Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay bu ne tatlış bir şey eskiden kitap kaplarını özenle seçerdik onların üstündeki desenlere benziyor bayıldım

Ben de Bursa’da okudum. Çok özlüyorum özellikle bu aralar

Gun kurusu kayısı yiyebilirsin ama siyah olacak sarı olmayacak ben diğer hamileligimde haşlanmış yumurtanın üzerine nane kırmızı biber ve zeytinyağı dökerdim ekmekle bi güzel yerdim

Bide beni ne rahatsız ediyor onları bulmaya çalışıyorum mesela domates aşırı şişlik yapiyo bide tarhana bunlar beni yakiyo sisiriyo

Kizlarr indirim diye karşıma cikdi şimdi ama hiç bilmiyorum ki normal fiyatlarını bilgisi olanlar varsa iyimi sizce

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-24-14-10-17-635_trendyol.com.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 75
Valla fiyatını hiç bilmiyorum
Ama ben baby me nin kare pamuklari var ya onu çok kullandım
Yorumlarına bakdim da şimdi memnun kalmayanda çok varmış.acelesi yok dursun karşıma çıkınca iyimi acaba dedim bir an ama kötü yorum çok senin dedikleri ne de bir göz atarım sağolasın

Kizlarr indirim diye karşıma cikdi şimdi ama hiç bilmiyorum ki normal fiyatlarını bilgisi olanlar varsa iyimi sizce
Geçen gün sleepy markasını aldım. 85 TL. Yorumları çok iyiydi. evde de kullanılabilir.

Eklentiler

• ED849F7A-A37A-458E-804A-433C90B0277D.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 83
2 li taramadan çıktım kızlar ense kalinligina bakılıyor,burun kemiğine organlarına bakılıyor. Benimkinin pozisyonu uygun olduğu için uzun sürmedi. Normalde dönmesini falan bekliyorlarmış. Kan verdim down sendromuna bakacaklar .bizimki sürpriz yaptı geçen sefer %51 erkekti şimdi kıza dönmüş.Hayırlısı olsun gozumde yok kız erkek .ilk baslarda kız istiyordum yalan yok ama artık yeterki sağlıklı olsun önemli değil diyorum

Tabi aileler sokk .2 tarafta erkek istiyor

Çok gluten tüketmeyin. Ben gluteni bıraktım ne gaz kaldı ne kabizlik .mide agrim bile azaldı. Belki de sizin de öyle. Yürümek de iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…