Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tanıdık çıkıyor buralarda yazmıyorum ondan cocuk isimleri sonra rahat rahat yazamıyorum kayinvalideme vs sallıyorum o kadar
Aynen yaaa kesin benide bilen bu gruba gelip direk tanımıştır çevremdekilere kadınlar klubune üywyim kızlarla konuşuyoruz fln demiştim. Var bi kaç tane böyle girip bana bakabilicek. Hemen çözerler.
Kız kardeşime gir bak sence hangisi benim dedim . Direk tabikide yonca abla bukadar kolay olunurmu dedi Bende fazla bişi yazamıyorum oyuzden .
İstediğim isimleride yazdım kesin bulunurum herkes biliyo bunları istediğimi

Dolar niye ki gız

İçin rahat etmesse tabikide yaptır, bence kimse yapr yada yapatırma demez. Ama bu nifty daha erken yapılmıyomuydu

Bu test kan alınıp amerikaya gönderilen bi test onun için dolar bazlı fiyatlar
Benim kendi doktorumun yapacagı test 350 eur ikili test 250 eur. Burada bir yere gonderiyorlarmı bilmiyorum. İcin rahat edecekse yaptır,sonra keske onuda yaptırsaydım deme bence.

Benim zor bulunmam bide bilmiyorlar hamile olduğumu daha ama isim vs verirsem şak diye anlarlar

Ben senin yerinde olsa o 400 doları bebege harcarım. Zaten ayrintilida yine fikir veriyorlar bu konuda. Burun kemigi ense kalınlığı kalpte ve bagirsakta parlaklık gibi şeylere bakıyorlar bide yüz şekline. Ama gebeliği olumsuz durumda devam ettirmeyeceksen yaptır tabi.

Ayyy hala söylemedin mi nezman söylicen doğuncamı cinsiyeti öğrenince mi
Söylemedim yok zaten anlamazlar zor. Bide akademik çalışıyorum sabit çalışma ortamım yok bir arada olsak sürekli belli olurda iş yerinde.

Cinsiyet belli olsun çocuklara cinsiyete göre kıyafet verip kardeşimiz oluyor dedirttirip video atacağım eşimin ailesindekilere cocuklarda bilmiyor onlarda cinsiyetle ögrenecek. Kendi aileme de bizzat söyleyeceğim ocak sonunda.

Helal valla yaaa oda ayrı bi güzel hediye olur ama

Aynen katılıyorum.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…