Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Terbubelerinizden destek alalım o zaman iki isim mi tek isim mi daha iyi
Ben tek isimden yanayım eşimin ve benim 2 ismimiz var o yüzden tek koyduk kendimizden zor geliyor sevmiyoruz. Ama kız olursa içimde o kadar kaldı ki 2 isim koyabilirim kısa ilk soyleyiste anlaşılır ve ne demek bu şimdi denilen bide birsey cagristirmayan isimleri seçtik biz. Yine öyle isimler var aklımda.

Bizede soyle

Valla verebiliceğim akıl 2 isim koymaman en başta
Ben kızı Güneş yada Alâ
Erkeği: Ateş istiyorum öncedenden konuşulmuştu hatta
Ya aklımda bisey var ama hiç kimsede duymadım benm de en büyük hayalim kız çocuğu
Hayal koymayi bile düşündüm
Hatta hayal ikra
Hayal lina
Ama kararsz kaldim

Ege ismini çok seviyorm ya
Oğlumun adı muhammed ali eşim koydu bunuda bn dusunuyorm ama hala bulamadim
Rabbim gonlumdekini biliyor ya kız istiyorm hep kız ismi ariyorum
Adıyla yasasın insallah Ben kız olursa Ela yada Alya düsünüyorum. Ela hosuna gitti beyfendinin Erkek olursa kaldık oyle

fbtl bunu sana yazmıştımdıııı ne zaman başladın spora

fbtl bunu sana yazmıştımdıııı ne zaman başladın spora
Şöyle birsey demişti doktor bana. Eğer spor yapıyorsan aynen devam hamilelikte ama yapmıyorsan sadece yürüyüş yani alışkanlık önemli. Ben bunda ne varsa bırakmış yemek sporuna baslamistim şimdi yürüyüş yapacağım haftada 2 3.

Canım ben var ya yazın bile dolaptan su içen biri değilim Nornalde düşün.

Bilmem valla içiyorum soğuk soğuk:)

Valla dikkat et boğazına. Ben şu an ilaç içemiyorum ve bir haftadır gece öksürük nöbetinden falan uyuyamıyorum..
Boğaz spreyleri bile zararlıymış tek tek baktı yazmadı doktor
En az 14-15 haftalık olman lazım dedi. Ölelim biz o zaman

Şu ıhlamur güzellemesine falan sinir olmaya başladım. Bir halta yaradığı yok. Anca iç ısıtır o kadar..

Ben bu haftasonu hamile taytı alacağım. Yoksa 2 hafta sonra olan iki pantolon da olmayacak..

Kışın tayt kazak, yazık tayt salaş tshirt idare edeceğiz artık. Hamile kıyafetlerini beğenmiyorum. Salaş tshirt bluz falan giyerim..

Bilemedim simdi ya, evet yapıyodum ama çok disiplinli olduğum söylenemez, ama kondisyonum iyidir.
En iyisi haftaya göre egzersizlere bakıp doktora sorayım bari. Teşekkür ederim.

Bende cok kuruyorum normalde sedef hastasıyım üroderm yazıydı doktor şimdi normal arko yeşil kutu kullanıyorum ama acayip kaşınıyorum cokda çirkin oldum cok sivilce doldu yüzüm

Buarada ikili testimi size yollamıştım amaa içim içimi yiyor şu nifty testi de yaptır diyor şeytan
Bugün aradım 400 dolar dediler. Ama emin olamadım gerek olup olmadığına. Siz ne düşünüyorsunuz? İkişi testim temiz çıktı gerek var mı bilemiyorummmm altan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…