Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ankara bayağı hastane bilgisi paylaşmış. Anadolu yakası doktor, hastane paket fiyatı yada öneri paylaşalım hanımlar. Var mı hastanesi netleşen? Doğum paketi alan? Çok kararsızım çünkü.

Bende kız hissediyorum dr pipiyi gözüme soksa bile doğuma kadar o pipi düşer diye beklerim

Bende kız hissediyorum dr pipiyi gözüme soksa bile doğuma kadar o pipi düşer diye beklerim
Haaa haaa gerçekten ben her doktor kontrolünde aynı şeyi doktora sordum. , Düşer mi acaba diye. Son ana kadar acaba doktor yanılmış olabilir mi diye düşündüm durdum.

Ogluma hamileyken erkek olacagını hissetmistim, kızıma hamileykende kız olacagını tahmin etmistim. Simdi yine erkek hissediyorum

Kızlaar dün yazamadım
Dün doktora gittim yaklaşık 35-40 dk ultrasonda baktık bebişe. Ense kalınlığını ölçtürüne kadar canımız çıktı hareket etmiyor kalkmıyor minnoş :) rahatına pek düşkün. Neyse ölçüldü falan her şey normal dedi doktor. %85 de kız ama belli olmaz dedi.
Sonra kan testi verdim 2li test için: sonuçları 3 güne çıkacakmış. Özel lab. Olduğu için sanırım erken çıkıyormuş sonuçlar. Cuma günü iyi haberi alırız inşallah “. Ama ultrasona göre her şey yolunda dedi

Yüksek bir oran soyleyen doktorumuz cıktı Hadi gozun aydın canım saglıkla gelsin minnak sonuclarıda guzel gelir insallah

Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum hiç bir testin %100 güvenirliği yok.Hayırlısı artık Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel bi hamilelik geçiririz inşallah
Benim bir arkadaşım var baya zenginler ailesi dr dolu yaşları genç ve ilk bebek otizmli doğdu en iyi dr lara gittiler ama sonuç anlaşılmadı, ikinciyi doğurdu erkek istediler ama yine kız oldu -ki erkek için dr ların bildiği bir çok yöntemi de denemiştir yani.
Başka bir tanıdığım buranın en eski en pahallı dr undaydı sürekli ama çocuk doğduğu gibi ameliyat oldu sıkıntı vardı iç organlarında anlaşılmamış.
35 yaş üstü ne kadar hamile tanıdığım varsa hepsi amniyosenteze hatta kürtaja zorlandı çoğu yaptırmadı hiçbirinde de bir şey çıkmadı hatta çocuğun biri bu sene fen lisesini kazandı.
Sadece down vs değil ki Allah korusun ama bir sürü hastalık olabiliyor hatta nedensiz kaybedilebiliyor. Allaha tevekkül edip sağlıkla doğurmayı dileyeceğiz çok düşünmemek lazım buna kanaat getirdim ben.
İlk ikisinde hiç böyle telaşlara girmedim maşallah hiçbir sorun da yaşamadım bunda da sırf yaşım sınırda diye çok fazla kurcalamayı düşünmüyorum.

Orası oyle tabiki bende ilk ikisinde hic bir test yaptırmamıstım ama simdi yaptırmak istiyorum. He bisey cıkarsa aldırırmıyım inan bende bilmiyorum zor isler. Allah en hayırlısını bilir elimizden o konuda bisey gelmez. Aynen oyle cok dusunmemek gerekiyor Allah hakkımızda hayırlısını versin

Canim ultrason gosruntusu varsa paylaşırmısın sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…