- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.121
Rahat ol canımValla siz böyle anlatınca niyeyse benim aklıma şu mahidevran sultan olayı aklıma geliyor .anlattiklariniz çok aksiyonlu çünkü...
Ovv masallah canim senin iyi yatırım var şu düşmüş hali ile bile 100 bin TL üstünde ki adım gibi eminim bir aya kalmaz altın yine çıkacakBen napıyım düğünden 250 gramım varBatmadım ama çıkamadım da , bekleyelim bakalım ne olucak. Ben daha çıkıcağonı düşünmüyorum baya bi müddet böyle kalır
Canım ben de zaten kana kana içmiyorumOf ne güzel anlatıyorsun suyu çok canım istiyor kana kana içesim var ama bulantıdan içemiyorum
Ayyyy o dahada zorÇalışıyorum. Çalışmadığım günlerde de sabah kuşu çocuklarım var sağ olsunlar karga kahvaltısını yapmadan uyanırlar
Daha 6 ay oldu ya oyuzden duruyo daha tam nekadarda bilmiyorum ortalama söyledim dahada fazla olabilirDüğün takıları duran biri
Ayyyy inşallah normalde %100 kâr yapmıştık bozdurtmadım eşime, şimdi düşünce yiyio beni evde senin yüzündne bozdurmadık diyeOvv masallah canim senin iyi yatırım var şu düşmüş hali ile bile 100 bin TL üstünde ki adım gibi eminim bir aya kalmaz altın yine çıkacak
Biz dogurana kadar düşer bence 40 gr bilezik alacagım totem ettim düşerse bu fiyataOhh 500 mü ?o kadar dÜşer mi sence ?
Düsmesin yahu daha yeni aldımBiz dogurana kadar düşer bence 40 gr bilezik alacagım totem ettim düşerse bu fiyata
Anama sardırdım dolma yiyemedim bir kokuyor geldi bulandı da bulandı canım ne celse alsam da yapsam da yiyemiyorum salata seviyorum ekşi ekşi kıvırcık havuç oh misSeftali istiyorum bir de lahana dolması adı tam boylemiydi bilmiyorumHayat gurbette teksen daha zor be
Heee şimdi anlaşıldıDaha 6 ay oldu ya oyuzden duruyo daha tam nekadarda bilmiyorum ortalama söyledim dahada fazla olabilirFazla olunca batmanda çok oluyo
Hayir öyle düşünme emin ol ki artacak Türkiye burası tatlım en fazla bir aya dolar da altın da eski haline dönecek borcunuz derdiniz yoksa altınlara dokunma bile bence bilmiyorum eviniz var mi da yoksa ilerde Ev alırsınAyyyy inşallah normalde %100 kâr yapmıştık bozdurtmadım eşime, şimdi düşünce yiyio beni evde senin yüzündne bozdurmadık diye
Ben altının daha fazla düşeceğini sanmıyorum. Yani belki 550 en fazlaBiz dogurana kadar düşer bence 40 gr bilezik alacagım totem ettim düşerse bu fiyata
Aslında nişanlılık döneminden beri ben hep altın alıyorum 2018 yılında 170 den alıyodum ozmanlar böyle inişler çıkışlar olmuyoduHeee şimdi anlaşıldı
Sen daha yenisin
müteahhit evimizz yapılıyo, dolar artınca fark istiyip duruyo. Bi yanımız artsın istiyo altın için bi yanımız istemiyo dolar içinHayir öyle düşünme emin ol ki artacak Türkiye burası tatlım en fazla bir aya dolar da altın da eski haline dönecek borcunuz derdiniz yoksa altınlara dokunma bile bence bilmiyorum eviniz var mi da yoksa ilerde Ev alırsın
Bana gonderAnama sardırdım dolma yiyemedim bir kokuyor geldi bulandı da bulandı canım ne celse alsam da yapsam da yiyemiyorum salata seviyorum ekşi ekşi kıvırcık havuç oh mis
Valla biz normalde de dışarıdan yemeyi severiz testlerde toksoplazmaya bakıldı önceden de geçirmemişim şimdi de yok hamile olduğumu bilmiyorken deli gibi hamburger ve et tarzı şeyler yedim lokantalardan hiçbir şey olmadı çok şükür çok kasma az da olsa ye gitsin.Hemen ben de su isitiyorumayaklarım nihayet ısınacak
