- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.921
Bize de söyle mutlakaYarın devlet hastanesinde randevum var. Onun fikrini soracağım.
4 Ocak'ta üniversite hastanesinde randevum var onun da fikrini soracağım..
Son olarak bir kaç hafta sonra özeldeki doktoruma gidip onun da fikrini alacağım..
Bende kız hissediyorum dr pipiyi gözüme soksa bile doğuma kadar o pipi düşer diye beklerimDoğru diyorsun aslında. Ama bir şey söyleyim sana. Ben ilk çocuğumda kız hissediyordum erkek çıktı. Şimdi deli gibi kız istiyorum ama erkek hissediyorum.Umarım hepimizin de gönlüne göre olsun. Sen diğer konuşanları boşver. Onlara erkek istiyorum da deme zaten. Hayırlısı olsun. Biz hiç cinsiyet düşünmüyoruz de en güzeli.,
Haaa haaa gerçekten ben her doktor kontrolünde aynı şeyi doktora sordum. ,Bende kız hissediyorum dr pipiyi gözüme soksa bile doğuma kadar o pipi düşer diye beklerim
Bize de söyle mutlaka
Valla benim doktor tam bir cevap vermedi bana.Söylerim tabi ki
Ama bence doktorların bu konuda genel kanısı aşı olmak gerektiği. O yüzden pek tersini söyleyeceklerini sanmıyorum..
10+6 nub teorisine gore cinsiyeti nedir anlayan var mi
Kızlar o zaman ben de bi cinsiyet tahmininizi alırım.
Zaten herkes erkek hissediyor. Hayırlısı bakalımBu bebiş tahminlerimce erkek
Hayırlısı olsun saglıkla gelsinZaten herkes erkek hissediyor. Hayırlısı bakalım
Yüksek bir oran soyleyen doktorumuz cıktıKızlaar dün yazamadım
Dün doktora gittim yaklaşık 35-40 dk ultrasonda baktık bebişe. Ense kalınlığını ölçtürüne kadar canımız çıktı hareket etmiyor kalkmıyor minnoş :) rahatına pek düşkün. Neyse ölçüldü falan her şey normal dedi doktor. %85 de kız ama belli olmaz dedi.
Sonra kan testi verdim 2li test için: sonuçları 3 güne çıkacakmış. Özel lab. Olduğu için sanırım erken çıkıyormuş sonuçlar. Cuma günü iyi haberi alırız inşallah “. Ama ultrasona göre her şey yolunda dedi
Amin. hepimizin yavrusuHayırlısı olsun saglıkla gelsin
Benim bir arkadaşım var baya zenginler ailesi dr dolu yaşları genç ve ilk bebek otizmli doğdu en iyi dr lara gittiler ama sonuç anlaşılmadı, ikinciyi doğurdu erkek istediler ama yine kız oldu -ki erkek için dr ların bildiği bir çok yöntemi de denemiştir yani.Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum hiç bir testin %100 güvenirliği yok.Hayırlısı artık Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel bi hamilelik geçiririz inşallah
Benim bir arkadaşım var baya zenginler ailesi dr dolu yaşları genç ve ilk bebek otizmli doğdu en iyi dr lara gittiler ama sonuç anlaşılmadı, ikinciyi doğurdu erkek istediler ama yine kız oldu -ki erkek için dr ların bildiği bir çok yöntemi de denemiştir yani.
Başka bir tanıdığım buranın en eski en pahallı dr undaydı sürekli ama çocuk doğduğu gibi ameliyat oldu sıkıntı vardı iç organlarında anlaşılmamış.
35 yaş üstü ne kadar hamile tanıdığım varsa hepsi amniyosenteze hatta kürtaja zorlandı çoğu yaptırmadı hiçbirinde de bir şey çıkmadı hatta çocuğun biri bu sene fen lisesini kazandı.
Sadece down vs değil ki Allah korusun ama bir sürü hastalık olabiliyor hatta nedensiz kaybedilebiliyor. Allaha tevekkül edip sağlıkla doğurmayı dileyeceğiz çok düşünmemek lazım buna kanaat getirdim ben.
İlk ikisinde hiç böyle telaşlara girmedim maşallah hiçbir sorun da yaşamadım bunda da sırf yaşım sınırda diye çok fazla kurcalamayı düşünmüyorum.
Canim ultrason gosruntusu varsa paylaşırmısın sakıncası yoksaKızlaar dün yazamadım
Dün doktora gittim yaklaşık 35-40 dk ultrasonda baktık bebişe. Ense kalınlığını ölçtürüne kadar canımız çıktı hareket etmiyor kalkmıyor minnoş :) rahatına pek düşkün. Neyse ölçüldü falan her şey normal dedi doktor. %85 de kız ama belli olmaz dedi.
Sonra kan testi verdim 2li test için: sonuçları 3 güne çıkacakmış. Özel lab. Olduğu için sanırım erken çıkıyormuş sonuçlar. Cuma günü iyi haberi alırız inşallah “. Ama ultrasona göre her şey yolunda dedi
Hemen :)Canim ultrason gosruntusu varsa paylaşırmısın sakıncası yoksa
Ayyy bana kız gibi geldiHemen :)
Yaa masallah nasilda heryeri belli maşallahHemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?