- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.221
9 haftada yolladım erken ama şuan kız yönünde 11 12 13 gerek dedi. Bakalim haftaya salı randevu ama ihtimal olursa söylemeyin diyeceğim.Sen gönderdin mi o sayfaya sana ne dedi
Çok geçmiş olsun. Tek bir taneyle sorun olmaz insaallah. Nasıl genel durumu?Kizlar kizim prilam yuttu bir tane suan hastanede gozetim altindayiz ah bu ilacin basima boyle bi is acacagini nerden bilebilirdimki
Çok geçmiş olsun. İnşallah onmeli birşey yokturKizlar kizim prilam yuttu bir tane suan hastanede gozetim altindayiz ah bu ilacin basima boyle bi is acacagini nerden bilebilirdimki
Hadi inşallah ikimize de kız inşallah.....9 haftada yolladım erken ama şuan kız yönünde 11 12 13 gerek dedi. Bakalim haftaya salı randevu ama ihtimal olursa söylemeyin diyeceğim.
Çok geçmiş olsun. Bir şey olmaz bence bir taneden strese sokma kendini aman.Kizlar kizim prilam yuttu bir tane suan hastanede gozetim altindayiz ah bu ilacin basima boyle bi is acacagini nerden bilebilirdimki
Ayyy geçmiş olsun canım, allahdan öyle ağır bi hap değil inşallah sorun olmazKizlar kizim prilam yuttu bir tane suan hastanede gozetim altindayiz ah bu ilacin basima boyle bi is acacagini nerden bilebilirdimki
Kendini suçlama lütfen. Olacağı varmış olmuş. Önemli olan iyi olması.Sagolun kizlar kan aldilar kana karismismi diye baktilar cok sukur bi sikinti yok ama 24 saat gozetim altinda olmaniz gerek dediler ayyy ömrumden ömür gitti hersey bir anda oldu kendime cok kiziyorum.yaninda içtiğim için görüyordu beni icerken
Evet iyi cok sukur görünürde biseyi yok sagolsun kayinvalidem de yanimda ilgileniyo beraber sabahliycaz artikKendini suçlama lütfen. Olacağı varmış olmuş. Önemli olan iyi olması.
Bende 3-4 yaşlarındayken annemin pembe renk çarpıntı ilacının bi paketini suya karıştırıp eritmişim annem o anda yakalamış beni meyve suyu yaptım anne demişim içtin mi kızım doğru söyle diye diye sabahladım başında diye anlatır.. Niye doktora götürmemişseEvet iyi cok sukur görünürde biseyi yok sagolsun kayinvalidem de yanimda ilgileniyo beraber sabahliycaz artik
Ve aynı ilacı 20 sene sonra bana kısa süreliğine panik atak için vermişti 1hafta falan kullandımBende 3-4 yaşlarındayken annemin pembe renk çarpıntı ilacının bi paketini suya karıştırıp eritmişim annem o anda yakalamış beni meyve suyu yaptım anne demişim içtin mi kızım doğru söyle diye diye sabahladım başında diye anlatır.. Niye doktora götürmemişseİçmemişim allahtan. Şimdi siz anlatınca aklıma geldi.. Umarım iyi olur prenses.. İlaç konusunda dikkatli olmak lazım. Geçmiş olsun.
Bu nasıl 24Benim akşam zar zor görünüyor işte. zaten diğerleride böyleydi. Hatta bakın resim atayım 24 haftalık hamileyim 2.ogluma bunda.
Eki Görüntüle 2975304
Bence benimde sindirim problemim olabilirYa geç çıkar tamam da şişin de mi olmuyor. Benimki zaten direkt şişlik belli çünkü zaten aslında rahmin büyüdüğü yer belli oluyor bariz şekildeküçük daha orası. Ama bu durum gerçekten çok rahatsız edici.
Doktor hemen ilaca başlamayalım sindirim için biraz daha idare et bakalım dedi ama pek edlecek gibi değil
Bunun geçip karnımızı rahat rahat göreceğimiz günler gelecek mi acaba.
Katı da beslensem sıvı da beslensem böyle
Aa geçmiş olsun canim. Bu konularda paranoyak bir düşünceye sahip olmalısınKizlar kizim prilam yuttu bir tane suan hastanede gozetim altindayiz ah bu ilacin basima boyle bi is acacagini nerden bilebilirdimki
Ayy iyiki içmemişsin gercekten dusuncesi bile kötü iyiyiz simdi bekliyoruz oyle kuscakmi alerji olcakmi diyeBende 3-4 yaşlarındayken annemin pembe renk çarpıntı ilacının bi paketini suya karıştırıp eritmişim annem o anda yakalamış beni meyve suyu yaptım anne demişim içtin mi kızım doğru söyle diye diye sabahladım başında diye anlatır.. Niye doktora götürmemişseİçmemişim allahtan. Şimdi siz anlatınca aklıma geldi.. Umarım iyi olur prenses.. İlaç konusunda dikkatli olmak lazım. Geçmiş olsun.
Ya inan cok dikkatliydim aksam uzeri bi bulanti geldi ictim masanin uzerine koymusum normalde rafa koyardim olacak olmali ya işteAa geçmiş olsun canim. Bu konularda paranoyak bir düşünceye sahip olmalısın
Yani demek istediğim 100 kat düşünmelisin ve ona gore kaldırmalısın ilacı
Çocuk bu güvenilmez cunku.
Bir şey olacağını sanmıyorum
Sen de merak etme
Saol canim benim nasil mutlu oldum mesajini gorunceBugun doğum günü olanlarda senin ismin vardı kutlayayım dedim , Doğum günün kutlu olsun canım1bal1kaymakannesi
Benim çıktı ya, yapılı biriyimdir ama karnım dümdüzdü şimdi baya baya göbeğim çıkık. İlk hamileliğim de bu kadar erken çıkmamıştı.Bu göbekler kaçıncı haftadan sonra çıkmaya başlıyo
Ya bende çok kilo almadım ama göbeğim çok büyüdü anlayamadım banada garip geliyo 4 5 aylık gibi sankiBen pek kilo almadığım icin aynı pantolonlarımı giyiyorum. Olmayınca bakarız çaresine
Benim o iç karın hiç yok heraldeAlemsiniz kızlar benim geç çıkıyor ondan böyle. Doğumdan 2 hafta önce var bide onu bulursam atayım bebeklerde 3.5 doğdu. İç karnım geniş herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?