Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
Doktor bana yasak yok dedi ama ben hamile kaldigimdan beri yakınlaşmadim korkuyorum ilk 3 aydan

Benim diğer gebeliklerim de belirtisiz geçtiği için çok takmıyorum bunda ekstra biraz vardı ama onlar da geçti gibi sadece göğüslerde sızlama var Allaha emanetler canım bir sıkıntı olsa belli eder diye düşünüyorum zaten sağlıklıysa bir şey olmaz sağlıksızsa da ileride ortaya çıkmasındansa küçükken çıkması daha iyi bence.

İndirimde Evrene mesaj olarak alsam mı diyorum sonra abartma diyorum seneye Kasım gibi giyer hayali bile güzel.
Bu saatten sonra evrene istediğin mesajı gönder onun cinsiyeti belli zaten ama sen bilirsin
Kızsa giydirirsin erkekse birine hediye götürürsün çok beğendiysen al gitsin

Doktor bana yasak yok dedi ama ben hamile kaldigimdan beri yakınlaşmadim korkuyorum ilk 3 aydan
Bize son gidişimizde yasak koydu. Zaten eşim de çok korkuyor. Yasak olmasa bile ilk 3 ay istemezdim. Sonra da yaparız bir şeyler

Edirne. Evde mantolama var pencereler çift cam yazın serin kışın sıcak oluyor çok şükür birde kombi sürekli çalışıyor biz sıcak seviyoruz içerisi hep 25 dereceye ayarlı.

Valla eşime kalsa durmayacakta ben inanılmaz soğudum o işten tiksiniyorum sanki adam yanağımdan öpse dövesim geliyor o derece

Ben kendi yasağımı koydum ilk 3 ay için.
Biz aşılama olduğu günden beri münasebet yaşamadık baya oldu yani
Bize son gidişimizde yasak koydu. Zaten eşim de çok korkuyor. Yasak olmasa bile ilk 3 ay istemezdim. Sonra da yaparız bir şeyler
Ya doktor da bize çok zorlamadan haftada 1 falan olabilir yasak değil dedi ama ben acayip korkuyorum cesaret edemedim eşime kalsa yapacak ama benden yüz bulamıyor ilk 3 ay ne bileyim sanki sonra da istemem gibi korkuyorum nedense afedersin orgazm sırasında kasılıyoruz ya o an bebege kan gitmez rahim kasılır diue korkuyorum
Valla eşime kalsa durmayacakta ben inanılmaz soğudum o işten tiksiniyorum sanki adam yanağımdan öpse dövesim geliyor o derece
Tiksinme yok bende açıkçası istiyorum ama korkuyorum . Dövesim geliyora çok güldüm ama

Bundan 2 hafta onceye kadar kocam uyuduktan sonra yataga giryordum uyusun nolur istemesin diye simdi ben adamin pesinde gezer oldum resmen geçen kizimi uyutcam uyuma geliyom diyorum allahallah diyor

Bundan 2 hafta onceye kadar kocam uyuduktan sonra yataga giryordum uyusun nolur istemesin diye simdi ben adamin pesinde gezer oldum resmen geçen kizimi uyutcam uyuma geliyom diyorum allahallah diyor
Ne yalan söyleyeyim bende de çok istek oldu hormonel sanirim ama gel gör ki korkuyorum ilk üç ay niyetim yok sonrasında da orgazm kısmından korkuyorum kasılma oluyor bi sey olur mu diye ne bileyim bilemedim

Kızlar merha şiddetli karın agrısı ve sırt agrısı yalayan oldumu aranızda dün geceden beri kötüyüm baya bir tavsiyeniz olur mu acaba ?

Kızlar merha şiddetli karın agrısı ve sırt agrısı yalayan oldumu aranızda dün geceden beri kötüyüm baya bir tavsiyeniz olur mu acaba ?
Benim karnım sürekli ağrıyor. Ama benim miyomum var. Belki ondandır. Bir de ne yaparsam yapayım ayaklarım çok üşüyor. Sıcak su torbası koyuyorum ayağıma.

valla benim 2 3 gündür sağ omzumun az aşağısı sırtıma doğru çok ağrıyor, soğuktada kalmadım ama sanki böyle üşütme ağrısı gibi ağrıyor yani.anlamlandıramadım açıkcası.su torbası falan koyuyorum omzuma doğru biraz iyi gelir gibi oluyor.karın ağrım olmadı ama yakın zamanda ilk adet zamanımda olmuştu sadece.

Ben gaz sancısı gibi düşündüm önce hani sırtımada vurunca karnımda baya şişti dün gece bugun daha iyi karnım düne göre ama hala bir hassasiyet ve agrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…