- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.101
Ondan bu rahatlık anladımEvet evet ben Almayadayım. Ailem İstanbulda,annem cin gibi zaten
Ondan bu rahatlık anladım
Afiyet şifa olsunKarpuz + incir kalp benama rica ediciğim bunlardan bahsetmeyelim. Dün canım dondurma çekti daha doğrusu markette gezerken dondurma dolabının önünde durdum acaba canım çekiyor mu diye bir süre kendi kendime konuştum sonra işi şansa bırakmayım deyip aldım bir tane. Eve gelince de biraz erimesini bekleyip çocuklar, annem ve eşimden gizli yedim. Görseler çok kızarlardı
Neyse evleneceksiniz zatenHahahaha it gibi korkuyorum. Ailem muhafazakar bir aile cevremizde de boyle bisey hic duyulmamıstır. Neyseki ben ilkleri severim
Yonca sen cidden çok düzensiz uyuyorsun. Ben bazen 5 gbi falan uyanıyorum bi 15 dk gezinirken bakıyorum çevrimiçisinBaya konuşulmuş yineeee tabi ben gece kuşu olduğum için anca uyanıp okuyabildim
Mideme iyi geliyor boğazıma güvenmiyorumBen dün dondurma aldım
Gece yedimsoğuk mideme iyi geliyor
Vajinanın dudaklarıda böyle görünür ilk 14 haftaya kadar, bunu görür görmez pipi dendiği için kız Dı erkek miş gibi yanılsamalar oluyor dedi doktor bana.Ben de hep şöyle düşündüm. Hani burda 2 çıkıntı var ya acaba biri popo diğeri cinsel organ mi diye ?
Ben dolaptan suu ıcıyorumMideme iyi geliyor boğazıma güvenmiyorum
O kadar dikkat etmeme rağmen 2 kez ağır 4-5 kez hafif boğaz enfeksiyonu geçirdimBen dolaptan suu ıcıyorum
Bende öyle yapıyorum. 14.32 gramım var beklemedeyimBen de gram alıyorum 24 ayar
Banka hesabından
Olsun
Hemen bozdurmayacaksın nasıl olsa
O yuzden telaş etme
Kısmetse beyim haftaya düzene giriyo iş saati gündüz çalışcak, ozman mecbur düzelicek sabah kaldırır kahvaltı içinYonca sen cidden çok düzensiz uyuyorsun. Ben bazen 5 gbi falan uyanıyorum bi 15 dk gezinirken bakıyorum çevrimiçisin
Valla siz böyle anlatınca niyeyse benim aklıma şu mahidevran sultan olayı aklıma geliyor .anlattiklariniz çok aksiyonlu çünkü...İlkini aldırdım artık bunuda aldıramadım gonlum el vermedi cok dusundum yapamadım. Ailem 3-4 ay sonra ogrenecek. Evlenicem ikimizde bunu istiyoruz. Yok ya hic biseyim bende olmuyor bulantı ikisinde de olmadı bunda da yok.
Keşke ben de uyuyabilsem böyleKısmetse beyim haftaya düzene giriyo iş saati gündüz çalışcak, ozman mecbur düzelicek sabah kaldırır kahvaltı için
Yokca cidden çok feciyim şu aralar, havanın gündz olduğunu göremiyorum
Ben napıyım düğünden 250 gramım varBende öyle yapıyorum. 14.32 gramım var beklemedeyim
Canım ben var ya yazın bile dolaptan su içen biri değilim Nornalde düşün.O kadar dikkat etmeme rağmen 2 kez ağır 4-5 kez hafif boğaz enfeksiyonu geçirdim
Su zaten şu an çok soğuk dolaptan nasıl içiyorsun
Çalışıyorum. Çalışmadığım günlerde de sabah kuşu çocuklarım var sağ olsunlar karga kahvaltısını yapmadan uyanırlarAhhh sen niye uyuyamıyosun
Düğün takıları duran biriBen napıyım düğünden 250 gramım varBatmadım ama çıkamadım da , bekleyelim bakalım ne olucak. Ben daha çıkıcağonı düşünmüyorum baya bi müddet böyle kalır
Of ne güzel anlatıyorsun suyu çok canım istiyor kana kana içesim var ama bulantıdan içemiyorumCanım ben var ya yazın bile dolaptan su içen biri değilim Nornalde düşün.
Bilmem valla içiyorum soğuk soğuk:)
Bence düşmez. Bende takipteyim hem döviz hem altın ama sanmıyorum. Yılbaşı sonrası tekrar fırlayacağı düşünülürse sanmıyorum o kadar vakit yok.Ohh 500 mü ?o kadar dÜşer mi sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?