- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.281
Ay bu ne tatlış bir şeyMerhabalar kızlar, yine sayfalar dolmuş okurken şuna da cevap yazayım buna da cevap yazayım dedim ama sona doğru gelince konular karıştı:) Önce Ankara’dan çok annemiz var, ben Bursada yaşıyorum ama aslen Ankaralıyım üniversiteyi orda okudum, orda çalıştım, çok severim, çok özlüyorum, Ankaralılara ayrıca bi selam vereyim dedim
İkinci olarak isim konusu konuşulmuş benim 2 ismim var birincisinin sonunda da bi ek var, çok çektim naçizane tavsiyem tek isimden yana olur, yani ben öyle daha güzel buluyorum, tabii ki herkesin zevkine saygımız sonsuz. Bizim sevgiliyken beri kızımız olursa ismi belliydi ama sanki erkekmiş gibi hissediyorum; güzel erkek isim önerilerine açığım
Son olarak aldığım bi kıyafeti paylaşmak istiyorumBen bunu çok eskiden H&M’den almıştım saklıyordum, inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur
Gun kurusu kayısı yiyebilirsin ama siyah olacak sarı olmayacak ben diğer hamileligimde haşlanmış yumurtanın üzerine nane kırmızı biber ve zeytinyağı dökerdim ekmekle bi güzel yerdimKızlar günaydın. Ben grip gibi olmaya başladım.burun akıntısı öksürük.ne önerirsiniz malûm ilaç kullanamıyorumbir de bu gaz ve kabızlık için ne yapıyorsunuz? Benim kabızlıktam acayip karnım çıktı sanki 5 aylık hamileyim. Normalde göbeği olan insan da değilim dar giyinince herkesin dikkatini çekiyor
Yurtdışından getirirdi abim ama burda hiç görmedim çok severdimBugün canımın çektiği şeye bakar mısınızPaylaşıyorum ama her bakkalda vardır diye düşünüyorum Küçükken amma yerdik
Eki Görüntüle 2975677
Ben de ikili için etlik e randevu aldım ocağın ilk haftasına canım acaba hangi doktora randevu aldın??Evet orasi ama 2 li yaptirmadim ikili test icin etlik zubeyde hanimdan aldim randevu sali gunu insallah
Valla fiyatını hiç bilmiyorumKizlarr indirim diye karşıma cikdi şimdi ama hiç bilmiyorum ki normal fiyatlarınıbilgisi olanlar varsa iyimi sizce
Yorumlarına bakdim da şimdi memnun kalmayanda çok varmış.acelesi yok dursun karşıma çıkınca iyimi acaba dedim bir an ama kötü yorum çokValla fiyatını hiç bilmiyorum
Ama ben baby me nin kare pamuklari var ya onu çok kullandım
Bakdim şimdi canım dediğine kullanışlı oluyormu bu şekilde de.Valla fiyatını hiç bilmiyorum
Ama ben baby me nin kare pamuklari var ya onu çok kullandım
Geçen gün sleepy markasını aldım. 85 TL. Yorumları çok iyiydi.Kizlarr indirim diye karşıma cikdi şimdi ama hiç bilmiyorum ki normal fiyatlarınıbilgisi olanlar varsa iyimi sizce
Bunuda favorilere alıyorum hemenGeçen gün sleepy markasını aldım. 85 TL. Yorumları çok iyiydi.evde de kullanılabilir.
Ben sipariş verdim. Bugün yarın gelir. Beğenirsem yazarım burayaBunuda favorilere alıyorum hemenböyle boyle ogrencez hangisi iyi hangisi kullanisli sağolasın
Tamam canımBen sipariş verdim. Bugün yarın gelir. Beğenirsem yazarım buraya
Can tekin iskendere aldim sen hangi doktora aldinBen de ikili için etlik e randevu aldım ocağın ilk haftasına canım acaba hangi doktora randevu aldın??
Çok gluten tüketmeyin. Ben gluteni bıraktım ne gaz kaldı ne kabizlik .mide agrim bile azaldı. Belki de sizin de öyle. Yürümek de iyi geliyorKızlar günaydın. Ben grip gibi olmaya başladım.burun akıntısı öksürük.ne önerirsiniz malûm ilaç kullanamıyorumbir de bu gaz ve kabızlık için ne yapıyorsunuz? Benim kabızlıktam acayip karnım çıktı sanki 5 aylık hamileyim. Normalde göbeği olan insan da değilim dar giyinince herkesin dikkatini çekiyor
Ayni doktor canımCan tekin iskendere aldim sen hangi doktora aldin
Anladım canım bende orayla konustum oraya yaptırayım dedim bakalımEvet orasi ama 2 li yaptirmadim ikili test icin etlik zubeyde hanimdan aldim randevu sali gunu insallah
Hiç oraya gitmedim direk ikiliye randevu alabiliyormusun nasıl aldınızCan tekin iskendere aldim sen hangi doktora aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?