- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.201
Aynen yaaa kesin benide bilen bu gruba gelip direk tanımıştırTanıdık çıkıyor buralarda yazmıyorum ondan cocuk isimlerisonra rahat rahat yazamıyorum kayinvalideme vs sallıyorum o kadar
Dolar niye ki gızBuarada ikili testimi size yollamıştım amaa içim içimi yiyor şu nifty testi de yaptır diyor şeytan
Bugün aradım 400 dolar dediler. Ama emin olamadım gerek olup olmadığına. Siz ne düşünüyorsunuz? İkişi testim temiz çıktı gerek var mı bilemiyorummmm altan
İçin rahat etmesse tabikide yaptır, bence kimse yapr yada yapatırma demez. Ama bu nifty daha erken yapılmıyomuyduBuarada ikili testimi size yollamıştım amaa içim içimi yiyor şu nifty testi de yaptır diyor şeytan
Bugün aradım 400 dolar dediler. Ama emin olamadım gerek olup olmadığına. Siz ne düşünüyorsunuz? İkişi testim temiz çıktı gerek var mı bilemiyorummmm altan
Yok canım fikirlere açıgim ama bulamiyormmValla içinden ne geçiyorsa onu koykimseyi dinleme bişi derlerse
Dolar niye ki gız
10-16 hafta arasıymış canımİçin rahat etmesse tabikide yaptır, bence kimse yapr yada yapatırma demez. Ama bu nifty daha erken yapılmıyomuydu
Sen yinede araştırmaya devam et ama hayal güzelmişY
Yok canım fikirlere açıgim ama bulamiyormm
galiba doğana kadar isimsiz kalacak
Benim kendi doktorumun yapacagı test 350 eur ikili test 250 eur. Burada bir yere gonderiyorlarmı bilmiyorum. İcin rahat edecekse yaptır,sonra keske onuda yaptırsaydım deme bence.Bu test kan alınıp amerikaya gönderilen bi test onun için dolar bazlı fiyatlar
Benim zor bulunmam bide bilmiyorlar hamile olduğumu daha ama isim vs verirsem şak diye anlarlarAynen yaaa kesin benide bilen bu gruba gelip direk tanımıştırçevremdekilere kadınlar klubune üywyim kızlarla konuşuyoruz fln demiştim. Var bi kaç tane böyle girip bana bakabilicek. Hemen çözerler.
Kız kardeşime gir bak sence hangisi benim dedim . Direk tabikide yonca abla bukadar kolay olunurmu dediBende fazla bişi yazamıyorum oyuzden .
İstediğim isimleride yazdım kesin bulunurum herkes biliyo bunları istediğimi
Ayyy hala söylemedin mi nezman söylicenBenim zor bulunmam bide bilmiyorlar hamile olduğumu daha ama isim vs verirsem şak diye anlarlar
Ben senin yerinde olsa o 400 doları bebege harcarım. Zaten ayrintilida yine fikir veriyorlar bu konuda. Burun kemigi ense kalınlığı kalpte ve bagirsakta parlaklık gibi şeylere bakıyorlar bide yüz şekline. Ama gebeliği olumsuz durumda devam ettirmeyeceksen yaptır tabi.Buarada ikili testimi size yollamıştım amaa içim içimi yiyor şu nifty testi de yaptır diyor şeytan
Söylemedim yokAyyy hala söylemedin mi nezman söylicendoğuncamı cinsiyeti öğrenince mi
Helal valla yaaa oda ayrı bi güzel hediye olur amaSöylemedim yokzaten anlamazlar zor. Bide akademik çalışıyorum sabit çalışma ortamım yok bir arada olsak sürekli belli olurda iş yerinde.
Cinsiyet belli olsun çocuklara cinsiyete göre kıyafet verip kardeşimiz oluyor dedirttirip video atacağım eşimin ailesindekilere cocuklarda bilmiyor onlarda cinsiyetle ögrenecek. Kendi aileme de bizzat söyleyeceğim ocak sonunda.
MalesefNar mı
Oh maşallah ne güzel valla.Benim akşam zar zor görünüyor işte. zaten diğerleride böyleydi. Hatta bakın resim atayım 24 haftalık hamileyim 2.ogluma bunda.
Eki Görüntüle 2975304
Aynen katılıyorum.,Ben tek isimden yanayım eşimin ve benim 2 ismimiz var o yüzden tek koyduk kendimizden zor geliyor sevmiyoruz. Ama kız olursa içimde o kadar kaldı ki 2 isim koyabilirimkısa ilk soyleyiste anlaşılır ve ne demek bu şimdi denilen bide birsey cagristirmayan isimleri seçtik biz. Yine öyle isimler var aklımda.
Nub teorisinde kız gibi demişler sana çok sevindimOh maşallah ne güzel valla.
Gibi demiş amaNub teorisinde kız gibi demişler sana çok sevindim
Sen gönderdin mi o sayfaya sana ne dediNub teorisinde kız gibi demişler sana çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?