Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben dün gittim. 11+6 yazıyor kağıtta. Benim kafam karışıyor bu artilarda. Ama uygulamalarında 11+3 yazıyordu dün.
Son adet tarihine göre aslında normali yani 11+3 tür ama ultrasonda ölçüme göre değişiyor belki normalden biraz daha uzundur yada dr biraz fazla ölçmüştür milim bile farkediyor çünkü + - 10 gün normal diye biliyorum sen adetine göre söyle hep.

Kızlar geceleri beni sıtma tutuyor yaa aşırı üşüyorum ev de aksine baya sıcak eşim afedersiniz pijama bile giymiyor çocuklar terliyor ben uykumdan uyanıp titriyorum kansız mı kaldım nedir

Hosgeldin tedirgin olunan haftalar ama insaallah sağlıkla ilerleriz. Güzel sonuçlar alırsın insaallah

Kızlar 2 li test için ne zaman gidiyorsunuz 11+ 12+ 13+ ???
Benim pazartesi günü randevum var 9+2 olacağım. Doktor söyler diye düşünüyorum çünkü kendisi yapacak. Sanki 12+ benim aklıma daha çok yatıyor
Belirtilerin ne alemde? Günlerimiz aynı sayılır. Benim dünden beri 0 belirti. Bu beni biraz tedirgin ediyor

Bu dönemde oluyor bir gidip bir geliyor belirtiler. dinlenme fırsatı gibi düşün

Bu dönemde oluyor bir gidip bir geliyor belirtiler. dinlenme fırsatı gibi düşün
Ay inşallah Bu ilk üç ay hep beni tedirgin ediyor. En çok kayıp bu dönemde yaşanıyormuş ama bu günleri atlatırsak da, kucağımıza alma oranı çok yüksek En azından göbeğim çıksa bak büyüyor diyeceğim ama o da yok

Son düzenleme:
Kızlar 2 li test için ne zaman gidiyorsunuz 11+ 12+ 13+ ???
Allah izin verirse sat'a göre 11+5 de gidicem canım
Kızlar geceleri beni sıtma tutuyor yaa aşırı üşüyorum ev de aksine baya sıcak eşim afedersiniz pijama bile giymiyor çocuklar terliyor ben uykumdan uyanıp titriyorum kansız mı kaldım nedir
Nasil sıcak ya hangi şehirdesin veya evinizin yalıtım i falan mı var bizim evde battaniyesiz tv bile izleyemiyoruz evin içinde rüzgar esiyor dış yalıtımı falan yok tabi bi de pencereler eski tip tahta, pakpen değil soğuk giriyor doncam valla

Evet 11 hafta sonrası gebelikler %95 sağlıkla ilerliyor insaallah. Az kaldı sonrasi güzel zamanlar

Ankara aşırı soğuk bencede. Araba buz tutmuş sabah zor çıktım yola

3 Ekim adet o zaman bugün 11+4 ama 4 gün ilerde ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…