Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bal limon karabiber - bal limon zencefil yapıp yiyorum.
Öksürğe de gribe de çok çok iyi geliyor.
Hatta bazen sabahları keyifsiz kalktığımda bile yapıyorum toparlıyor bence beni.
İstersen macun gibi istersen içine biraz sıcak su ekle çay gibi iki türlü de çok iyi geliyor

Kabızlık için kefir bana çok iyi geliyor. 3-4 gecede bir, yatmadan içiyorum. Bana 2-3 gün seri olarak yarıyor. Bir de doktor bana b12 verdi, sanki o da beni çok rahatlattı. Kefir içmesem bile artık 2 günde 1 illa tuvalete çıkıyorum.

Düşün bende bugüne kadar olmadıysa sizde hiç olmaz Temkinli davranarak arada canın çekince ye bence canının çektiğini yememekte iyi değil

Yıllardır euro hesabı olan biri olarak 1 gecede 250 bin birden düştü param ama zaten çok düşük fiyatlardan biriktirdiğim için ve bozmaya gerek duymadığım için çokta umrumda değil bugüne kadarki tecrübeme dayanarak söylüyorum birşeyin fiyatı çıktıysa o yine çıkacaktır arada düşer ama mutlaka gördüğü en üst rakama çıkar.

Aaaaaa ben sokkkk amaaaaa hayiiir ben inanmistim onaaaa duygularim darmadagin

Hasta olacağımı anladığımda yaptığım bir tarif var. Sıcak suya bal, limon, sirke, tarçın varsa toz zencefil veya zerdeçal koyup içiyorum. İbni Sina'nın tarifi diye geçiyor..

Boğazımda şişlik, genizde akıntı hissedersem hemen yaparım. İki defa kıyısından döndürmüştü beni..

Hasta olduktan sonra yaparsan da iyi gelir. Hafifletir semptomları..

Aalında talep ederseniz evden gelip alıyor bir çok şirket. Ben de başka bir firmadan ayın 7 sine gün aldım. Kanı eve gelip alacaklar.

Aalında talep ederseniz evden gelip alıyor bir çok şirket. Ben de başka bir firmadan ayın 7 sine gün aldım. Kanı eve gelip alacaklar.

Bize de öyle dediler, yılbaşı sonrası evden alabileceklerini söylediler ama kan verilecek yer evime çok yakın olduğu için 1 hafta kaybetmek istemedim, kendim gidip vereceğim bugün.

Bize de öyle dediler, yılbaşı sonrası evden alabileceklerini söylediler ama kan verilecek yer evime çok yakın olduğu için 1 hafta kaybetmek istemedim, kendim gidip vereceğim bugün.
O zaman mantıklı olmuş sizin için umarım sonuçlarınız gayet sağlıklı gelir

Merhabalar kızlar, yine sayfalar dolmuş okurken şuna da cevap yazayım buna da cevap yazayım dedim ama sona doğru gelince konular karıştı:) Önce Ankara’dan çok annemiz var, ben Bursada yaşıyorum ama aslen Ankaralıyım üniversiteyi orda okudum, orda çalıştım, çok severim, çok özlüyorum, Ankaralılara ayrıca bi selam vereyim dedim
İkinci olarak isim konusu konuşulmuş benim 2 ismim var birincisinin sonunda da bi ek var, çok çektim naçizane tavsiyem tek isimden yana olur, yani ben öyle daha güzel buluyorum, tabii ki herkesin zevkine saygımız sonsuz. Bizim sevgiliyken beri kızımız olursa ismi belliydi ama sanki erkekmiş gibi hissediyorum; güzel erkek isim önerilerine açığım
Son olarak aldığım bi kıyafeti paylaşmak istiyorum Ben bunu çok eskiden H&M’den almıştım saklıyordum, inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur

Eklentiler

• 3399F69D-4591-497F-BA28-20000A4B72F9.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…