Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar merha şiddetli karın agrısı ve sırt agrısı yalayan oldumu aranızda dün geceden beri kötüyüm baya bir tavsiyeniz olur mu acaba ?
Normal diyorlar bu süreçte kramp şeklinde olmadığı sürece.
Magnezyum takviyesi alıyor musun?

Benim karnım sürekli ağrıyor. Ama benim miyomum var. Belki ondandır. Bir de ne yaparsam yapayım ayaklarım çok üşüyor. Sıcak su torbası koyuyorum ayağıma.
Sıcak su torbası riskli değil mi banyoda bile sıcak su ile duş alma dedi bana doktor riskli değilse ben de sıcak su torbası koyayım ya ayağıma inan donuyor ayaklarım, Burun kivirdigim patikleri giyiyorum

Ben gaz sancısı gibi düşündüm önce hani sırtımada vurunca karnımda baya şişti dün gece bugun daha iyi karnım düne göre ama hala bir hassasiyet ve agrı var
Gaz sancısı da olabilir o zaman canım seninki büyük ihtimalle, bende üşüttüm diye düşünüyorum üstümü falan açdım herhalde farkında olmadan.inşallah geçer bir an önce ikimzinde

Kizlarrrr selam herkese Haziran anneleri yavaştan bebislerini hissetmeye başladılar darısı bize olsun inşallah
Mide bulantısından Benim kocayı görmeye tahammülüm yok bu aralar bizde o iş 9 ay askıya alınır ilk doğumda da kirkim çıkana kadar dokunmadi bana korkuyo içimde cocuk olması düşüncesi geriyo adapte olamıyor cocuk hareket eder falan diye yazık kiz adama üzüldüm suan.
.

Ne yalan söyleyeyim bende de çok istek oldu hormonel sanirim ama gel gör ki korkuyorum ilk üç ay niyetim yok sonrasında da orgazm kısmından korkuyorum kasılma oluyor bi sey olur mu diye ne bileyim bilemedim
Kiz sal gitsin hic bişeycik olmaz cok zorlamdan usul usul şey ettirin , hormonlar tavan valla bu aralar

Kocam dursa ben duramıyomm

Kızlar 2li test sonucum çıktı...
Yaşım 35 çok korkuyordum, doktor da ameliyattaymış aradım ulaşamadım, sizlere sorayım,

Down sendromu risk oranı : 1:12900
Sadece yaş risk oranı : 1:352
Trizomi 18/13 risk oranı : 1:99000

Doktor gebelik öncesi gibi aynen devam edebilirsiniz dedi biz de aynen devam ediyoruz
Ben korkuyorum ya
Benim eşim korkuyor, önceki hamileliklerimde de istememişti. Doktor serbest dedi.
Sıkıntılı işler
Kiz sal gitsin hic bişeycik olmaz cok zorlamdan usul usul şey ettirin , hormonlar tavan valla bu aralar
Ahahahahah uc ay hayırlısı ile dolsun da bakalım ne olacak

Maşallah canım güzel sanki sonuçların, yanlış birsey demek istemem ama sadece yas azcık oranı yüksek ama oda normal sanki 1/250 altına risk çıkıyor diye duymuştum.ama genel olarak diğer sonuçların düşük risk çıkdığından sorun olmayacaktır. doktorundan çok daha güzel bilgiler alacaksın inşallah

Sabırsızlıkla mesajınızı bekliyorum. Kadınlar kulübüne yeni üye oldum sayılır pek teferruatlı bilmiyorum.özelden mesaj atarsanız inşallah görürüm

Arkadaşlar merhaba herkese. Ben ikili tarama testi yaptırdım. Trısomi 18 1:14500 çıktı. Mutlaka doktora danışacağım ama insan heyecanlanıyor. sizce bu değer ne anlama geliyor? Down Sendromu ile ilgili bir sorun yokmuş. Ama bunu yorumlatmadım. Acil cevap yazan olurmu acaba

Iki sonuçta güzel zaten oran veriyor. Yaştan dolayı düşük çıkması normal genel oran yinede gayet iyi. 1/250 ve altı risk sayilabilirmis. Bende 3.gebelik ama ilk kez yaptıracağım biraz araştırmıştim.

Benim de dün çıktı sonuçlarım. Doktor sorun yok demiş mesajda. Yaş oranı 293 risk çıkmış yaşım 36. Sizinki gayet iyi bence. Darısı dörtlü teste. Umarım sorunsuz geçsin hepimizin. Hep bi stres şu test işi. İlk gebeliğimde oğlumda amniosentez yaptırmak zorunda kalmıştım aldırmayacağım bile bile neyle karşılaşacağımı bileyim diye. Değişik bir kalıtım bozukluğu çıkmıştı. Şükür ki herşey yolunda gitti. Boşuna 6 ay stresle geçti o dönemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…