Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaa nedemek keşke öylw bi kültürleri olsaydı, ben önemserim böyle günleri önemsenmesinide isterim İyiki burda buluşmuşuz

Evet galiba 2. Hamilelikde hemen çıkıyormuş sanırım , benim kendi göbeğim olduğu için çıktımı çıkmadı anlayamıyorum. Şuan kasıkdan yukarı çıkmıştır herhalde , ben hep kasığımı seviyorum hala

Ya inan cok dikkatliydim aksam uzeri bi bulanti geldi ictim masanin uzerine koymusum normalde rafa koyardim olacak olmali ya işte coo şükür iyiyiz bekliyoz oyle sabah eve doncez
Gelmiş geçmiş olsun
En korktuğum şey benimde ve hep ortalıkta yükseğe de koysam isterse alınabilir mesafede çıkıp falan.
Hepimiz çok çok dikkat edelim her şey anlık

Gelmiş geçmiş olsun
En korktuğum şey benimde ve hep ortalıkta yükseğe de koysam isterse alınabilir mesafede çıkıp falan.
Hepimiz çok çok dikkat edelim her şey anlık
Lutfen dikkat edin gercekten ben edemedim sizler edin bu çocuklar kolay büyümüyor allahim korusun hepsinide bir daha gözümü 4 açıcam cidden

Geçmiş olsun, baya erimesini bekledim etkilemedi beni

Bir ara ben kayboldum oda kaybllmus ne oldu sahi
Kendisi şizofren hamile çıktı anlattıkları dizi senaryosu olur cinsten yalanmış. Yabancı birinin ultrason fotoğraflarını paylaşmış bizimle. Biri ortaya çıkarttı şuan kim hatırlamıyorum. Sonrada üyeliqği gitti.. Aaa aşkım foton gittiii... O da öyle bir anımızdı.. Hepimiz şok tabi ailesiyle kocasıyla ilgili anlattıkları sevgilisinden çocuk yapması falan.. Tam dizi senaryosundan ibaretmiş. Yasak Mahidevran Elması

Benim akşam zar zor görünüyor işte. zaten diğerleride böyleydi. Hatta bakın resim atayım 24 haftalık hamileyim 2.ogluma bunda.

Eki Görüntüle 2975304

Benim ilk gebeliğim de böyleydi karnım. Kilom vardı ama hep basen tarafındaydı. Hiç göbeğim çıkmazdı.
6 aylıkken salaş giyince soruyorlardı hani bebek nerede diye. Toplu taşımada yer vermiyorlardı yahu

Şimdi tam tersi önden gidiyor. Ama bu gebeliğimden önce de göbeğim vardı biraz. Pandemi dönemi başlamıştım göbek yapmaya. Duş alırken iyice baktım da baya baya çıkmış

Lutfen dikkat edin gercekten ben edemedim sizler edin bu çocuklar kolay büyümüyor allahim korusun hepsinide bir daha gözümü 4 açıcam cidden

Çok geçmiş olsun.
Evde kazalara o kadar açık ki. Biz de çok dikkatliyiz. 3 yaşına kadar totomuz koltuk görmezdi nerdeyse. Camlarda falan çift kilit vardır.
Bir defa havalansın diye tam aç çocuğun da oraya gideceği tutar mesela..

Yani şimdiye kadar oğlumun çok şükür atlattığı şeyleri düşününce hiç dikkat etmeyenler nasıl çocuk büyütüyor diye düşünüyorum. Bazen gözünün önünde bile oluyor.
Parkta bazı aileler illallah ettiriyor rahatlığıyla. Sen gözetlemeye başlıyorsun milletin çocuğunu kafasına salıncak falan çarpmasın diye..

Bir defasında oğlum bizim yanımızda kendi boyundan bir buçuk kat yüksekte raftaki bıçağın sapına zıplayarak el uzattı. Bıçak ya bıçak. Eşim bir şey yapıyordu ayakta adam yükseğe koydu çocuk yanında diye. Sapını görmüş eli çarpınca bıçak takla attı üstüne doğru düştü. Hala şükrediyorum kafasına gözüne gelmedi diye..
Çekmecede hala kesici bir şey yoktur. Hep yukarı dolaba koyarız..

Sadaka da çok önemli bu konularda. Ben çok inanıyorum buna. Böyle şeylerde hemen verdiğim ve vereceğim sadakalar aklıma geliyor..

Kızlar günaydın. Ben grip gibi olmaya başladım.burun akıntısı öksürük.ne önerirsiniz malûm ilaç kullanamıyorum bir de bu gaz ve kabızlık için ne yapıyorsunuz? Benim kabızlıktam acayip karnım çıktı sanki 5 aylık hamileyim. Normalde göbeği olan insan da değilim dar giyinince herkesin dikkatini çekiyor

Geçmiş olsun. Ben her zaman soğuk aldığımda sabah aksam yarım çay bardağı limon sıkar içerim. Çok da faydasını görürüm.
Bir çorba kaşığı bal üstüne zencefil ve limon sıkıp içerseniz öksürüğünüze iyi gelir.
Onun dışında da bol acılı tavuk suyuna çorba ve terleme. :) bunlar soğuk algınlığında yaptığım şeyler benim. Genelde ilaçsız atlatırım zaten.

Şişkinlik ve kabızlık konusunda sizinle aynıyım. Sanırım geçici bir süreç. Doktorum bana biraz daha sabret hemen ilaca başlamayalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…