- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.181
Terbubelerinizden destek alalım o zaman iki isim mi tek isim mi daha iyi
Ben tek isimden yanayım eşimin ve benim 2 ismimiz var o yüzden tek koyduk kendimizden zor geliyor sevmiyoruz. Ama kız olursa içimde o kadar kaldı ki 2 isim koyabilirimTerbubelerinizden destek alalım o zaman iki isim mi tek isim mi daha iyi
Bizede soyleBen tek isimden yanayım eşimin ve benim 2 ismimiz var o yüzden tek koyduk kendimizden zor geliyor sevmiyoruz. Ama kız olursa içimde o kadar kaldı ki 2 isim koyabilirimkısa ilk soyleyiste anlaşılır ve ne demek bu şimdi denilen bide birsey cagristirmayan isimleri seçtik biz. Yine öyle isimler var aklımda.
Valla verebiliceğim akıl 2 isim koymaman en baştaFikirlerinizi alalım
Çok kararsız biriym bugün hep isim baktm ama bisey bulamadim
Ege ismini çok seviyorm yaİki cocugum var biri erkek digeri kız
Erkek: Ege
Kız: Melina
Ya aklımda bisey var ama hiç kimsede duymadım benm de en büyük hayalim kız çocuğuValla verebiliceğim akıl 2 isim koymaman en başta
Ben kızı Güneş yada Alâ
Erkeği: Ateş istiyorumöncedenden konuşulmuştu hatta
Adıyla yasasın insallahEge ismini çok seviyorm ya
Oğlumun adı muhammed ali eşim koydu bunuda bn dusunuyorm ama hala bulamadim
Rabbim gonlumdekini biliyor ya kız istiyorm hep kız ismi ariyorum
Tanıdık çıkıyor buralarda yazmıyorum ondan cocuk isimleriBizede soyle
Gönderirim canım konum atBana gonder
Spor konusunu iyi hatırlattın kaçıncı haftda başladın?
Ben korkuyorum açıkçası. Hoş gebeliğimi bilemediğim dönem karnımda ağırlıkla çalışmışlığım var töbe iyi ki bir sey olmadı
Belki şişliğe de iyi gelir
Erkek daha hiç bakmadımAdıyla yasasın insallahBen kız olursa Ela yada Alya düsünüyorum. Ela hosuna gitti beyfendinin Erkek olursa kaldık oyle
Tanıdık çıkıyor buralarda yazmıyorum ondan cocuk isimlerisonra rahat rahat yazamıyorum kayinvalideme vs sallıyorum o kadar
Özelden yaz gı meraktan uyuyamam ben
Şöyle birsey demişti doktor bana. Eğer spor yapıyorsan aynen devam hamilelikte ama yapmıyorsan sadece yürüyüş yani alışkanlık önemli. Ben bunda ne varsa bırakmış yemek sporuna baslamistim
Canım ben var ya yazın bile dolaptan su içen biri değilim Nornalde düşün.
Bilmem valla içiyorum soğuk soğuk:)
Bu kıyafet işini napıcaz ya..
Dolabımda 2 hamile pantolonu iki üç etek salopet bir kaç ceket dışında pek bişi kalmadı hepsini kaldırdım.
Önümüzdeki 6 ay boyunca giyebileceğim ne az şey var diye üzüldüm. Allahtan kış, çorap elbise tunik çizme vs normal kıyafetlerimden de azıcık giyilir ama hiç bir pantolonum olmuyor artık bana
Erkek ismi bana suan zor geliyor bulamıyorumErkek daha hiç bakmadım
Bilemedim simdi ya, evet yapıyodum ama çok disiplinli olduğum söylenemez, ama kondisyonum iyidir.Şöyle birsey demişti doktor bana. Eğer spor yapıyorsan aynen devam hamilelikte ama yapmıyorsan sadece yürüyüş yani alışkanlık önemli. Ben bunda ne varsa bırakmış yemek sporuna baslamistimşimdi yürüyüş yapacağım haftada 2 3.
Valla içinden ne geçiyorsa onu koyYa aklımda bisey var ama hiç kimsede duymadım benm de en büyük hayalim kız çocuğu
Hayal koymayi bile düşündüm
Hatta hayal ikra
Hayal lina
Ama kararsz kaldim
Bende cok kuruyorum normalde sedef hastasıyım üroderm yazıydı doktor şimdi normal arko yeşil kutu kullanıyorum ama acayip kaşınıyorum cokda çirkin oldum cok sivilce doldu yüzümKızlar cildiniz kuruyor mu? Tüm vücudum pul pul dökülüyor. Yüzüm dışında her yere bebek yağı sürüyorum. Yüzüme nemlendirici sürüyorum, yıllardır kullanıyorum hatta, hiçbir şey fayda etmiyor. Günde 2-3 litre su içiyorum. Yüzüme kese yapasım var, gün geçtikçe daha çok kuruyor. Siz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?