- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.981
12 h 5 de gidecegim benKızlar 2 li test için ne zaman gidiyorsunuz 11+ 12+ 13+ ???
Ben kendi yasağımı koydum ilk 3 ay için.Kızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
Doktor bana yasak yok dedi ama ben hamile kaldigimdan beri yakınlaşmadim korkuyorum ilk 3 aydan
Ama erkek dememiş kız demiş.Yaa masallah nasilda heryeri belli maşallaherkekse her yeri cabuk belli olurmus zaten bu bebişte öyle ama nubunu çözemedim
Ben de hep şöyle düşündüm. Hani burda 2 çıkıntı var ya acaba biri popo diğeri cinsel organ mi diye ?Hemen :)
Benim diğer gebeliklerim de belirtisiz geçtiği için çok takmıyorum bunda ekstra biraz vardı ama onlar da geçti gibi sadece göğüslerde sızlama var Allaha emanetler canım bir sıkıntı olsa belli eder diye düşünüyorum zaten sağlıklıysa bir şey olmaz sağlıksızsa da ileride ortaya çıkmasındansa küçükken çıkması daha iyi bence.Benim pazartesi günü randevum var 9+2 olacağım. Doktor söyler diye düşünüyorum çünkü kendisi yapacak. Sanki 12+ benim aklıma daha çok yatıyor
Belirtilerin ne alemde? Günlerimiz aynı sayılır. Benim dünden beri 0 belirti. Bu beni biraz tedirgin ediyor
Bu saatten sonra evrene istediğin mesajı gönder onun cinsiyeti belli zaten ama sen bilirsinİndirimde Evrene mesaj olarak alsam mı diyorum sonra abartma diyorumseneye Kasım gibi giyer hayali bile güzel.
Bize son gidişimizde yasak koydu. Zaten eşim de çok korkuyor. Yasak olmasa bile ilk 3 ay istemezdim. Sonra da yaparız bir şeylerKızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
Doktor bana yasak yok dedi ama ben hamile kaldigimdan beri yakınlaşmadim korkuyorum ilk 3 aydan
Edirne. Evde mantolama var pencereler çift cam yazın serin kışın sıcak oluyor çok şükür birde kombi sürekli çalışıyor biz sıcak seviyoruz içerisi hep 25 dereceye ayarlı.Allah izin verirse sat'a göre 11+5 de gidicem canım
Nasil sıcak ya hangi şehirdesin veya evinizin yalıtım i falan mı var bizim evde battaniyesiz tv bile izleyemiyoruz evin içinde rüzgar esiyor dış yalıtımı falan yok tabi bi de pencereler eski tip tahta, pakpen değil soğuk giriyor doncam valla
Valla eşime kalsa durmayacakta ben inanılmaz soğudum o işten tiksiniyorum sanki adam yanağımdan öpse dövesim geliyor o dereceKızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
Biz aşılama olduğu günden beri münasebet yaşamadık baya oldu yaniBen kendi yasağımı koydum ilk 3 ay için.
Ya doktor da bize çok zorlamadan haftada 1 falan olabilir yasak değil dedi ama ben acayip korkuyorum cesaret edemedim eşime kalsa yapacak ama benden yüz bulamıyor ilk 3 ay ne bileyim sanki sonra da istemem gibi korkuyorum nedense afedersin orgazm sırasında kasılıyoruz ya o an bebege kan gitmez rahim kasılır diue korkuyorumBize son gidişimizde yasak koydu. Zaten eşim de çok korkuyor. Yasak olmasa bile ilk 3 ay istemezdim. Sonra da yaparız bir şeyler
Tiksinme yok bende açıkçası istiyorum ama korkuyorum . Dövesim geliyora çok güldüm amaValla eşime kalsa durmayacakta ben inanılmaz soğudum o işten tiksiniyorum sanki adam yanağımdan öpse dövesim geliyor o derece
SöylemediDoktor birsey söyledi mi?
Al gitsin. İnanarak al, evren alır mesajıİndirimde Evrene mesaj olarak alsam mı diyorum sonra abartma diyorumseneye Kasım gibi giyer hayali bile güzel.
Bundan 2 hafta onceye kadar kocam uyuduktan sonra yataga giryordum uyusun nolur istemesin diyeKızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
Ne yalan söyleyeyim bende de çok istek oldu hormonel sanirim ama gel gör ki korkuyorum ilk üç ay niyetim yok sonrasında da orgazm kısmından korkuyorum kasılma oluyor bi sey olur mu diye ne bileyim bilemedimBundan 2 hafta onceye kadar kocam uyuduktan sonra yataga giryordum uyusun nolur istemesin diyesimdi ben adamin pesinde gezer oldum resmen geçen kizimi uyutcam uyuma geliyom diyorum allahallah diyor
12+6 ya denk gelicek benimdeKızlar 2 li test için ne zaman gidiyorsunuz 11+ 12+ 13+ ???
Benim karnım sürekli ağrıyor. Ama benim miyomum var. Belki ondandır. Bir de ne yaparsam yapayım ayaklarım çok üşüyor. Sıcak su torbası koyuyorum ayağıma.Kızlar merha şiddetli karın agrısı ve sırt agrısı yalayan oldumu aranızda dün geceden beri kötüyüm baya bir tavsiyeniz olur mu acaba ?
valla benim 2 3 gündür sağ omzumun az aşağısı sırtıma doğru çok ağrıyor, soğuktada kalmadım ama sanki böyle üşütme ağrısı gibi ağrıyor yani.anlamlandıramadım açıkcası.su torbası falan koyuyorum omzuma doğru biraz iyi gelir gibi oluyor.karın ağrım olmadı ama yakın zamanda ilk adet zamanımda olmuştu sadece.Kızlar merha şiddetli karın agrısı ve sırt agrısı yalayan oldumu aranızda dün geceden beri kötüyüm baya bir tavsiyeniz olur mu acaba ?
Ben gaz sancısı gibi düşündüm önce hani sırtımada vurunca karnımda baya şişti dün gece bugun daha iyi karnım düne göre ama hala bir hassasiyet ve agrı varvalla benim 2 3 gündür sağ omzumun az aşağısı sırtıma doğru çok ağrıyor, soğuktada kalmadım ama sanki böyle üşütme ağrısı gibi ağrıyor yani.anlamlandıramadım açıkcası.su torbası falan koyuyorum omzuma doğru biraz iyi gelir gibi oluyor.karın ağrım olmadı ama yakın zamanda ilk adet zamanımda olmuştu sadece.
Doktorum yasak yok dedi bize haftada 1 olacak şekilde devam ediyoruz zorlamadan, bir sıkıntı olmadıKızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?