Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu kıyafet işini napıcaz ya..
Dolabımda 2 hamile pantolonu iki üç etek salopet bir kaç ceket dışında pek bişi kalmadı hepsini kaldırdım.
Önümüzdeki 6 ay boyunca giyebileceğim ne az şey var diye üzüldüm. Allahtan kış, çorap elbise tunik çizme vs normal kıyafetlerimden de azıcık giyilir ama hiç bir pantolonum olmuyor artık bana

Ben pek kilo almadığım icin aynı pantolonlarımı giyiyorum. Olmayınca bakarız çaresine

Hiçbirinizin şişliği yok mu ya bi ben mi 5 aylık gözüküyorum hele akşamları
Pantolonlar pijamalar bir tık sıkıyor sadece. Ama yemek yiyince daha fena.
Ama gerçekten karnım şiş. Ne zaman geçer bu

Akşamları bende de var maalesef
Ama sabah uyandıgımda hafif göbek çıktı sadece

Akşama gazdan yemeklerden gazdan şişiyor işte

Akşamları bende de var maalesef
Ama sabah uyandıgımda hafif göbek çıktı sadece

Akşama gazdan yemeklerden gazdan şişiyor işte
Benim bir tek sabah uyandığımda biraz normal, ki o bile değil bence çünkü göbeğim hiç yoktıu, kahvaltıyla beraber başlıyoruz geçiyor desene amy

Tek değilsin kardeşim aynı durum bende de var. Gaz şişkinlik mi başka şey mi bilemedim. Ne zaman geçecek bilemiyorum. 3.hamileliğim üçünde de ayrı haller yaşadim. Başi ve sonu hep sıkıntılı oluyor. Yaşimda 40, ayın 4 de kontrolüm var ikili test istedi doktor ben yaptırmayı düşünmüyorum. Büyük oranda riskli çıkacak yaşimdan dolayı birde sonuç ne olursa olsun bebeğe kıyamam. Rabbim hepimizin muhafaza eylesin takdir neyse onu yaşarım.

Valla tanıdığım var 43 yaşındada hamile kaldı hiç riskli olmadı neden riskli diye düşünüyorsunuz yaşınızda bence birşey yok

Benim kendi göbeğim olduğu için anlamıyorum şişti ni şişmedimi , eşime hamilelikten diyorum

Alemsiniz kızlar benim geç çıkıyor ondan böyle. Doğumdan 2 hafta önce var bide onu bulursam atayım bebeklerde 3.5 doğdu. İç karnım geniş herhalde.
Ya geç çıkar tamam da şişin de mi olmuyor. Benimki zaten direkt şişlik belli çünkü zaten aslında rahmin büyüdüğü yer belli oluyor bariz şekilde küçük daha orası. Ama bu durum gerçekten çok rahatsız edici.
Doktor hemen ilaca başlamayalım sindirim için biraz daha idare et bakalım dedi ama pek edlecek gibi değil
Bunun geçip karnımızı rahat rahat göreceğimiz günler gelecek mi acaba.
Katı da beslensem sıvı da beslensem böyle

Kızlar cildiniz kuruyor mu? Tüm vücudum pul pul dökülüyor. Yüzüm dışında her yere bebek yağı sürüyorum. Yüzüme nemlendirici sürüyorum, yıllardır kullanıyorum hatta, hiçbir şey fayda etmiyor. Günde 2-3 litre su içiyorum. Yüzüme kese yapasım var, gün geçtikçe daha çok kuruyor. Siz ne yapıyorsunuz

Alemsiniz kızlar benim geç çıkıyor ondan böyle. Doğumdan 2 hafta önce var bide onu bulursam atayım bebeklerde 3.5 doğdu. İç karnım geniş herhalde.
Zayıf hatunlarsınız, bide iç karın genişse misss , bebek gayet sağlıklı kiloda doğmuş maşallah

Bu haftalarda normal olduğunu okumuştum onun. Ben eski rutinim dışında bir şey yapmıyorum açıkçası. O da ne dersen günlük temizlenmesi ve nemlendirilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…