- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.161
Karpuz + incir kalp benama rica ediciğim bunlardan bahsetmeyelim. Dün canım dondurma çekti daha doğrusu markette gezerken dondurma dolabının önünde durdum acaba canım çekiyor mu diye bir süre kendi kendime konuştum sonra işi şansa bırakmayım deyip aldım bir tane. Eve gelince de biraz erimesini bekleyip çocuklar, annem ve eşimden gizli yedim. Görseler çok kızarlardı
Biraz yapısal birde boyum 174 onun etkisi var benceYa geç çıkar tamam da şişin de mi olmuyor. Benimki zaten direkt şişlik belli çünkü zaten aslında rahmin büyüdüğü yer belli oluyor bariz şekildeküçük daha orası. Ama bu durum gerçekten çok rahatsız edici.
Doktor hemen ilaca başlamayalım sindirim için biraz daha idare et bakalım dedi ama pek edlecek gibi değil
Bunun geçip karnımızı rahat rahat göreceğimiz günler gelecek mi acaba.
Katı da beslensem sıbı da beslensem böyle
Benim ultrasonda goruyor gazı soyluyor ama rahatsız etmiyor beni simdilikYa geç çıkar tamam da şişin de mi olmuyor. Benimki zaten direkt şişlik belli çünkü zaten aslında rahmin büyüdüğü yer belli oluyor bariz şekildeküçük daha orası. Ama bu durum gerçekten çok rahatsız edici.
Doktor hemen ilaca başlamayalım sindirim için biraz daha idare et bakalım dedi ama pek edlecek gibi değil
Bunun geçip karnımızı rahat rahat göreceğimiz günler gelecek mi acaba.
Katı da beslensem sıvı da beslensem böyle
Yorum yapan cok ya o zamanlar çok karismislardi banaZayıf hatunlarsınız, bide iç karın genişse misss , bebek gayet sağlıklı kiloda doğmuş maşallah
Siskinlik son ayda oluyordu bende. Ama bu farklı bi siskinlik ya.Biraz yapısal birde boyum 174 onun etkisi var bencebunda daha fazla şişlikler ama ogullarimda spor yapıyordum cillop gibiydim sonra iste yemeğe verdim kendimi
Şişlik olmamıştı ama bunda olacak gibi yani.
Spor konusunu iyi hatırlattın kaçıncı haftda başladın?Biraz yapısal birde boyum 174 onun etkisi var bencebunda daha fazla şişlikler ama ogullarimda spor yapıyordum cillop gibiydim sonra iste yemeğe verdim kendimi
Şişlik olmamıştı ama bunda olacak gibi yani.
Benim kız olsada erkek olsada belli ama eşimin haberi yokKızlar isim düşündünüz mü
Abbooww dahada beklesen kim bilir kaç olucakmış kilosun maşallahYorum yapan cok ya o zamanlar çok karismislardi banabide bebekler 37 de doğdu ona rağmen iyiydi kiloları. Bak yine geldi o günler aklima
Beni çok ediyor açıkçası, yemek yiyince özellikleBenim ultrasonda goruyor gazı soyluyor ama rahatsız etmiyor beni simdilik
Tabikideeeee evlenmeden önce belliydiKızlar isim düşündünüz mü
Kendim 9 ve 8 kilo aldım alakası yok yani çok kilo almakla. Bence sağlıklı beslenme önemli.Abbooww dahada beklesen kim bilir kaç olucakmış kilosun maşallah
Ya bende bugün düşünmeye basladim ama bulamıyorumBenim kız olsada erkek olsada belli ama eşimin haberi yok
Bende de acı falan yiyince iptalBeni çok ediyor açıkçası, yemek yiyince özellikle
Bende nasıl bir doğurma aşkı varsa hiç sorun yaşamadım diğerlerinde de bunda daYa bende bugün düşünmeye basladim ama bulamıyorum
Fikirlerinizi alalımTabikideeeee evlenmeden önce belliydi
Terbubelerinizden destek alalım o zaman iki isim mi tek isim mi daha iyiBende nasıl bir doğurma aşkı varsa hiç sorun yaşamadım diğerlerinde de bunda da
Biz erkek olursa Kayra düşünüyoruz, kız belli değilFikirlerinizi alalım
Çok kararsız biriym bugün hep isim baktm ama bisey bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?