- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.901
9 muayene. Dediğim gibi zaten aldığım gün sigorta şirketi tekrar arayıp fiyatları güncellemişti.Vooov çok avantajlı almışsın hayırlı olsun canım 8 muayene kapsiyor paket demi ?
Bu arada ben batıkent Medical Park ile de görüştüm. Hatta oradan alacaktım ama halkla ilişkilere gittiğimizde çok kötü muamele gördük ve koruya döndük. Medical parkın fiyatı daha uygun. Hatta Keçiören medical park daha daha uygundu ama konumdan dolayı düşünmedik.Medicalparki aramadım ama sigorta şirketi orası için 13.500 TL teklif verdi pek normal paketten farkı yok bi kaç hastane için da teklif verdi onlar daha uygundu yarın arayıp sorayım medicalpark in doğum paket ücretini sen oraya mı gidiyorsun?
Guzel yer ama çok pahalı sen hangi dr a aldın paketi ?
Haklısın her türlü uzak hepsi. Bide benim doğum 2.cide anı oldu zor yetiştim. Medical park en azından çevre yoludnan gidince mantıklı.Pursaklardayım banada memorial koru bayındır TOBB falan cok uzak geliyor trafiğe hiç girmek istemiyorum bakalım herhalde ilk dogumum gibi ilerkeyecegim
Doğum sonrası oyun grubu ne Güzel olur ama ben mersindeyim gelememBu arada ne kadar çok Ankarada olan varilerde bir buluşma yapalim
Karar verirsen bana da söyler misin canim ?Yok bende araştırma aşamasındayım şu an lokman hekime gidiyorum doktor ultrason cihazları ve paket fiyatı iyi aslında ama yenidoğan bakım ünitesi olmayınca paket almaktan vazgeçtim ikili test için devlete gideceğim bende henüz bulamadım iyi bir hastane bakalım
Sen paket mi aldın sigorta mi yaptırdın anlamadım canım??9 muayene. Dediğim gibi zaten aldığım gün sigorta şirketi tekrar arayıp fiyatları güncellemişti.
Keçiören bana çok uzak.. Yenimahalle de olan medicalpark ile görüşeceğim bakalım fiyati neymişBu arada ben batıkent Medical Park ile de görüştüm. Hatta oradan alacaktım ama halkla ilişkilere gittiğimizde çok kötü muamele gördük ve koruya döndük. Medical parkın fiyatı daha uygun. Hatta Keçiören medical park daha daha uygundu ama konumdan dolayı düşünmedik.
Ben kullanmıyorum ilaç ama akşamları çok zorlanıyorum bende. Bitecek diye diye 11 hafta oldu ama bitmiyor. Çok şiddetli değil ama zorluyor.Sanırım bende prilam artık etki etmiyor, yemeği zor hazırladım yedim , şuan mutfak bulaşıklarla doldu gidip mide bulantısından yıkayamıyorumAcaba hep içe içe bünye ilaca karşı etkisinimi kaybetti naptı İçmesem nasıl olcam demekki
Angara bebeleri siziBu arada ne kadar çok Ankarada olan varilerde bir buluşma yapalim
Valla cidden çok zorlu oluyor yaaaBen kullanmıyorum ilaç ama akşamları çok zorlanıyorum bende. Bitecek diye diye 11 hafta oldu ama bitmiyor. Çok şiddetli değil ama zorluyor.
Tabi ki söylerimKarar verirsen bana da söyler misin canim ?
Şişşş ban yiyip geldin dimiiAngara bebeleri sizi
Bende aynıyım her hafta hafifler derken kusma sayım arttı. Midem hep ağrıyor hep bulantım var. Nasıl geçecek bilmiyorumBen kullanmıyorum ilaç ama akşamları çok zorlanıyorum bende. Bitecek diye diye 11 hafta oldu ama bitmiyor. Çok şiddetli değil ama zorluyor.
Kizlar ya aşı konusunda ne düşünüyorsunuz?? Doktor bana yeni çalışma yapıldı artık hamileye ilk üç da da aşı yapılıyor dedi ama bununla ilgili sürekli bi karar değişiyor ben şimdilik düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz???
Nubu tam belli degil ama kiz yönünde sanki10+6 nub teorisine gore cinsiyeti nedir anlayan var mi
Ben paket aldım canım ama sigortadan da fiyat almıştım.Karar verirsen bana da söyler misin canim ?
Sen paket mi aldın sigorta mi yaptırdın anlamadım canım??
Keçiören bana çok uzak.. Yenimahalle de olan medicalpark ile görüşeceğim bakalım fiyati neymiş
Tesekkur ederimNubu tam belli degil ama kiz yönünde sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?