ayran içiyorum çıkması içinÇok sağol canım. Limonlu su tansiyonumu düşürür mü acaba? Zaten aç gezdiğim için 10-6larda, iyice düşmesin birde.
Hmmm normalde doğum paketlerinde toplam 8 muayene oluyor , sınırsız muayene genelde yok aslında 20. Haftaların hayırlısı ile sonuna görürsem ben de o zaman paket alıp 8 muayeneye en lazım zamanlarda kullanabilirim o zamana kadar da devlet e içime sinmezse ucuz bi özele gidebilirim mantıklı ama yılbaşından sonra zam gelecekmiş suan bile en idare eder hastanenin doğum paketi ankara da şaka gibi ama 14.000tl ki yılbaşından sonra bu net en düşük 17.000 TL olur diye tahmin ediyorum bu da çok para ya .. almadığım hizmet için indirim olur mu dedim malesef paket fiyatı net dedi yani 2 li 4 lu ayrıntılı falan yaptirmasam da fiyat değişmiyormus.. sadece doğuma gitmek de riskli doktorun seni az çok tanıması lazım son bir ay gitsen muayene ücretleri masallah en aşağı suan 350 yılbaşı sonrasi 450 olur oyyy oyyy başıma ağrılar girdi bu Türkiye nin halinden biktim yaPaket alıyorsun ya zaten son haftalar cok gitmen gerekiyor ben 10 randevumuda öyle kullandım ilkinde bin TL düşürdüm ikilimi ve ayrıntılı mı yaptırdım diye baskı ile cok sıkıntılı bir gebeliği olmadıgı için başlarda cok gitmiyorum ben ayda bir falan doguma yakın beni stres kaplıyor 2 li için üniversite ye gidecektim cok uzak geldi burda Tıp merkezine sordum 170 TL dedi valla aklıma yattı devlete de randevu aldım küçük ilçe burası yapmazsa orda yaptırcam ayrıntılımıda ali ipek özel muayenede yaptırırım tamam gerisi muayene dogum ilkinde böyle ilerlemişti bunu da böyle yaparım
Hayirli uğurlu olsun canım, Hemen sorayım hangi hastaneye gidiyorsun acaba ankara da ??Merhaba, beni de ekler misiniz? Yaş 32 ilk çocuk Ankara'da yaşıyorum. Tahmini doğum tarihi 25 temmuz
İnşallahEn büyük hatan oydu bence
Yatırımlıksa merak etme zaten . 500 e bile düşse
Anlık
O zaman uzak durayım benEvet annemin tansiyonu çıkınca bol bol limon yiyor düşmesi için. Benimde düştüğünde tuzlu ayran içiyorum çıkması için
Medikalparkla görüştün mü canım ?Hmmm normalde doğum paketlerinde toplam 8 muayene oluyor , sınırsız muayene genelde yok aslında 20. Haftaların hayırlısı ile sonuna görürsem ben de o zaman paket alıp 8 muayeneye en lazım zamanlarda kullanabilirim o zamana kadar da devlet e içime sinmezse ucuz bi özele gidebilirim mantıklı ama yılbaşından sonra zam gelecekmiş suan bile en idare eder hastanenin doğum paketi ankara da şaka gibi ama 14.000tl ki yılbaşından sonra bu net en düşük 17.000 TL olur diye tahmin ediyorum bu da çok para ya .. almadığım hizmet için indirim olur mu dedim malesef paket fiyatı net dedi yani 2 li 4 lu ayrıntılı falan yaptirmasam da fiyat değişmiyormus.. sadece doğuma gitmek de riskli doktorun seni az çok tanıması lazım son bir ay gitsen muayene ücretleri masallah en aşağı suan 350 yılbaşı sonrasi 450 olur oyyy oyyy başıma ağrılar girdi bu Türkiye nin halinden biktim ya
Hayirli uğurlu olsun canım, Hemen sorayım hangi hastaneye gidiyorsun acaba ankara da ??
Sevgili arkadaşlar bugün sabah hem kontrol hem de ikili test için hastaneye gittim. Kaç gündür korkuyordum. Acaba bir şey çıkar mı diye.Benim gebelik düsuk riskli çünkü. Ama bugün anladım ki boş yere kendimizi üzüyoruz. Gereksiz evhamlara kapılarak. Bundan sonra böyle şeyler düşünmeyecegim kendime söz veriyorum.
Bebek 51mm olmuş. Ense kalinligini görebilmek için doktor önce karnımı salladı.Sadece ellerini oynattı. Sonra öksür dedi. O zaman daha hızlı döner. Öksürdüm fıkır fıkır döndü.0.8 dedi ense kalınlığı için. Cinsiyeti sordum. Şimdi bir şey söyleyemem dedi. Hatta 16 ya kadar soylemek istemem dedi. Sonra yanlış çıkar üzmek istemem dedi. Ama bence %51 kız dedi. Bir çıkıntı gösterdi. Yukarı doğru olunca erkek, aşağı doğru olunca kız oluyormuş. Bu bahsettiğiniz nub teorisi mi yoksa.
Sağol canım aile gibi olduk.Iyiyim bende canim boyle sizler yazmayinca meraklaniyorum şahsen iyi oldugunuzu duyunca merakımız gidiyo , benden önce gidiyorsun.doktora bende 30 aralikta gidecegim.gunler geçmiyor
Vallaha döndü zıpladı önce birkaç kere sonra arkasını döndü.Maşallah
Öksürmeyle bebek fıkır fıkır dönüyorsa vay benim bebişin haline. Kaç gündür öksürükten geberiyorum. Bir rahat vermedin diye isyan edecek garibim
Tansiyonu bilmiyorum ama şekeri düşürür. Ama öyle bir tehlikesi varsa içme sakinÇok sağol canım. Limonlu su tansiyonumu düşürür mü acaba? Zaten aç gezdiğim için 10-6larda, iyice düşmesin birde.
