- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.041
Iste ayakta da sıkıntı diye duyuyorum hep eğer yanlis duyduysam ben de koyayım ayaklarıma kar yağıyor resmenAyağıma koyuyorum benkarna koyulmaz tabi. Ayağı sıcak tutmak lazım risk olmaz korkma
Bizde ilk zamanlar korktuk ama doktor aşırı sert davranmadan olabilir dedi orada bir bebek olduğunu zaten unutmuyorsun o an ama ben birkaç yerde eğer riskli bir durum yoksa bedenen ve zihinen rahatlık verdiği için iyi geldiğini de okudum.Kızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
Doktor bana yasak yok dedi ama ben hamile kaldigimdan beri yakınlaşmadim korkuyorum ilk 3 aydan
Hayırlısı ile ilk 3 ay bitsin bi bakalım ne olacakBizde ilk zamanlar korktuk ama doktor aşırı sert davranmadan olabilir dedi orada bir bebek olduğunu zaten unutmuyorsun o an ama ben birkaç yerde eğer riskli bir durum yoksa bedenen ve zihinen rahatlık verdiği için iyi geldiğini de okudum.
Millet burda kocişiyle cimaağ eyleyemiyor sen altinmi kovaliyon bacim
10 grKac gr alacaksın?
Bende takipteyim 500 bekliyorum insallah düşer
Yani ben hiç duymadım ayakta sıkıntı olacağınıHayırlısı ile ilk 3 ay bitsin bi bakalım ne olacak
Iste ayakta da sıkıntı diye duyuyorum hep eğer yanlis duyduysam ben de koyayım ayaklarıma kar yağıyor resmen
Neyi nere koyuyonuz gı anlamadimYani ben hiç duymadım ayakta sıkıntı olacağınıebe akrabamız vardı. Sakin karnına koyma ama ayağına koyabilirsin demişti. Ama ne zaman için demişti bilemiyorum. Fakat ayaktan bir sakınca olacahlgini sanmıyorum. Ben koyuyorum valla.
O neki oyle merak ettimKızlar aşermeler ne durumda benim canım ne görsem çekiyoLokanta siparişlerine çalışıyor bu ara kocam Az önce de sipariş verdim lokantada ikram olarak verdikleri bişey var ama siparişe koymuyorlar ondan da koyar mısınız gebeyim de canım çekti dedim tamam abla senin siparişi de öne alıyorum dedi ikramdan da 3 kutu birden göndermiş adam ahahahahaha
Neydi ya çok merak ettimKızlar aşermeler ne durumda benim canım ne görsem çekiyoLokanta siparişlerine çalışıyor bu ara kocam Az önce de sipariş verdim lokantada ikram olarak verdikleri bişey var ama siparişe koymuyorlar ondan da koyar mısınız gebeyim de canım çekti dedim tamam abla senin siparişi de öne alıyorum dedi ikramdan da 3 kutu birden göndermiş adam ahahahahaha
Dikkat et cok pis kabiz yapiyorben de dün eşime mesaj attım narrrr narrrr diyeneyseki almış gelmiş
Yiyemiyorum yiyemiyommmKızlar aşermeler ne durumda benim canım ne görsem çekiyoLokanta siparişlerine çalışıyor bu ara kocam Az önce de sipariş verdim lokantada ikram olarak verdikleri bişey var ama siparişe koymuyorlar ondan da koyar mısınız gebeyim de canım çekti dedim tamam abla senin siparişi de öne alıyorum dedi ikramdan da 3 kutu birden göndermiş adam ahahahahaha
Beni etkilemiyorDikkat et cok pis kabiz yapiyor
Ohh 500 mü ?Bende takipteyim 500 bekliyorum insallah düşer
Iki kuruş param vardı oda eriyor bari bebeme harcayaydimOhh 500 mü ?o kadar dÜşer mi sence ?
Yani ben hiç duymadım ayakta sıkıntı olacağınıebe akrabamız vardı. Sakin karnına koyma ama ayağına koyabilirsin demişti. Ama ne zaman için demişti bilemiyorum. Fakat ayaktan bir sakınca olacahlgini sanmıyorum. Ben koyuyorum valla.
Hemen ben de su isitiyorum
Kiz nasıl lokanta dan yiyorsun ben hiç yemiyorum çok canım istesede toksoplazma zıkkımı yüzünden doktor asla dışarıdan yemeyeli hamileler bir sürü sıkıntı olabilir dedi gözüm korktu aslında benimde canım hamburger istiyor ama yiyemiyorumKızlar aşermeler ne durumda benim canım ne görsem çekiyoLokanta siparişlerine çalışıyor bu ara kocam Az önce de sipariş verdim lokantada ikram olarak verdikleri bişey var ama siparişe koymuyorlar ondan da koyar mısınız gebeyim de canım çekti dedim tamam abla senin siparişi de öne alıyorum dedi ikramdan da 3 kutu birden göndermiş adam ahahahahaha
Bana Portakal demeye soğuk soguk yiyordum sulu yemek pek yiyemiyorum ama meyve delisi oldum geçen kontrolde doktor yasakladı özellikle de portakalı neden dedim şeker oranı yüksek, ekşi elma , greyfurt falan ye dedi ekşi meyve de hiç sevmemO neki oyle merak ettimbende portakal canavari oldum iyice gunde 4 tane yiyorum resmen soguk soguk hosuma gidiyor susamis gibi yiyorum bikac günede greyfurta geçiş yaparim tuz bana bana yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?