Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayırlı Geceler bende gece adamıyım. Gecem gündüz gündüzüm gece oldu. İçinizden İstanbul Avrupa yakasında doktora giden var mı? Ben İstanbul Bağcılara özel hastaneye gidiyorum çok iyi bir doktorum var. Fakat 16.haftaya kadar bakabiliyor. Ben İstanbul Çatalcada oturuyorum. Tavsiye edebileceğiniz bayan doktor var mı acaba? Birde sağ kasığımda batma var baya zorluyor bunu yaşayanınız var. I acaba?

Ben zeytinburnu avrasya ya gidiyorum çiğdem hoca var orda

10+6 nub teorisine gore cinsiyeti nedir anlayan var mi
Teoriye göre kız sanırım birinde pek net değil ama diğerinde popoya paralel gibi çıkıntı.
Sağlıkla gelsin.
Benim bebişin bir sürü resmi var geçen muayeneden ama hiç bu çıkıntın olduğu hali yok sinir oldum

Amin inşallah Sağlıkla kucağımıza alırız

Herkese günaydın cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor cok heyecanli biran önce öğrensek hepimiz ben yorum yüzdelik istemeyeceğim. Cinsiyeti kesin öğrenmek isteyeceğim bekleyeceğim o yüzden ocağın ilk haftasini

Ben doktorumdan da çok memnunum. Üstelik sana yakın bir ilçedeyiz. Hemen yazayım özelden.

11+5 olacağım ben
Benim +5 ler cuma günlerine geliyo nedense bana da hep +5 iyi gibi gelir iki haftanın tam ortası gibi Kızları da 38+5 te doğurdum Ama cuma olunca tahlil vermek biraz sıkıntı sanki kan bekleyecek haftasonu gibi geliyor ben 12+1 de gideyim bari pzrts iyidir

Ben dün gittim. 11+6 yazıyor kağıtta. Benim kafam karışıyor bu artilarda. Ama uygulamalarında 11+3 yazıyordu dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…