- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.301
Kizlarr indirim diye karşıma cikdi şimdi ama hiç bilmiyorum ki normal fiyatlarınıbilgisi olanlar varsa iyimi sizce
Mhrs ye gir zaten doktorun ismini altında "11-14 haftalar arası sadece ikili tarama testi yapılır" yazıyor oraya alacaksın canımHiç oraya gitmedim direk ikiliye randevu alabiliyormusun nasıl aldınız
evet canım öyleymiş bende yorumlara bakdım da pek beğenilmemiş.bir göz attım da bu uygunlardanmış ama kalitesiz sanırım.yanmışız hersey çok pahalıBunu hiç kullanmadım. Bezi için de iyi yorumlar okumamıştım.
Ben oğluma ilk aylar unibaby yenidoğan kullanıyordum. Yine ondan alırım herhalde.
Ya ne yapacağız bilmiyorum. Şimdiki fiyatlara bakıyorum da o zamanlar arkadaşlarla nede indirim olsa haber ederdik. Koli koli ıslak mendil bez aldığımızı bilirim. Adet hesabı yapar o satıcıdan alırdık. Şimdiki indirimler indirim de değil..
Bak dedik ama %51 çok ortada bi oran değişebilir diye2 li taramadan çıktım kızlar ense kalinligina bakılıyor,burun kemiğine organlarına bakılıyor. Benimkinin pozisyonu uygun olduğu için uzun sürmedi. Normalde dönmesini falan bekliyorlarmış. Kan verdim down sendromuna bakacaklar .bizimki sürpriz yaptı geçen sefer %51 erkekti şimdi kıza dönmüş.Hayırlısı olsun gozumde yok kız erkek .ilk baslarda kız istiyordum yalan yok ama artık yeterki sağlıklı olsun önemli değil diyorum
Tabi aileler sokk .2 tarafta erkek istiyor
182 ve mhrsden aliniyor ben direk almıştımHiç oraya gitmedim direk ikiliye randevu alabiliyormusun nasıl aldınız
Dün kızı prilam ilaçtan içmiş sanırım 1 adet geceyi müşahede altında hastane geçirmişler.Nesi vardı haberim yok
Ay geçmiş olsun, umarım iyidir. Çok etkilemiş midir acaba? Kaç yaşındaydı kızı?Dün kızı prilam ilaçtan içmiş sanırım 1 adet geceyi müşahede altında hastane geçirmişler.
Bende biraz merak ettim umarım bir şeyi yoktur hızlıca iyileşiyordur
Bazı arkadaşlar da aynıı seyi söylüyor, sanırım vücut alışıyor belli bir zaman sonra. Ne zamandır kullanıyorsunArkadaslar prilam mide bulantimi kesmiyor benm yasayan varmi ya mahfoluyorum
1 hafta oldu bastn beri kesmiyorBazı arkadaşlar da aynıı seyi söylüyor, sanırım vücut alışıyor belli bir zaman sonra. Ne zamandır kullanıyorsun
Evet canim ciktik sabah 8 de evdeydik ama bayilcaktim artik sabaha kadar bekledim basinda eve gelip uyuduk hemen cok şükür iyi şuan kudurmaya kaldigi yerden devam ediyorAnteplililili geçmiş olsun canım, çıktınız mı ?
Iyiyiz kizlar evdeyiz bizi merak ettiginiz icin gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim hepinize sagolunDün kızı prilam ilaçtan içmiş sanırım 1 adet geceyi müşahede altında hastane geçirmişler.
Bende biraz merak ettim umarım bir şeyi yoktur hızlıca iyileşiyordur
Benimde arada etkilemiyo, evet sanırım vucud alışıyo herhalde etki etmiyo bizamandan sonra herhaldeArkadaslar prilam mide bulantimi kesmiyor benm yasayan varmi ya mahfoluyorum
Bu mide bulantilari ne zaman bitecek tum hayat kalitem dustuBenimde arada etkilemiyo, evet sanırım vucud alışıyo herhalde etki etmiyo bizamandan sonra herhalde
Aynı durumdayım, evde hasta gibi yatıyorum bulantıdan ötürüBu mide bulantilari ne zaman bitecek tum hayat kalitem dustu
12.haftadan sonea biticek diyolar, şuan 12.haftadayız ama bilemiyorum, bazılarınkn hiç bitmiyomuşBu mide bulantilari ne zaman bitecek tum hayat kalitem dustu
Bi şey sorucam sata göre 11. Haftanın içindeyiz. Neden takvimde 12 yazıyor ?12.haftadan sonea biticek diyolar, şuan 12.haftadayız ama bilemiyorum, bazılarınkn hiç bitmiyomuş
Takvim olduğumuz haftayi yazıyor. 11+ olunca 12.haftanin içindesin diyor.Bi şey sorucam sata göre 11. Haftanın içindeyiz. Neden takvimde 12 yazıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?