Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu arada ben batıkent Medical Park ile de görüştüm. Hatta oradan alacaktım ama halkla ilişkilere gittiğimizde çok kötü muamele gördük ve koruya döndük. Medical parkın fiyatı daha uygun. Hatta Keçiören medical park daha daha uygundu ama konumdan dolayı düşünmedik.

Pursaklardayım banada memorial koru bayındır TOBB falan cok uzak geliyor trafiğe hiç girmek istemiyorum bakalım herhalde ilk dogumum gibi ilerkeyecegim
Haklısın her türlü uzak hepsi. Bide benim doğum 2.cide anı oldu zor yetiştim. Medical park en azından çevre yoludnan gidince mantıklı.

Sanırım bende prilam artık etki etmiyor, yemeği zor hazırladım yedim , şuan mutfak bulaşıklarla doldu gidip mide bulantısından yıkayamıyorum Acaba hep içe içe bünye ilaca karşı etkisinimi kaybetti naptı İçmesem nasıl olcam demekki

Karar verirsen bana da söyler misin canim ?
9 muayene. Dediğim gibi zaten aldığım gün sigorta şirketi tekrar arayıp fiyatları güncellemişti.
Sen paket mi aldın sigorta mi yaptırdın anlamadım canım??
Keçiören bana çok uzak.. Yenimahalle de olan medicalpark ile görüşeceğim bakalım fiyati neymiş

Ben kullanmıyorum ilaç ama akşamları çok zorlanıyorum bende. Bitecek diye diye 11 hafta oldu ama bitmiyor. Çok şiddetli değil ama zorluyor.

Ben kullanmıyorum ilaç ama akşamları çok zorlanıyorum bende. Bitecek diye diye 11 hafta oldu ama bitmiyor. Çok şiddetli değil ama zorluyor.
Bende aynıyım her hafta hafifler derken kusma sayım arttı. Midem hep ağrıyor hep bulantım var. Nasıl geçecek bilmiyorum

Yarın devlet hastanesinde randevum var. Onun fikrini soracağım.
4 Ocak'ta üniversite hastanesinde randevum var onun da fikrini soracağım..
Son olarak bir kaç hafta sonra özeldeki doktoruma gidip onun da fikrini alacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…