- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.052
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.081
Of çok güzel, biz de kuru kuru soğuğunu çekelimBurası bugun boyle yeni eve geldik sayılır cocuklarla. Insanın icini acıyor bence acık hava yurumek falan
Nisana daha çok var
zaten ben altının önceki gibi kalacağını sanmıyorum. Şu aralar nabız yoklama gibi bisi olsa gerek. 1 haftaya kalmaz eski haline dönebilir diye düşünüyorum
İmam nikahı yaptık simdilikOf çok güzel, biz de kuru kuru soğuğunu çekelim
Sen neler yaptın, ne zaman evleniyorsun
E ben arada döner, lahmacun sipariş ediyorumKiz nasıl lokanta dan yiyorsun ben hiç yemiyorum çok canım istesede toksoplazma zıkkımı yüzünden doktor asla dışarıdan yemeyeli hamileler bir sürü sıkıntı olabilir dedi gözüm korktu aslında benimde canım hamburger istiyor ama yiyemiyorum
Ben de çok yeteneksizim ama canım çok çekse video izleye izleye yaparım yaniYapabilirmisin demiyoda yaparsın diyoAh bacım ah
Valla hamileliği saklayabiliyorsan bravoİmam nikahı yaptık simdilikAnneme soyledim nikahın oldugunu tabi kızdı biraz. Hamile oldugumu kimse bilmiyor hala, 3-4 ay sonra soylicem sanırım
Orası oyle oglumda manti yapmıs insanımBen de çok yeteneksizim ama canım çok çekse video izleye izleye yaparım yani
Mevsimi olmayan şeylerden bahsetmeyelim, portakal mandalina nar elma bunlardan bahsedelimOf evet soğuk ve sulu sulu, geçen de biri aklıma karpuz kavun sokmuştu. Havalar ısınsa da mevsiminde rahat rahat yesek
O zamana büyümüş olur şeklini şemalini görünce dayanamazlarİmam nikahı yaptık simdilikAnneme soyledim nikahın oldugunu tabi kızdı biraz. Hamile oldugumu kimse bilmiyor hala, 3-4 ay sonra soylicem sanırım
Döt korkusu basa belaValla hamileliği saklayabiliyorsan bravo
İnsallah dedigin gşbi olur ben direkt red ederler diye dusunuyorum amaO zamana büyümüş olur şeklini şemalini görünce dayanamazlar
Ben yazın normalde de kavun karpuz peynir üçlüsü ile besleniyorum sayılır. Demek ki bu sene kesin 7/24 yerimMevsimi olmayan şeylerden bahsetmeyelim, portakal mandalina nar elma bunlardan bahsedelim
İnsallah dedigin gşbi olur ben direkt red ederler diye dusunuyorum ama
Karpuz + incir kalp benBen yazın normalde de kavun karpuz peynir üçlüsü ile besleniyorum sayılır. Demek ki bu sene kesin 7/24 yerim
Hahahaha it gibi korkuyorum. Ailem muhafazakar bir aile cevremizde de boyle bisey hic duyulmamıstır. Neyseki ben ilkleri severim
Ee ne demişlerİnsallah dedigin gşbi olur ben direkt red ederler diye dusunuyorum ama
Ben dün dondurma aldımKarpuz + incir kalp benama rica ediciğim bunlardan bahsetmeyelim. Dün canım dondurma çekti daha doğrusu markette gezerken dondurma dolabının önünde durdum acaba canım çekiyor mu diye bir süre kendi kendime konuştum sonra işi şansa bırakmayım deyip aldım bir tane. Eve gelince de biraz erimesini bekleyip çocuklar, annem ve eşimden gizli yedim. Görseler çok kızarlardı
Ee ne demişler
Zamanında yediğin hurmalar...
Seninki de büyük cesaret valla
Ben evlenmeden hamile kalsam sanirim direkt aldırırdım yalan yok.
Sevgilinle konuşup anlaşmışsınız belli. Lâkin aile ne zaman öğrenecek? Kolay değil ki nikah işlemleri de uzun sürüyor kiz
Senin bulantı falan var mıydı ?
Ailen uzakta o zaman anladım.İlkini aldırdım artık bunuda aldıramadım gonlum el vermedi cok dusundum yapamadım. Ailem 3-4 ay sonra ogrenecek. Evlenicem ikimizde bunu istiyoruz. Yok ya hic biseyim bende olmuyor bulantı ikisinde de olmadı bunda da yok.
Evet evet ben Almayadayım. Ailem İstanbulda,annem cin gibi zatenAilen uzakta o zaman anladım.
Yoksa annen canlı görse anlar bence hamile olduğunu. Enteresan bir sekilde anlıyorlar cunku .
Hayırlısı olsun
Çocuk doğmadan evlenin bari:) aile daha çabuk kabullenir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?