Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de yediğim her meyveye tuz ekiyorum
Hamburgeri kendin yap canın çok istiyorsa

O neki oyle merak ettim bende portakal canavari oldum iyice gunde 4 tane yiyorum resmen soguk soguk hosuma gidiyor susamis gibi yiyorum bikac günede greyfurta geçiş yaparim tuz bana bana yerim
Portakala öyle ben de düşkünüm şu ara. Buz gibi oh

Ben iki hafta kadar önce öyleydim ders çalışmayı da bıraktım bırakış o bırakış. Ruh halim iyi şuan ama elim gitmiyor hiç ders çalışmaya. Bir yandan da vicdan azabı çekiyorum.

Surrender ne diyon Altın reis iyi yapmısmıyım
Altın hicbir zaman zarar ettirmez.
5 ayda sürekli alıp bozdurdum 55 gram bozdurmuşum toplam.

Burnumu yaptırdım
Yatak odamı baştan aşağı yenilettim .

Ama para kenarda dursaydı bu kadar kazanamazdım.

3 ay bile boşta duracağına, altın yapılsın
Çok güzel kâr getiriyor

Ben iki hafta kadar önce öyleydim ders çalışmayı da bıraktım bırakış o bırakış. Ruh halim iyi şuan ama elim gitmiyor hiç ders çalışmaya. Bir yandan da vicdan azabı çekiyorum.
O ruh haline girince gunun oyle geciyor malesef biraz cık yuru hava al sevdgin muzikleri dınle. Bebek kıyafetleri bak iyi gelecek

Ciddi mi tasınıcam bende Nisan da olur insallah biseyler

O ruh haline girince gunun oyle geciyor malesef biraz cık yuru hava al sevdgin muzikleri dınle. Bebek kıyafetleri bak iyi gelecek
Bugün 8500 adım atmışım, hamile kaldım kalalı attığım en fazla adım sayıısı

Eklentiler

• 1336FFE1-EB54-4D54-B61B-0F28D3E5109B.webp
    224,7 KB · Görüntüleme: 60
Şeftali de sulu sulu güzel olabilirdi ama aklıma sokma şimdi lahana sarmasını yaparsın ama lahana dönemi zaten
Of evet soğuk ve sulu sulu, geçen de biri aklıma karpuz kavun sokmuştu. Havalar ısınsa da mevsiminde rahat rahat yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…