- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.261
Bal limon karabiber - bal limon zencefil yapıp yiyorum.Kızlar günaydın. Ben grip gibi olmaya başladım.burun akıntısı öksürük.ne önerirsiniz malûm ilaç kullanamıyorumbir de bu gaz ve kabızlık için ne yapıyorsunuz? Benim kabızlıktam acayip karnım çıktı sanki 5 aylık hamileyim. Normalde göbeği olan insan da değilim dar giyinince herkesin dikkatini çekiyor
Bende onu merak ediyorum. Çıktılar mı acaba@Mervveeee geçmiş olsun canım, çıktınız mı ?
Kabızlık için kefir bana çok iyi geliyor. 3-4 gecede bir, yatmadan içiyorum. Bana 2-3 gün seri olarak yarıyor. Bir de doktor bana b12 verdi, sanki o da beni çok rahatlattı. Kefir içmesem bile artık 2 günde 1 illa tuvalete çıkıyorum.Kızlar günaydın. Ben grip gibi olmaya başladım.burun akıntısı öksürük.ne önerirsiniz malûm ilaç kullanamıyorumbir de bu gaz ve kabızlık için ne yapıyorsunuz? Benim kabızlıktam acayip karnım çıktı sanki 5 aylık hamileyim. Normalde göbeği olan insan da değilim dar giyinince herkesin dikkatini çekiyor
Nesi vardı haberim yokBende onu merak ediyorum. Çıktılar mı acaba
Düşün bende bugüne kadar olmadıysa sizde hiç olmazDışarıdan gelen et hariç en sık Marul gibi yeşilliklerde oluyormuş ondan dışarıdan yeme dedi doktor herseyin içinde Yeşillik var ve yıkanma konusunda güvenemiyorum bilmiyorum ben cesaret edemiyorum ama belki yesilliksiz diue belirtip yerim
Kız niyee anlamadımSeri üzgünüm
Yıllardır euro hesabı olan biri olarak 1 gecede 250 bin birden düştü param ama zaten çok düşük fiyatlardan biriktirdiğim için ve bozmaya gerek duymadığım için çokta umrumda değil bugüne kadarki tecrübeme dayanarak söylüyorum birşeyin fiyatı çıktıysa o yine çıkacaktır arada düşer ama mutlaka gördüğü en üst rakama çıkar.Hayir öyle düşünme emin ol ki artacak Türkiye burası tatlım en fazla bir aya dolar da altın da eski haline dönecek borcunuz derdiniz yoksa altınlara dokunma bile bence bilmiyorum eviniz var mi da yoksa ilerde Ev alırsın
Çok geçmiş olsunKizlar kizim prilam yuttu bir tane suan hastanede gozetim altindayiz ah bu ilacin basima boyle bi is acacagini nerden bilebilirdimki
Aaaaaa ben sokkkkKendisi şizofren hamile çıktıanlattıkları dizi senaryosu olur cinsten yalanmış. Yabancı birinin ultrason fotoğraflarını paylaşmış bizimle. Biri ortaya çıkarttı şuan kim hatırlamıyorum. Sonrada üyeliqği gitti.. Aaa aşkım foton gittiii... O da öyle bir anımızdı.. Hepimiz şok tabi ailesiyle kocasıyla ilgili anlattıkları sevgilisinden çocuk yapması falan.. Tam dizi senaryosundan ibaretmiş. Yasak Mahidevran Elması
Bence uyuyordur bütün gece oturdu.Bende onu merak ediyorum. Çıktılar mı acaba
Kızlar günaydın. Ben grip gibi olmaya başladım.burun akıntısı öksürük.ne önerirsiniz malûm ilaç kullanamıyorumbir de bu gaz ve kabızlık için ne yapıyorsunuz? Benim kabızlıktam acayip karnım çıktı sanki 5 aylık hamileyim. Normalde göbeği olan insan da değilim dar giyinince herkesin dikkatini çekiyor
Canım pursaklarda ki duru Tıp merkezi oraya mı yaptırdın 2 li niTeyzoslar biz hastaneye gittik cok şükür buyumus kipir kipir hareket ediyor ense kalinligi da cok iyi dedi doktor
Aalında talep ederseniz evden gelip alıyor bir çok şirket. Ben de başka bir firmadan ayın 7 sine gün aldım. Kanı eve gelip alacaklar.Canlarıım
Ben kararımı verdim
Her ne kadar dün 2li test sonucum çok şükür iyi geldiyse de, bugün panorama test için ücretimi ödedim. Biraz sonra da gidip kan vereceğim. Sonuçlar da en geç 15 güne gelecekmiş Amerika'dan.
Aalında talep ederseniz evden gelip alıyor bir çok şirket. Ben de başka bir firmadan ayın 7 sine gün aldım. Kanı eve gelip alacaklar.
O zaman mantıklı olmuş sizin içinBize de öyle dediler, yılbaşı sonrası evden alabileceklerini söylediler ama kan verilecek yer evime çok yakın olduğu için 1 hafta kaybetmek istemedim, kendim gidip vereceğim bugün.
Evet orasi ama 2 li yaptirmadim ikili test icin etlik zubeyde hanimdan aldim randevu sali gunu insallahCanım pursaklarda ki duru Tıp merkezi oraya mı yaptırdın 2 li ni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?