Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben napıyım düğünden 250 gramım var Batmadım ama çıkamadım da , bekleyelim bakalım ne olucak. Ben daha çıkıcağonı düşünmüyorum baya bi müddet böyle kalır
Ovv masallah canim senin iyi yatırım var şu düşmüş hali ile bile 100 bin TL üstünde ki adım gibi eminim bir aya kalmaz altın yine çıkacak

Ovv masallah canim senin iyi yatırım var şu düşmüş hali ile bile 100 bin TL üstünde ki adım gibi eminim bir aya kalmaz altın yine çıkacak
Ayyyy inşallah normalde %100 kâr yapmıştık bozdurtmadım eşime, şimdi düşünce yiyio beni evde senin yüzündne bozdurmadık diye

Ayyyy inşallah normalde %100 kâr yapmıştık bozdurtmadım eşime, şimdi düşünce yiyio beni evde senin yüzündne bozdurmadık diye
Hayir öyle düşünme emin ol ki artacak Türkiye burası tatlım en fazla bir aya dolar da altın da eski haline dönecek borcunuz derdiniz yoksa altınlara dokunma bile bence bilmiyorum eviniz var mi da yoksa ilerde Ev alırsın

müteahhit evimizz yapılıyo, dolar artınca fark istiyip duruyo. Bi yanımız artsın istiyo altın için bi yanımız istemiyo dolar için Çok karışık bi dönem cidden

Valla biz normalde de dışarıdan yemeyi severiz testlerde toksoplazmaya bakıldı önceden de geçirmemişim şimdi de yok hamile olduğumu bilmiyorken deli gibi hamburger ve et tarzı şeyler yedim lokantalardan hiçbir şey olmadı çok şükür çok kasma az da olsa ye gitsin.
Bana dr dışarıdan yeme de demedi çiğ et yememeye dikkat et dedi hiç çiğ ete de denk gelmedim sosis sucuk fazla tüketme çiğ hiç tüketme bir de kedi köpek dışkısı elleme dedi.

Kızlar canınız çekmesin diye yazmamıştım da soranlar olmuş lahmacun ısmarladım acılı ezme istedim ondan yollamışlar 3 kutu

Dışarıdan gelen et hariç en sık Marul gibi yeşilliklerde oluyormuş ondan dışarıdan yeme dedi doktor herseyin içinde Yeşillik var ve yıkanma konusunda güvenemiyorum bilmiyorum ben cesaret edemiyorum ama belki yesilliksiz diue belirtip yerim

Listemize kavuştuk, herkese sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum
Çağlunal 32 yaşındayım 1.çocuk izmirde yaşıyorum tahmini doğum tarihi 27 haziran
Haftaya salı günü benim 12+0 oluyo
12+0 .12+6 arasına 13. Hafta deniliyomuş .
Seninle aramızda 4 gün var haftaya gel dediyse demekki sorun olmaz herhalde o hafta gitmem diye düşündüm.
Ben 11+4 de gittim 2li teste yaptılar şükür umarım Bir sıkıntı çıkmaz

Ay bende kızımdan gizli yiyorum ona belki dokunur diye emin olamıyorum inanılmaz komik ya ne hallere düştük
Küçükken de aburcuburı öyle yapardım gizli gizli yerdim o görmesin istemesin diye o zamanda vicdansız anne diye peşimde gezerdi.

Seri üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…