- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.021
Bu sonuçlar kan testiyle mi çıkıyor acaba? Benim ilk gebeliğim hiçbir fikrim yok da.Kızlar 2li test sonucum çıktı...
Yaşım 35 çok korkuyordum, doktor da ameliyattaymış aradım ulaşamadım, sizlere sorayım,
Down sendromu risk oranı : 1:12900
Sadece yaş risk oranı : 1:352
Trizomi 18/13 risk oranı : 1:99000
TamamHormonlardan olabiliyormuş canım adama saldırma emi usul usul yaklaş korkutma
Attım :) bildirim çubuğunun hemen yanından görebilirsinizSabırsızlıkla mesajınızı bekliyorum. Kadınlar kulübüne yeni üye oldum sayılır pek teferruatlı bilmiyorum.özelden mesaj atarsanız inşallah görürüm
Teşekkür ederim. Hepimiz için güzel sonuçlar alırız inşallah.Iki sonuçta güzel zaten oran veriyor. Yaştan dolayı düşük çıkması normal genel oran yinede gayet iyi. 1/250 ve altı risk sayilabilirmis. Bende 3.gebelik ama ilk kez yaptıracağım biraz araştırmıştim.
Kızlar 2li test sonucum çıktı...
Yaşım 35 çok korkuyordum, doktor da ameliyattaymış aradım ulaşamadım, sizlere sorayım,
Down sendromu risk oranı : 1:12900
Sadece yaş risk oranı : 1:352
Trizomi 18/13 risk oranı : 1:99000
Bu sonuçlar kan testiyle mi çıkıyor acaba? Benim ilk gebeliğim hiçbir fikrim yok da.
Bu arada pek anlamam ama mesela 1:352 olan, eğer 352de 1 demek ise, çok nadir bir ihtimal değil mi? Yani iyi bir şey gibi
Direk 4lü yapmıyorlar mı canımBenim sırada 3. tarama testi var kızlar inşallah hayırlısı olur
Millet burda kocişiyle cimaağ eyleyemiyor sen altinmi kovaliyon bacimKızlar altın 647 ye kadar düştü
Biraz daha bekleyeceğim
Kac gr alacaksın?Kızlar altın 647 ye kadar düştü
Biraz daha bekleyeceğim
Ayağıma koyuyorum benSıcak su torbası riskli değil mi banyoda bile sıcak su ile duş alma dedi bana doktor riskli değilse ben de sıcak su torbası koyayım ya ayağıma inan donuyor ayaklarım, Burun kivirdigim patikleri giyiyorum
DevamkeKızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
Doktor bana yasak yok dedi ama ben hamile kaldigimdan beri yakınlaşmadim korkuyorum ilk 3 aydan
Hahahaha buna çok güldümMillet burda kocişiyle cimaağ eyleyemiyor sen altinmi kovaliyon bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?