Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar cinsel münasebet olarak ne durumdasınız??
Doktor bana yasak yok dedi ama ben hamile kaldigimdan beri yakınlaşmadim korkuyorum ilk 3 aydan
Bizde ilk zamanlar korktuk ama doktor aşırı sert davranmadan olabilir dedi orada bir bebek olduğunu zaten unutmuyorsun o an ama ben birkaç yerde eğer riskli bir durum yoksa bedenen ve zihinen rahatlık verdiği için iyi geldiğini de okudum.

Hayırlısı ile ilk 3 ay bitsin bi bakalım ne olacak

Hayırlısı ile ilk 3 ay bitsin bi bakalım ne olacak
Yani ben hiç duymadım ayakta sıkıntı olacağını ebe akrabamız vardı. Sakin karnına koyma ama ayağına koyabilirsin demişti. Ama ne zaman için demişti bilemiyorum. Fakat ayaktan bir sakınca olacahlgini sanmıyorum. Ben koyuyorum valla.

Neyi nere koyuyonuz gı anlamadim

Kızlar aşermeler ne durumda benim canım ne görsem çekiyo Lokanta siparişlerine çalışıyor bu ara kocam Az önce de sipariş verdim lokantada ikram olarak verdikleri bişey var ama siparişe koymuyorlar ondan da koyar mısınız gebeyim de canım çekti dedim tamam abla senin siparişi de öne alıyorum dedi ikramdan da 3 kutu birden göndermiş adam ahahahahaha

O neki oyle merak ettim bende portakal canavari oldum iyice gunde 4 tane yiyorum resmen soguk soguk hosuma gidiyor susamis gibi yiyorum bikac günede greyfurta geçiş yaparim tuz bana bana yerim

Neydi ya çok merak ettim

Yiyemiyorum yiyemiyommm yemek yiyeceğim günleri özlemle bekliyorum. Şu bunalımlı halim geçsin geçtiği hafta 1 kilo alicam. Onume ne gelirse yiyeceğim.

Sanki milyarlarca dolarım varmış ve Bi anda batmisim gibi bir his var içimde İngilizce çalışıyım diyorum elim gitmiyor ki çok severim,böyle bir bunalım hali ,bıkkınlık, dünya yıkılsa umurum olmaz bir hal ...

Hemen ben de su isitiyorum ayaklarım nihayet ısınacak
Kiz nasıl lokanta dan yiyorsun ben hiç yemiyorum çok canım istesede toksoplazma zıkkımı yüzünden doktor asla dışarıdan yemeyeli hamileler bir sürü sıkıntı olabilir dedi gözüm korktu aslında benimde canım hamburger istiyor ama yiyemiyorum
O neki oyle merak ettim bende portakal canavari oldum iyice gunde 4 tane yiyorum resmen soguk soguk hosuma gidiyor susamis gibi yiyorum bikac günede greyfurta geçiş yaparim tuz bana bana yerim
Bana Portakal demeye soğuk soguk yiyordum sulu yemek pek yiyemiyorum ama meyve delisi oldum geçen kontrolde doktor yasakladı özellikle de portakalı neden dedim şeker oranı yüksek, ekşi elma , greyfurt falan ye dedi ekşi meyve de hiç sevmem benim pıhtılaşma çeşidi kilo aldıkça risk büyür preeklampsi riski artar sen ancak son aylarda kilo almalısın dedi bi de bende insülin direnci var tatli tatli meyveler yemek istiyorum sütlaç ve muhallebi gibi sütlü tatlılar yemek istiyorum hepsi yasak bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…