Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E ben arada döner, lahmacun sipariş ediyorum Doktor sadece ağır şeyler yeme, mideni zorlar dedi. Tırstım bir anda, hemen toksoplazma olurmuş mu ki

İmam nikahı yaptık simdilik Anneme soyledim nikahın oldugunu tabi kızdı biraz. Hamile oldugumu kimse bilmiyor hala, 3-4 ay sonra soylicem sanırım
O zamana büyümüş olur şeklini şemalini görünce dayanamazlar

Ben yazın normalde de kavun karpuz peynir üçlüsü ile besleniyorum sayılır. Demek ki bu sene kesin 7/24 yerim
Karpuz + incir kalp ben ama rica ediciğim bunlardan bahsetmeyelim. Dün canım dondurma çekti daha doğrusu markette gezerken dondurma dolabının önünde durdum acaba canım çekiyor mu diye bir süre kendi kendime konuştum sonra işi şansa bırakmayım deyip aldım bir tane. Eve gelince de biraz erimesini bekleyip çocuklar, annem ve eşimden gizli yedim. Görseler çok kızarlardı

İnsallah dedigin gşbi olur ben direkt red ederler diye dusunuyorum ama
Ee ne demişler
Zamanında yediğin hurmalar...

Seninki de büyük cesaret valla
Ben evlenmeden hamile kalsam sanirim direkt aldırırdım yalan yok.

Sevgilinle konuşup anlaşmışsınız belli. Lâkin aile ne zaman öğrenecek? Kolay değil ki nikah işlemleri de uzun sürüyor kiz

Senin bulantı falan var mıydı ?

Ben dün dondurma aldım
Gece yedim soğuk mideme iyi geliyor

İlkini aldırdım artık bunuda aldıramadım gonlum el vermedi cok dusundum yapamadım. Ailem 3-4 ay sonra ogrenecek. Evlenicem ikimizde bunu istiyoruz. Yok ya hic biseyim bende olmuyor bulantı ikisinde de olmadı bunda da yok.

İlkini aldırdım artık bunuda aldıramadım gonlum el vermedi cok dusundum yapamadım. Ailem 3-4 ay sonra ogrenecek. Evlenicem ikimizde bunu istiyoruz. Yok ya hic biseyim bende olmuyor bulantı ikisinde de olmadı bunda da yok.
Ailen uzakta o zaman anladım.
Yoksa annen canlı görse anlar bence hamile olduğunu. Enteresan bir sekilde anlıyorlar cunku .

Hayırlısı olsun
Çocuk doğmadan evlenin bari:) aile daha çabuk kabullenir o zaman

Ailen uzakta o zaman anladım.
Yoksa annen canlı görse anlar bence hamile olduğunu. Enteresan bir sekilde anlıyorlar cunku .

Hayırlısı olsun
Çocuk doğmadan evlenin bari:) aile daha çabuk kabullenir o zaman
Evet evet ben Almayadayım. Ailem İstanbulda,annem cin gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…