Tansiyonuda düşürüyormuş arkadaş yazmışTansiyonu bilmiyorum ama şekeri düşürür. Ama öyle bir tehlikesi varsa içme sakin
Evet canım. Hatta doktor da öneriyor böbrek sorunun yoksa.Tansiyonuda düşürüyormuş arkadaş yazmış
Koruya gidiyorum ben paket aldım. Hamileliğimi öğrendiğimde tesadüfen gittiğim doktorla devam ediyoruz. Çok beğendik.Hmmm normalde doğum paketlerinde toplam 8 muayene oluyor , sınırsız muayene genelde yok aslında 20. Haftaların hayırlısı ile sonuna görürsem ben de o zaman paket alıp 8 muayeneye en lazım zamanlarda kullanabilirim o zamana kadar da devlet e içime sinmezse ucuz bi özele gidebilirim mantıklı ama yılbaşından sonra zam gelecekmiş suan bile en idare eder hastanenin doğum paketi ankara da şaka gibi ama 14.000tl ki yılbaşından sonra bu net en düşük 17.000 TL olur diye tahmin ediyorum bu da çok para ya .. almadığım hizmet için indirim olur mu dedim malesef paket fiyatı net dedi yani 2 li 4 lu ayrıntılı falan yaptirmasam da fiyat değişmiyormus.. sadece doğuma gitmek de riskli doktorun seni az çok tanıması lazım son bir ay gitsen muayene ücretleri masallah en aşağı suan 350 yılbaşı sonrasi 450 olur oyyy oyyy başıma ağrılar girdi bu Türkiye nin halinden biktim ya
Hayirli uğurlu olsun canım, Hemen sorayım hangi hastaneye gidiyorsun acaba ankara da ??
Pursaklardayım banada memorial koru bayındır TOBB falan cok uzak geliyor trafiğe hiç girmek istemiyorum bakalım herhalde ilk dogumum gibi ilerkeyecegimNe taraftasiniz? Ben diğerlerinde dikmendeydim 7 8 dk da memorialda oluyordum çocukların doktoruda orada. Şimdi cayyolu tarafındayım çok uzak geliyor bana da. Ama hastaneler hep o tarafta.
Medicalparki aramadım ama sigorta şirketi orası için 13.500 TL teklif verdi pek normal paketten farkı yok bi kaç hastane için da teklif verdi onlar daha uygundu yarın arayıp sorayım medicalpark in doğum paket ücretini sen oraya mı gidiyorsun?Medikalparkla görüştün mü canım ?
Guzel yer ama çok pahalı sen hangi dr a aldın paketi ?Koruya gidiyorum ben paket aldım. Hamileliğimi öğrendiğimde tesadüfen gittiğim doktorla devam ediyoruz. Çok beğendik.
Ben keseyi görür görmez kurdan dolayı hemen alalım dedim biraz uygun galiba şuanki fiyatlara göre. Şuan ne kadar fiyatlar? Elif ozan şahin. İnanılmaz güler yüzlü ve tatlı bir kadın. Eşim de ben de çok sevdik.Medicalparki aramadım ama sigorta şirketi orası için 13.500 TL teklif verdi pek normal paketten farkı yok bi kaç hastane için da teklif verdi onlar daha uygundu yarın arayıp sorayım medicalpark in doğum paket ücretini sen oraya mı gidiyorsun?
Guzel yer ama çok pahalı sen hangi dr a aldın paketi ?
Bugün aradım fiyatlar rütbesine göre 12.700 ile 15.000 TL arası değişiyor seçtiğin dra göre.. ancak bu şimdiki fiyat yılbaşından sonra zam gelecekmiş gerçekten çok uçuk fiyatlar ya bence şu hayat şartları içinBen keseyi görür görmez kurdan dolayı hemen alalım dedim biraz uygun galiba şuanki fiyatlara göre. Şuan ne kadar fiyatlar? Elif ozan şahin. İnanılmaz güler yüzlü ve tatlı bir kadın. Eşim de ben de çok sevdik.
Ben yaklaşık 1 ay önce 9bine anlaştım.Bugün aradım fiyatlar rütbesine göre 12.700 ile 15.000 TL arası değişiyor seçtiğin dra göre.. ancak bu şimdiki fiyat yılbaşından sonra zam gelecekmiş gerçekten çok uçuk fiyatlar ya bence şu hayat şartları için
Vooov çok avantajlı almışsın hayırlı olsun canım 8 muayene kapsiyor paket demi ?Ben yaklaşık 1 ay önce 9bine anlaştım.
Yok bende araştırma aşamasındayım şu an lokman hekime gidiyorum doktor ultrason cihazları ve paket fiyatı iyi aslında ama yenidoğan bakım ünitesi olmayınca paket almaktan vazgeçtim ikili test için devlete gideceğim bende henüz bulamadım iyi bir hastane bakalımMedicalparki aramadım ama sigorta şirketi orası için 13.500 TL teklif verdi pek normal paketten farkı yok bi kaç hastane için da teklif verdi onlar daha uygundu yarın arayıp sorayım medicalpark in doğum paket ücretini sen oraya mı gidiyorsun?
Guzel yer ama çok pahalı sen hangi dr a aldın paketi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?