Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Afiyet şifa olsun
Hahahaha it gibi korkuyorum. Ailem muhafazakar bir aile cevremizde de boyle bisey hic duyulmamıstır. Neyseki ben ilkleri severim
Neyse evleneceksiniz zaten

Ben de hep şöyle düşündüm. Hani burda 2 çıkıntı var ya acaba biri popo diğeri cinsel organ mi diye ?
Vajinanın dudaklarıda böyle görünür ilk 14 haftaya kadar, bunu görür görmez pipi dendiği için kız Dı erkek miş gibi yanılsamalar oluyor dedi doktor bana.

Yonca sen cidden çok düzensiz uyuyorsun. Ben bazen 5 gbi falan uyanıyorum bi 15 dk gezinirken bakıyorum çevrimiçisin
Kısmetse beyim haftaya düzene giriyo iş saati gündüz çalışcak, ozman mecbur düzelicek sabah kaldırır kahvaltı için
Yokca cidden çok feciyim şu aralar, havanın gündz olduğunu göremiyorum

İlkini aldırdım artık bunuda aldıramadım gonlum el vermedi cok dusundum yapamadım. Ailem 3-4 ay sonra ogrenecek. Evlenicem ikimizde bunu istiyoruz. Yok ya hic biseyim bende olmuyor bulantı ikisinde de olmadı bunda da yok.
Valla siz böyle anlatınca niyeyse benim aklıma şu mahidevran sultan olayı aklıma geliyor .anlattiklariniz çok aksiyonlu çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…