- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.241
Yaaa nedemekSaol canim benim nasil mutlu oldum mesajini gorunceçevremde ailemde doğum günü kültürü sifir önemsemezler pek genel olarak hic tanimadigim birinden boyle mesaj almak cok mutlu etti beni iyki bu topige katilmisim gercek hayatımdan daha faydali insanlar oldugu kesin burada iyki varsiniz sizde
Evet galiba 2. Hamilelikde hemen çıkıyormuş sanırım , benim kendi göbeğim olduğu için çıktımı çıkmadı anlayamıyorum. Şuan kasıkdan yukarı çıkmıştır herhalde , ben hep kasığımı seviyorum halaBenim çıktı ya, yapılı biriyimdir ama karnım dümdüzdü şimdi baya baya göbeğim çıkık. İlk hamileliğim de bu kadar erken çıkmamıştı.
Ya bende çok kilo almadım ama göbeğim çok büyüdü anlayamadım banada garip geliyo 4 5 aylık gibi sanki
Gelmiş geçmiş olsunYa inan cok dikkatliydim aksam uzeri bi bulanti geldi ictim masanin uzerine koymusum normalde rafa koyardim olacak olmali ya iştecoo şükür iyiyiz bekliyoz oyle sabah eve doncez
Ahh minnoşlar yaaBiraz yukarıda dır belki ama hala oralarda bence benimde elim hep orda
Hem hep geceleri buraların sahibiyim sabahları yokumGece kuşlarıtoplanmisiz yine tek olmadigima sevindim
Lutfen dikkat edin gercekten ben edemedim sizler edin bu çocuklar kolay büyümüyor allahim korusun hepsinide bir daha gözümü 4 açıcam ciddenGelmiş geçmiş olsun
En korktuğum şey benimde ve hep ortalıkta yükseğe de koysam isterse alınabilir mesafede çıkıp falan.
Hepimiz çok çok dikkat edelim her şey anlık
Çok geçmiş olsun canımLutfen dikkat edin gercekten ben edemedim sizler edin bu çocuklar kolay büyümüyor allahim korusun hepsinide bir daha gözümü 4 açıcam cidden
Bir ara ben kayboldum oda kaybllmus ne oldu sahiValla siz böyle anlatınca niyeyse benim aklıma şu mahidevran sultan olayı aklıma geliyor .anlattiklariniz çok aksiyonlu çünkü...
Geçmiş olsun, baya erimesini bekledim etkilemedi beniBen bunu yapıp boğazımı şişirdim
Oğlum kaç defa istedi olmaz oğlum hava soğuk boğazın şişer deyip durdum. Kendim dayanamadım
Çok hassastır boğazım. Yazın bile dolaptan direk alıp su içemem..
Kendisi şizofren hamile çıktıBir ara ben kayboldum oda kaybllmus ne oldu sahi
Benim akşam zar zor görünüyor işte. zaten diğerleride böyleydi. Hatta bakın resim atayım 24 haftalık hamileyim 2.ogluma bunda.
Eki Görüntüle 2975304
Geçmiş olsun, baya erimesini bekledim etkilemedi beni
Lutfen dikkat edin gercekten ben edemedim sizler edin bu çocuklar kolay büyümüyor allahim korusun hepsinide bir daha gözümü 4 açıcam cidden
Geçmiş olsun canımKizlar kizim prilam yuttu bir tane suan hastanede gozetim altindayiz ah bu ilacin basima boyle bi is acacagini nerden bilebilirdimki
Geçmiş olsun. Ben her zaman soğuk aldığımda sabah aksam yarım çay bardağı limon sıkar içerim. Çok da faydasını görürüm.Kızlar günaydın. Ben grip gibi olmaya başladım.burun akıntısı öksürük.ne önerirsiniz malûm ilaç kullanamıyorumbir de bu gaz ve kabızlık için ne yapıyorsunuz? Benim kabızlıktam acayip karnım çıktı sanki 5 aylık hamileyim. Normalde göbeği olan insan da değilim dar giyinince herkesin dikkatini çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?