Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu sonuçlar kan testiyle mi çıkıyor acaba? Benim ilk gebeliğim hiçbir fikrim yok da.
Bu arada pek anlamam ama mesela 1:352 olan, eğer 352de 1 demek ise, çok nadir bir ihtimal değil mi? Yani iyi bir şey gibi

Sizin test sonuçlarını görünce bende sevindim yaştan dolayı kötü çıkar diye düşünüyordum oranlar çok iyi sağlıkla doğsunlar inşallah

Bana değerin iyi geldi. Oranlar iyi çıkmış.
Yaş riski oranı seni korkutmasın bence..

Bu sonuçlar kan testiyle mi çıkıyor acaba? Benim ilk gebeliğim hiçbir fikrim yok da.
Bu arada pek anlamam ama mesela 1:352 olan, eğer 352de 1 demek ise, çok nadir bir ihtimal değil mi? Yani iyi bir şey gibi

Evet canım kan testiyle çıkıyor. 12900de 1, 99000'de 1 ihtimal demek oluyormuş.
Benim de ilk gebeliğim, öğreniyoruz yavaş yavaş.

Ben çalışmayı yeni bıraktım ama bıraktığımdan beri evde iyice miskinleştim sanki.. Yoksa bu haftalarda mı böyle oluyor anlamadım. Bir orda yatıyorum bir diğer koltukta.. Gece deseniz içimde bir kurt var sanki uyutmuyor düşün düşün Rabbim kolaylık versin valla ❤

Bugün kontrolüm vardı devlet hastanesinde. 2 haftada baya büyümüş de hareketler yapıyodu içeride. 43mm olmuş cevizim

Bu arada merak edenler için covid aşısı için doktora sordum. "3 ay dolunca mutlaka yaptırın. Omicron varyantı hamileler için daha yüksek riskli" dedi..

Sıcak su torbası riskli değil mi banyoda bile sıcak su ile duş alma dedi bana doktor riskli değilse ben de sıcak su torbası koyayım ya ayağıma inan donuyor ayaklarım, Burun kivirdigim patikleri giyiyorum
Ayağıma koyuyorum ben karna koyulmaz tabi. Ayağı sıcak tutmak lazım risk olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…