- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.941
Sen yinemi uyumadinAyyy bana kız gibi geldigönlünden ne geçerse o olsun
Ayyyy yeni uyandım desemSen yinemi uyumadin
Ben zeytinburnu avrasya ya gidiyorum çiğdem hoca var ordaHayırlı Geceler bende gece adamıyım. Gecem gündüz gündüzüm gece oldu. İçinizden İstanbul Avrupa yakasında doktora giden var mı? Ben İstanbul Bağcılara özel hastaneye gidiyorum çok iyi bir doktorum var. Fakat 16.haftaya kadar bakabiliyor. Ben İstanbul Çatalcada oturuyorum. Tavsiye edebileceğiniz bayan doktor var mı acaba? Birde sağ kasığımda batma var baya zorluyor bunu yaşayanınız var. I acaba?
Teoriye göre kız sanırım birinde pek net değil ama diğerinde popoya paralel gibi çıkıntı.10+6 nub teorisine gore cinsiyeti nedir anlayan var mi
Amin inşallahTeşekkür ederim araştıracam inşallah. Yaşimdan dolayı riskli durumdayım mecburen özele gidiyorum. Rabbim cümlemize evladımızı sağlıklı bir şekilde kucağimiza almayı nasib etsin inşallah. Kendim gibi sizlerde duamdasınız.
Tesekkur ederim insallahTeoriye göre kız sanırım birinde pek net değil ama diğerinde popoya paralel gibi çıkıntı.
Sağlıkla gelsin.
Benim bebişin bir sürü resmi var geçen muayeneden ama hiç bu çıkıntın olduğu hali yok sinir oldum
Cok tesekkur ederim insallahKız bence canım nub falan anlamıyorum sadece hissimGonlünden gecen olsun
BenHayırlı Geceler bende gece adamıyım. Gecem gündüz gündüzüm gece oldu. İçinizden İstanbul Avrupa yakasında doktora giden var mı? Ben İstanbul Bağcılara özel hastaneye gidiyorum çok iyi bir doktorum var. Fakat 16.haftaya kadar bakabiliyor. Ben İstanbul Çatalcada oturuyorum. Tavsiye edebileceğiniz bayan doktor var mı acaba? Birde sağ kasığımda batma var baya zorluyor bunu yaşayanınız var. I acaba?
Benim +5 ler cuma günlerine geliyo nedense bana da hep +5 iyi gibi gelir iki haftanın tam ortası gibi11+5 olacağım ben
Ben dün gittim. 11+6 yazıyor kağıtta. Benim kafam karışıyor bu artilarda. Ama uygulamalarında 11+3 yazıyordu dün.Benim +5 ler cuma günlerine geliyo nedense bana da hep +5 iyi gibi gelir iki haftanın tam ortası gibiKızları da 38+5 te doğurdum Ama cuma olunca tahlil vermek biraz sıkıntı sanki kan bekleyecek haftasonu gibi geliyor ben 12+1 de gideyim bari pzrts iyidir
11+5 te gidecm.Kızlar 2 li test için ne zaman gidiyorsunuz 11+ 12+ 13+ ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?