Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlarr indirim diye karşıma cikdi şimdi ama hiç bilmiyorum ki normal fiyatlarını bilgisi olanlar varsa iyimi sizce

Bunu hiç kullanmadım. Bezi için de iyi yorumlar okumamıştım.
Ben oğluma ilk aylar unibaby yenidoğan kullanıyordum. Yine ondan alırım herhalde.

Ya ne yapacağız bilmiyorum. Şimdiki fiyatlara bakıyorum da o zamanlar arkadaşlarla nede indirim olsa haber ederdik. Koli koli ıslak mendil bez aldığımızı bilirim. Adet hesabı yapar o satıcıdan alırdık. Şimdiki indirimler indirim de değil..

evet canım öyleymiş bende yorumlara bakdım da pek beğenilmemiş.bir göz attım da bu uygunlardanmış ama kalitesiz sanırım.yanmışız hersey çok pahalı

Bak dedik ama %51 çok ortada bi oran değişebilir diye bkalım daha kaç kere değişicek, hayırlı olsun canım

Dün kızı prilam ilaçtan içmiş sanırım 1 adet geceyi müşahede altında hastane geçirmişler.
Bende biraz merak ettim umarım bir şeyi yoktur hızlıca iyileşiyordur
Ay geçmiş olsun, umarım iyidir. Çok etkilemiş midir acaba? Kaç yaşındaydı kızı?

Arkadaslar prilam mide bulantimi kesmiyor benm yasayan varmi ya mahfoluyorum

Arkadaslar prilam mide bulantimi kesmiyor benm yasayan varmi ya mahfoluyorum
Bazı arkadaşlar da aynıı seyi söylüyor, sanırım vücut alışıyor belli bir zaman sonra. Ne zamandır kullanıyorsun

Dün kızı prilam ilaçtan içmiş sanırım 1 adet geceyi müşahede altında hastane geçirmişler.
Bende biraz merak ettim umarım bir şeyi yoktur hızlıca iyileşiyordur
Iyiyiz kizlar evdeyiz bizi merak ettiginiz icin gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim hepinize sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…