Kiz nasıl lokanta dan yiyorsun ben hiç yemiyorum çok canım istesede toksoplazma zıkkımı yüzünden doktor asla dışarıdan yemeyeli hamileler bir sürü sıkıntı olabilir dedi gözüm korktu aslında benimde canım hamburger istiyor ama yiyemiyorum
Bana Portakal demeye soğuk soguk yiyordum sulu yemek pek yiyemiyorum ama meyve delisi oldum geçen kontrolde doktor yasakladı özellikle de portakalı neden dedim şeker oranı yüksek, ekşi elma , greyfurt falan ye dedi ekşi meyve de hiç sevmembenim pıhtılaşma çeşidi kilo aldıkça risk büyür preeklampsi riski artar sen ancak son aylarda kilo almalısın dedi bi de bende insülin direnci var tatli tatli meyveler yemek istiyorum sütlaç ve muhallebi gibi sütlü tatlılar yemek istiyorum hepsi yasak bu ne yaaa
Dışarıdan gelen et hariç en sık Marul gibi yeşilliklerde oluyormuş ondan dışarıdan yeme dedi doktor herseyin içinde Yeşillik var ve yıkanma konusunda güvenemiyorum bilmiyorum ben cesaret edemiyorum ama belki yesilliksiz diue belirtip yerimValla biz normalde de dışarıdan yemeyi severiz testlerde toksoplazmaya bakıldı önceden de geçirmemişim şimdi de yok hamile olduğumu bilmiyorken deli gibi hamburger ve et tarzı şeyler yedim lokantalardan hiçbir şey olmadı çok şükür çok kasma az da olsa ye gitsin.
Bana dr dışarıdan yeme de demedi çiğ et yememeye dikkat et dedi hiç çiğ ete de denk gelmedim sosis sucuk fazla tüketme çiğ hiç tüketme bir de kedi köpek dışkısı elleme dedi.
Kızlar canınız çekmesin diye yazmamıştım da soranlar olmuş lahmacun ısmarladım acılı ezme istedim ondan yollamışlar 3 kutu
Listemize kavuştuk, herkese sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum
Çağlunal 32 yaşındayım 1.çocuk izmirde yaşıyorum tahmini doğum tarihi 27 haziran
Haftaya salı günü benim 12+0 oluyo
12+0 .12+6 arasına 13. Hafta deniliyomuş .
Seninle aramızda 4 gün var haftaya gel dediyse demekki sorun olmaz herhalde o hafta gitmem diye düşündüm.
Ben 11+4 de gittim 2li teste yaptılar şükür umarım Bir sıkıntı çıkmazKızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir aşırı mide bulantılarımdan takip edemedim pek ben ikili test icin cuma günü randevu almıştım ancak doktorum ikili test icin erken dedi cuma günü 11+1 oluyorum haftayla da uyumluyuz 11 ve 12. Haftalarda yapılmıyor muydu ikili test ilk defa yaptıracağım için pek bir bilgim yok.
Ay bende kızımdan gizli yiyorum ona belki dokunur diye emin olamıyorum inanılmaz komik ya ne hallere düştükKarpuz + incir kalp benama rica ediciğim bunlardan bahsetmeyelim. Dün canım dondurma çekti daha doğrusu markette gezerken dondurma dolabının önünde durdum acaba canım çekiyor mu diye bir süre kendi kendime konuştum sonra işi şansa bırakmayım deyip aldım bir tane. Eve gelince de biraz erimesini bekleyip çocuklar, annem ve eşimden gizli yedim. Görseler çok kızarlardı
Seri üzgünümValla biz normalde de dışarıdan yemeyi severiz testlerde toksoplazmaya bakıldı önceden de geçirmemişim şimdi de yok hamile olduğumu bilmiyorken deli gibi hamburger ve et tarzı şeyler yedim lokantalardan hiçbir şey olmadı çok şükür çok kasma az da olsa ye gitsin.
Bana dr dışarıdan yeme de demedi çiğ et yememeye dikkat et dedi hiç çiğ ete de denk gelmedim sosis sucuk fazla tüketme çiğ hiç tüketme bir de kedi köpek dışkısı elleme dedi.
Kızlar canınız çekmesin diye yazmamıştım da soranlar olmuş lahmacun ısmarladım acılı ezme istedim ondan yollamışlar 3 kutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?